1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
393
13.7.21 14:24

@baru-ska

Věřím, že jo… když dělám průzkum v mým okolí, tak Repromeda má nejlepší výsledky. Proto jsme do ní taky šli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
13.7.21 14:26

Holky děkuju. tak to já jsem teda fakt zvědavá co nam má první konzultaci řeknou. tak to nam nejdřív asi odeberou testy a pak uvidíme jestli doporučí genetiku embrii :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
14.7.21 14:07

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli jste některá před KET užívala progesteron besins 3×denne. Respektive jestli je důležité v jakou hodinu si pilulku zavedou, popřípadě jaký musí být časový rozestup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
14.7.21 19:18

@Victorie518 uzivala :wink: prvni sem mela narizeny v kolik a pak jsem to srovnala s estrofemem a brala sem v 5:00-13:00-21:00 ted beru dokonce 2-1-2 ( ve stejnou dobu) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
14.7.21 19:28

@Ditu566 děkuji moc, mám z toho hlavu kolem a nerada bych něco zkazila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
19.7.21 08:48

Ahoj holky,
tak ve středu jdu na odběry, vychází to na 13DC. Kolikátý den jste byly vy? Vypadá to na ňákých 18-20 folikul. Snad jich bude alespoň 10-12 s vajíčkem :palec:

Jak jste snášely stimulaci? Mně přijde divný, že mi nic není :)

Holky, na ty odběry si nemám brát pyžamo že, asi mi dají jejich…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
19.7.21 09:00

@Kobra11 Ahoj, já taky byla 13DC. Nakonec jich bylo ze 40-39dobrych. Jediný co mi bylo, tak mě hrozně bolel podbřišek, ale to bylo prý kvůli tomu že jich bylo tolik. A to mě bolel, tak poslední 2-3dny, jinak mi vůbec nic nebylo. Tak budu držet pěsti, ať jich je co nejvíce dobrých ✊… Já jdu dnes na KET, tak jsem nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
19.7.21 10:39

@Victorie518
Držim palce :srdce: Jsem zvědavá na první dojmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
20.7.21 10:20

@Victorie518
Tak jaké jsou dojmy? :srdce: Vše proběhlo hladce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
20.7.21 10:27

@Kobra11 Ahoj, měla jsme dr. Flasingerovou, byla hrozně milá a vše proběhlo v pořádku, až sem nechtěla věřit, že to bylo až tak rychlé :) teď už jen těch nekonečných 14 dní :D Ty jdeš zítra na odběr že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
20.7.21 10:32

@Victorie518
Vydržíš to 14 dní? :D

Já teď měla paní doktorku na 2 ultrazvukách a byla skvělá. I přes PCOS se nebála mi zvýšit dávku a reakce paráda.

Jojo, zítra odběry. Strašně se těšíme. Akorát mi je bude dělat doktorka, kterou neznám. Že je prý zkušená, z Ostravy, na stránkách jsem ji ale nenašla. Tak jsem napnutá jak kšandy, kolik toho bude k oplodnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
20.7.21 10:38

@Kobra11
No to nevím jestli to vydržím :lol: ale pokusím se, protože vím, že kdybych to zkusila dřív a vyšlo to negativní, tak budu akorát v nervech, že to určitě nevyšlo.

Aha, ale tak určitě bude taky dobrá. Budu na tebe myslet a držet pěsti aby jich bylo co nejvíce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
20.7.21 11:23

Holky moc vám všem držím pěsti vim co je to za nervy až do konce.Ja jsem teď šťastná maminka mám holčičku :srdce: už dva a půl měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
20.7.21 12:09

@JanickaJa

Děkujeme :andel: Užívejte si s holčičkou každou chvilku. Pro nás je to velký malý zázrak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
21.7.21 12:18

@Kobra11
Ahoj, tak jak jsi dopadla? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.