1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.4.21 09:52

My už za sebou máme odběr, i fresh transfer, bohužel ne všechny byli zralé a 5 které byli vhodné k oplodnění vyšlo jen 1 vhodný embryo které došlo do fáze expandované blastocysty… tak nemám žádné mrazacky a musím doufat že to vyjde :nevim:

• Citovat
  • Upravit
812
28.4.21 11:58
@Anonymní píše:
My už za sebou máme odběr, i fresh transfer, bohužel ne všechny byli zralé a 5 které byli vhodné k oplodnění vyšlo jen 1 vhodný embryo které došlo do fáze expandované blastocysty… tak nemám žádné mrazacky a musím doufat že to vyjde :nevim:

Nevzdávej to, mne zbylí dvě embrijka a hned první KET vyšel. Přeju ať to vyjde i vam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
28.4.21 19:42

@Vandand
My před tou konzultací poslali mailem naskenovaný všechny zprávy a výsledky. Na konzultaci jsme už ty zprávy probírali a říkali si i tomu informace, měla jsem i připravených spoustu dotazů… cca za týden jsme jeli na odběr vzorku na spermiogram, odběry krve na pandu a hormonální profil a ultrazvuk. Teď čekáme na výsledky pandy - konzultace bude toho 24.5. a rovnou jsem si na den domluvila ultrazvuk cca 14dc. Máme to do Brna 70km, tak jsem chtěla, ať toho v 1 den zvládáme co nejvíc a ať se to co nejrychleji hýbe žejo :)

Strašně se těšíme, nemůžu se dočkat, až dojde k transferu. Ale občas mívám chmury, že co když to nikdy nevyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.21 06:29

Tak bylo to hodně těžký ale poctivé jsem vydržela do 14 dne, dnes v noci jsem spala nervozitou jen 2 hodiny a výsledek po 1 ET jsou 2 čárky jako zvon :srdce: :srdce: :srdce: teď už jen aby to tak šlo hezký dál :andel: :andel

• Citovat
  • Upravit
812
11.5.21 06:40
@Anonymní píše:
Tak bylo to hodně těžký ale poctivé jsem vydržela do 14 dne, dnes v noci jsem spala nervozitou jen 2 hodiny a výsledek po 1 ET jsou 2 čárky jako zvon :srdce: :srdce: :srdce: teď už jen aby to tak šlo hezký dál :andel: :andel

Moc vám to přeji, před měsícem jsem na tom byla stejně. Věřím že bude vše v pořádku a brzy se dočkáte velkého UTZ. Mne čeká za 3 týdny. Tak přeju ať je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.5.21 16:28

To je paráda, to už bude vidět :srdce:?
Snad nám vše vyjde bez komplikací, jsem šťastná jak blecha do :dance: hcg mám 14 den 1682.. snad vše půjde dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
11.5.21 20:44
@Anonymní píše:
Tak bylo to hodně těžký ale poctivé jsem vydržela do 14 dne, dnes v noci jsem spala nervozitou jen 2 hodiny a výsledek po 1 ET jsou 2 čárky jako zvon :srdce: :srdce: :srdce: teď už jen aby to tak šlo hezký dál :andel: :andel

Gratuluji, krásná zpráva :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.21 19:26

Delka krátkého protokolu

Ahoj holky,

chci se zeptat, kolik dnu jste si pichali Gonal pri krátkém protokolu? Je tu nekdo kdo mel vyssi davky a odber kolem 10.dne? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.21 20:24
@Anonymní píše:
Ahoj holky,chci se zeptat, kolik dnu jste si pichali Gonal pri krátkém protokolu? Je tu nekdo kdo mel vyssi davky a odber kolem 10.dne? Děkuji

Ahoj.
Já teď podstupuji první stimulaci, mám krátký protokol s Gonalem (a opravdu vysoké dávky- 400 IU).
Nejdřív mi bylo řečeno, že stimulace bude asi 13 dnů, ale teď to vypadá na odběr už 10.-11. den…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.21 20:58

Já měla 250 jednotek gonalu, odběr byl 12.den ale myslím že to bylo brzo, nebo malé dávkování…, zralé dobře byli jen 2, dozrály pak ještě další 3… Překvapivě reakce na finále žádná a vše uteklo rychle.. teď jsem 🤰 a modlím se aby vše probíhalo jak má :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.21 21:34
@Anonymní píše:
Já měla 250 jednotek gonalu, odběr byl 12.den ale myslím že to bylo brzo, nebo malé dávkování…, zralé dobře byli jen 2, dozrály pak ještě další 3… Překvapivě reakce na finále žádná a vše uteklo rychle.. teď jsem 🤰 a modlím se aby vše probíhalo jak má :srdce:

Takže nakonec byla stimulace uspesna a meli jste 5 embryi jestli chápu správně? A gonal jsi užívala kolik dnu, pred odberem se vysazuje?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.21 21:40
@Anonymní píše:
Ahoj.
Já teď podstupuji první stimulaci, mám krátký protokol s Gonalem (a opravdu vysoké dávky- 400 IU).
Nejdřív mi bylo řečeno, že stimulace bude asi 13 dnů, ale teď to vypadá na odběr už 10.-11. den…

Mam to obdobné, tak me zajima jestli je standartní délka :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.21 22:30
@Anonymní píše:
Mam to obdobné, tak me zajima jestli je standartní délka :)

Já jsem ze všeho dost zmatená, je to spousta nových informací a většinou až doma mě napadne “milion” věcí, na které bych se chtěla zeptat.
Já byla na kontrole teď 6.den stimulace, půjdu zase 8. den a podle paní doktorky to vypadá na odběr 10. nebo 11.den.
Nevím, jestli je to “běžné”, podle toho, co čtu, tak mi úplně nepřijde :nevim:
Ale uklidňuje mě, že nejsem jediná :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.21 01:59

Nene, z 8 odebraných bylo pouze 5 vhodných k oplození, po ICSi se pouze 2 vyvíjeli dál a jediné došlo do fáze blastocysty, takže jsem šla na ET a nemám jediný mrazacek. Tuším že den před odběrem nic a den předtím ráno ještě gonal a večer ješte něco 2× na každou stranu nemůžu si vzpomenout jak se to jmenovalo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.21 08:29

Holky, urcite se na vsechno ptejte co vam neni jasne. Pokud rekli nejdříve neco a pak to změnili, meli by vam rict i duvod. Jsou ochotni, vysvetli vam to. Je to lepsi nez pak byt o obave ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.