Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Věřím, že jo… když dělám průzkum v mým okolí, tak Repromeda má nejlepší výsledky. Proto jsme do ní taky šli ![]()
Holky děkuju. tak to já jsem teda fakt zvědavá co nam má první konzultaci řeknou. tak to nam nejdřív asi odeberou testy a pak uvidíme jestli doporučí genetiku embrii ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli jste některá před KET užívala progesteron besins 3×denne. Respektive jestli je důležité v jakou hodinu si pilulku zavedou, popřípadě jaký musí být časový rozestup.
@Victorie518 uzivala
prvni sem mela narizeny v kolik a pak jsem to srovnala s estrofemem a brala sem v 5:00-13:00-21:00 ted beru dokonce 2-1-2 ( ve stejnou dobu) ![]()
@Ditu566 děkuji moc, mám z toho hlavu kolem a nerada bych něco zkazila ![]()
Ahoj holky,
tak ve středu jdu na odběry, vychází to na 13DC. Kolikátý den jste byly vy? Vypadá to na ňákých 18-20 folikul. Snad jich bude alespoň 10-12 s vajíčkem ![]()
Jak jste snášely stimulaci? Mně přijde divný, že mi nic není ![]()
Holky, na ty odběry si nemám brát pyžamo že, asi mi dají jejich…?
@Kobra11 Ahoj, já taky byla 13DC. Nakonec jich bylo ze 40-39dobrych. Jediný co mi bylo, tak mě hrozně bolel podbřišek, ale to bylo prý kvůli tomu že jich bylo tolik. A to mě bolel, tak poslední 2-3dny, jinak mi vůbec nic nebylo. Tak budu držet pěsti, ať jich je co nejvíce dobrých ✊… Já jdu dnes na KET, tak jsem nervózní.
@Kobra11 Ahoj, měla jsme dr. Flasingerovou, byla hrozně milá a vše proběhlo v pořádku, až sem nechtěla věřit, že to bylo až tak rychlé
teď už jen těch nekonečných 14 dní
Ty jdeš zítra na odběr že?
@Victorie518
Vydržíš to 14 dní? ![]()
Já teď měla paní doktorku na 2 ultrazvukách a byla skvělá. I přes PCOS se nebála mi zvýšit dávku a reakce paráda.
Jojo, zítra odběry. Strašně se těšíme. Akorát mi je bude dělat doktorka, kterou neznám. Že je prý zkušená, z Ostravy, na stránkách jsem ji ale nenašla. Tak jsem napnutá jak kšandy, kolik toho bude k oplodnění.
@Kobra11
No to nevím jestli to vydržím
ale pokusím se, protože vím, že kdybych to zkusila dřív a vyšlo to negativní, tak budu akorát v nervech, že to určitě nevyšlo.
Aha, ale tak určitě bude taky dobrá. Budu na tebe myslet a držet pěsti aby jich bylo co nejvíce ![]()
Holky moc vám všem držím pěsti vim co je to za nervy až do konce.Ja jsem teď šťastná maminka mám holčičku
už dva a půl měsíce
Děkujeme
Užívejte si s holčičkou každou chvilku. Pro nás je to velký malý zázrak ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď