Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tabbynka v te mistosti jsou dve obrazovky-ta, na kterou vidi doktor a ta, kam se tem obraz prenasi a vidis tam to, co i ten doktor… Doktor samozrejme vidi, kam zavadi, bohuzel ta druha obrazovka asi nefungovala, takze to videl jen on
jinak to embryo je tak malickate, ze na fotce opravdu nic videt neni, takze fotka z ultrazvuku uplne k nicemu, ani po trech tydnech od uspesneho transferu to neni videt, je videt jen dutinka, ve ktere by melo embryo byt… A jinak v Repromede se opravdu nelezi a opravdu na tom nezalezi, ja hned po transferu stoupla, sla na wc a odchazela a ted jsem 8+5 ![]()
@Paní Píďová pro tebe je k ničemu, já ji mám doma a jsem za ní ráda a taky jsem šťastná, že jsem u toho měla manžela. Jak je vidět, je vše o přístupu..a chápu, že jsou to dvě obrazovky, to mají všude.
@Tabbynka Mne bylo řečeno v Repromede, že je to teď běžná praxe. Manžela nepouští ani do čekárny, musí čekat v aute, kdyz nejde na podpisy nebo dat sperma. Po transferu se v Repromede neleží, to mi taky bylo řečeno. Ket jsem měla 17.den
@Tabbynka ja si hlavne myslim, ze zenska cerstve po transferu uplne nechce cist, ze je neco nesmysl, ze neco nesedi nebo je neco smutne… Dle me a vysledku meho transferu vse probehlo naprosto v poradku(a to to probihalo uplne stejne jako u PiperW), fotku sve delohy, kde nic neni videt opravdu nepotrebuju a partnera bych s sebou nebrala, i kdyby to slo, je na voziku a opravdu nepotrebuju chvili po transferu zvedat jeho vozik do auta…
@PiperW tobe preju, at se u tebe miminku moc libi, hezky se zavrta a pak drzi az do stastneho konce
ps: pan doktor Matena je opravdu skvely ![]()
@Paní Píďová děkuji, jsem ráda, že to co říkají je tedy pravda a jen mne nepiju rohlíkem
já stále čekám, nechci dělat test zbytečné brzo, ať nejsem zbytečně zklamaná. Jinak pan doktor opravdu moc příjemný, tak mne zabavil, že jsem ani nezjistila, že už je ve mně
opravdu kádr. ![]()
@PiperW Syna mám z Repromedy ještě z doby, kdy nedělali transfer pod utz a povedlo se. Dcera už byla pod utz a dnes se mi tu směje skoro pětiměsíční miminko. Ani jednou jsem po transferu neležela a povedlo se. Tak moc držím pěsti, ať i u vás to vyjde a dočkáte se miminka ![]()
@Paní Píďová Gratuluji a ať je vše v pořádku ![]()
@Paní Píďová ty máš trochu jinou situaci než většina z nás. Samozřejmě i já přeji @PiperW ať vše dobře dopadne, to samozřejmě! Jen mě udivují rozdíly mezi jednotlivými cary.
@missy-m Děkuji moc, myslím pozitivně, manžel každé ráno a večer pohladí bříško, ať se mimco zavrtá a je mu dobře a čekáme jestli se podari. Že se někdy dělalo bez UTZ kontroly. Ale je to fajn že i tak se povedlo. @Tabbynka taky se divím že jsou až takové rozdíly, ale snad vsude vědí co dělají a všichni se dockame ![]()
@Tabbynka ahoj, popravdě dnes je mi strašně. Měla jsem na 3 hodiny výpadek. Když jsem vařila oběd tak mne najednou začalo všechno brnět, zatemnilo se mi před očima, motala se mi hlava, bylo mi na zvracení a byla jsem podchlazená 35,2. Tak nevim co to bylo ![]()
@PiperW mě je dnes právě taky zle. Celý den ležím… Kolikátý den po transferu jsi?
@PiperW já čtvrty. No od transferu jsem měla zacpu, ale jinak absolutně nic mi nebylo. No a dneska jsem se vzbudila a bylo mi blbě. Prostě velký tlak v podbřišku, bodavá bolest v pravém vaječníku a začala jsem dnes mít prujem..
@Tabbynka mne jen mírně pichalo v podbřišku a od 3.dne jakoby se mi chtělo na velkou ale nešlo to, takový tlak. Jinak mne bolí prsa ale to už taky tak 3 dny. V den transferu a vcera jsem mírně zaspinila
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.