1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2903
20.3.16 17:34

Holky moc děkujeme :srdce: :srdce:
je to miláček..i když teď máme růstový spurt a malý je pořád na prsu a když ne tak řve a řve a řve..
i tak bych ho nedala za nic na světě.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.3.16 17:35

@Katjus A kdo s nimi spolupracuje, já tam na gyndě nikdy nebyla, já myslela, že to tam řeší doktoři, kteří tam jsou, jako Kafka, Hromadová, Tokareva… A ještě neházej ještě flintu do žita, třeba se KET zadaří, s čím vlastně máte problém vy? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.3.16 17:38

@kratjana No tak zkus vybrat podle recenzí, ale já včera někde četla, že může při vyšších dávkách způsobovat u dítěte alergie… Tak si všechno pořádně pozjišťuj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.3.16 17:39

@oskárek59 Saveček jak má být, prostě je to chlap… :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
20.3.16 18:06

@T.martasek na fotce jsem to ja :) chodíme k Dr. Hromadove! Ja doufam a verim v to ze to vyjde! Proste musi! Mam uz dceru 7.let normalne počatou a ted uz dva roky to nejde! Cekala jsem ze po laparce to bude ok a asi neni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
20.3.16 18:13

@T.martasek moje gynekolozka, ona me stimulovala, ale bylo toho víc co mi na ni nesedelo. My máme špatný spermio, ja bych mela byt teoreticky v pořádku. Ale uz se tesim az bude v bříšku, bude to pro me neco noveho. Ale zároveň mam strašný strach. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.3.16 18:43

@Mišuta29 Jj, já jsem si od laparky taky víc slibovala, všechno bylo ok, jen dvě malá ložiska endometriózy, to mi vypálili a nic, ani neotěhotním… To bylo v roce 2012… Tak uvidíš, asi tomu musíte pomoct… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.3.16 18:48

@Katjus Aha, já na gyndu jezdím do Opavy, takže mě doktor doporučoval Ostravu, ale tam jsem nechtěla, tak mi řekl, že Brno pod něj nespadá a musím si vše vyřídit sama, jen mi dal všechny zprávy… Ono je krásný mít děti, všechny ty trable za to stojí, moc ti to přeju… :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
20.3.16 19:07

@T.martasek a co ty mas tedy za problem? Nebo v jaké fázi ted jsi? Ja mam nepruchodny levý vejcovod, oba sem mela mimo nekde srostle a drobna endometrioza jo a 1.4amh takze my musime ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.3.16 19:18

@Mišuta29 3 x jsem potratila v prvním trimestru a od 2011 jsem už znovu ani neotěhotněla… Jinak nic moc závažného, všechny testy negativní… Já dvě děti mám, ale s předchozím partnerem bez problémů, tak nám to nějak hapruje s manželem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.3.16 19:20

@Mišuta29 Jinak mám za sebou dvě stimulace, z první jen jedno embryo, v úterý budou volat kolik jich z pěti z druhé stimulky přežilo PK a pak ještě půjdou na PGD… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
20.3.16 20:42

@T.martasek držím pesti! Mela si krátký protokol? Tvé dojmy? A cca na kolik vas to vyslo? Je opravdu ket za 7500kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.3.16 21:17

@Mišuta29 Měla jsem krátký protokol, ale měla jsem dost vysoké dávky Gonalu u první stimulace 300 potom 350 jednotek. Tam jsme dopláceli asi 40 000. Druhá stimulka tam bylo 450 jednotek Gonalu a doplatek vylezl k 60 000. KET je myslím jeden bez doplatku, až ty další za 7500… Mé dojmy jsou smíšené, měla jsem docela málo vajíček, čekala jsem lepší výsledek, ale my už do dalšího pokusu nejdeme, tak nemá smysl víc řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.3.16 21:55

Bože to jsou prachy… Nás zatím.80tis. ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.3.16 22:25
@kratjana píše:
Bože to jsou prachy… Nás zatím.80tis. ;(

Jj, to jsou… :,( Si říkám, že nechápu to naše zdravotnictví, proč prostě víc nepodporují rození českých, chtěných dětí… Proč se dává na léčbu narkomanů a všemožně se podporují různé podobné, ale na porodnost se dá úplné minimum… Ale to je na dlouhou a bezvýslednou diskusi… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.