Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Věřím, že jo… když dělám průzkum v mým okolí, tak Repromeda má nejlepší výsledky. Proto jsme do ní taky šli ![]()
Holky děkuju. tak to já jsem teda fakt zvědavá co nam má první konzultaci řeknou. tak to nam nejdřív asi odeberou testy a pak uvidíme jestli doporučí genetiku embrii ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli jste některá před KET užívala progesteron besins 3×denne. Respektive jestli je důležité v jakou hodinu si pilulku zavedou, popřípadě jaký musí být časový rozestup.
@Victorie518 uzivala
prvni sem mela narizeny v kolik a pak jsem to srovnala s estrofemem a brala sem v 5:00-13:00-21:00 ted beru dokonce 2-1-2 ( ve stejnou dobu) ![]()
@Ditu566 děkuji moc, mám z toho hlavu kolem a nerada bych něco zkazila ![]()
Ahoj holky,
tak ve středu jdu na odběry, vychází to na 13DC. Kolikátý den jste byly vy? Vypadá to na ňákých 18-20 folikul. Snad jich bude alespoň 10-12 s vajíčkem ![]()
Jak jste snášely stimulaci? Mně přijde divný, že mi nic není ![]()
Holky, na ty odběry si nemám brát pyžamo že, asi mi dají jejich…?
@Kobra11 Ahoj, já taky byla 13DC. Nakonec jich bylo ze 40-39dobrych. Jediný co mi bylo, tak mě hrozně bolel podbřišek, ale to bylo prý kvůli tomu že jich bylo tolik. A to mě bolel, tak poslední 2-3dny, jinak mi vůbec nic nebylo. Tak budu držet pěsti, ať jich je co nejvíce dobrých ✊… Já jdu dnes na KET, tak jsem nervózní.
@Kobra11 Ahoj, měla jsme dr. Flasingerovou, byla hrozně milá a vše proběhlo v pořádku, až sem nechtěla věřit, že to bylo až tak rychlé
teď už jen těch nekonečných 14 dní
Ty jdeš zítra na odběr že?
@Victorie518
Vydržíš to 14 dní? ![]()
Já teď měla paní doktorku na 2 ultrazvukách a byla skvělá. I přes PCOS se nebála mi zvýšit dávku a reakce paráda.
Jojo, zítra odběry. Strašně se těšíme. Akorát mi je bude dělat doktorka, kterou neznám. Že je prý zkušená, z Ostravy, na stránkách jsem ji ale nenašla. Tak jsem napnutá jak kšandy, kolik toho bude k oplodnění.
@Kobra11
No to nevím jestli to vydržím
ale pokusím se, protože vím, že kdybych to zkusila dřív a vyšlo to negativní, tak budu akorát v nervech, že to určitě nevyšlo.
Aha, ale tak určitě bude taky dobrá. Budu na tebe myslet a držet pěsti aby jich bylo co nejvíce ![]()
Holky moc vám všem držím pěsti vim co je to za nervy až do konce.Ja jsem teď šťastná maminka mám holčičku
už dva a půl měsíce
Děkujeme
Užívejte si s holčičkou každou chvilku. Pro nás je to velký malý zázrak ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.