1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
25.3.21 21:13

@Tabbynka v te mistosti jsou dve obrazovky-ta, na kterou vidi doktor a ta, kam se tem obraz prenasi a vidis tam to, co i ten doktor… Doktor samozrejme vidi, kam zavadi, bohuzel ta druha obrazovka asi nefungovala, takze to videl jen on ;) jinak to embryo je tak malickate, ze na fotce opravdu nic videt neni, takze fotka z ultrazvuku uplne k nicemu, ani po trech tydnech od uspesneho transferu to neni videt, je videt jen dutinka, ve ktere by melo embryo byt… A jinak v Repromede se opravdu nelezi a opravdu na tom nezalezi, ja hned po transferu stoupla, sla na wc a odchazela a ted jsem 8+5 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
25.3.21 21:27

@Paní Píďová pro tebe je k ničemu, já ji mám doma a jsem za ní ráda a taky jsem šťastná, že jsem u toho měla manžela. Jak je vidět, je vše o přístupu..a chápu, že jsou to dvě obrazovky, to mají všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
25.3.21 21:33

@Tabbynka Mne bylo řečeno v Repromede, že je to teď běžná praxe. Manžela nepouští ani do čekárny, musí čekat v aute, kdyz nejde na podpisy nebo dat sperma. Po transferu se v Repromede neleží, to mi taky bylo řečeno. Ket jsem měla 17.den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
25.3.21 23:57

@Tabbynka ja si hlavne myslim, ze zenska cerstve po transferu uplne nechce cist, ze je neco nesmysl, ze neco nesedi nebo je neco smutne… Dle me a vysledku meho transferu vse probehlo naprosto v poradku(a to to probihalo uplne stejne jako u PiperW), fotku sve delohy, kde nic neni videt opravdu nepotrebuju a partnera bych s sebou nebrala, i kdyby to slo, je na voziku a opravdu nepotrebuju chvili po transferu zvedat jeho vozik do auta…
@PiperW tobe preju, at se u tebe miminku moc libi, hezky se zavrta a pak drzi az do stastneho konce :srdce: ps: pan doktor Matena je opravdu skvely :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
26.3.21 07:19

@Paní Píďová děkuji, jsem ráda, že to co říkají je tedy pravda a jen mne nepiju rohlíkem :lol: já stále čekám, nechci dělat test zbytečné brzo, ať nejsem zbytečně zklamaná. Jinak pan doktor opravdu moc příjemný, tak mne zabavil, že jsem ani nezjistila, že už je ve mně :lol: opravdu kádr. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
26.3.21 09:49

@PiperW Syna mám z Repromedy ještě z doby, kdy nedělali transfer pod utz a povedlo se. Dcera už byla pod utz a dnes se mi tu směje skoro pětiměsíční miminko. Ani jednou jsem po transferu neležela a povedlo se. Tak moc držím pěsti, ať i u vás to vyjde a dočkáte se miminka :srdce:
@Paní Píďová Gratuluji a ať je vše v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
26.3.21 10:21

@Paní Píďová ty máš trochu jinou situaci než většina z nás. Samozřejmě i já přeji @PiperW ať vše dobře dopadne, to samozřejmě! Jen mě udivují rozdíly mezi jednotlivými cary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
26.3.21 11:34

@missy-m Děkuji moc, myslím pozitivně, manžel každé ráno a večer pohladí bříško, ať se mimco zavrtá a je mu dobře a čekáme jestli se podari. Že se někdy dělalo bez UTZ kontroly. Ale je to fajn že i tak se povedlo. @Tabbynka taky se divím že jsou až takové rozdíly, ale snad vsude vědí co dělají a všichni se dockame :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
28.3.21 18:21

@PiperW ahoj, jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
28.3.21 18:29

@Tabbynka ahoj, popravdě dnes je mi strašně. Měla jsem na 3 hodiny výpadek. Když jsem vařila oběd tak mne najednou začalo všechno brnět, zatemnilo se mi před očima, motala se mi hlava, bylo mi na zvracení a byla jsem podchlazená 35,2. Tak nevim co to bylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
28.3.21 18:36

@PiperW mě je dnes právě taky zle. Celý den ležím… Kolikátý den po transferu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
28.3.21 18:41

@Tabbynka dneska 5. A ty? Co ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
28.3.21 18:53

@PiperW já čtvrty. No od transferu jsem měla zacpu, ale jinak absolutně nic mi nebylo. No a dneska jsem se vzbudila a bylo mi blbě. Prostě velký tlak v podbřišku, bodavá bolest v pravém vaječníku a začala jsem dnes mít prujem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
28.3.21 19:11

@Tabbynka mne jen mírně pichalo v podbřišku a od 3.dne jakoby se mi chtělo na velkou ale nešlo to, takový tlak. Jinak mne bolí prsa ale to už taky tak 3 dny. V den transferu a vcera jsem mírně zaspinila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
28.3.21 19:36

@PiperW tak snad to byla nidace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.