Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ufff
Takže jen dostanu injekce, ukáží mi jak se asi dávají a pomažu domů? A pak bývá kontrola po kolika dnech?
@audiomax píše:
@Kikuška90UfffTakže jen dostanu injekce, ukáží mi jak se asi dávají a pomažu domů? A pak bývá kontrola po kolika dnech?
Ju ju přesně tak
.. Týooo já už ani nevím, kdy jsem šla na první UTZ.. tak po 5-6 dnech?
… Holky co podstupovali IVF nedávno Ti napíšou přesně ![]()
@audiomax píše:
@Kikuška90Tak to jo, děkuju.Letos to vyjde uvidíš. Nám všem.
Držím Ti palce
.. Ale já už jsem čím dál větší realista ![]()
@audiomax Ahojky, na první kontrolu půjdeš 4-5 den po MS, takže já třeba ještě trochu špinila…
Děkuju. Je to asi těžký, pořád být v pohodě a věřit. Ale jsi určitě bojovník. ![]()
@T.martasek
Ahojky, jo, tak to je v pohodě, já právě někde četla, že se chodí i ten druhý den, ale to bylo asi u něčeho jiného, tak jsem byla zmatená. Je to tolik informací, že mě z toho asi praskne hlava. ![]()
@audiomax No, ono totiž tě musí naučit píchat ty injekce, takže to tam ten druhý den musíš jít, dají ti stimulační protokol a léky- ten Gonal. Ale UTZ budou dělat až ten čtvrtý nebo pátý den… Takže první týden mi to vycházelo, že jsem jela do Repromedy 3× týdně…
@Kikuška90 Prosím tě, nejde mi zkopírovat odkaz, ale k té Malíčkové se nedá objednat? Vezmou jen pacienty doporučené fakultkou? Rozumím tomu dobře? Podívala by ses na to, prosím?
@T.martasek píše:
@Kikuška90 Prosím tě, nejde mi zkopírovat odkaz, ale k té Malíčkové se nedá objednat? Vezmou jen pacienty doporučené fakultkou? Rozumím tomu dobře? Podívala by ses na to, prosím?
Ano, přesně tak to je. Volala jsem tam a řekla mi přesně to co jsi teď napsala. Mám si zavolat v srpnu, že budou brát zase od září.
@T.martasek píše:
@Kikuška90 Ach jo, a budeš čekat?
Nevím, ještě čekám co mi napíše tady jedna holčina co v tom více vyzná. A buď počkám nebo se objednám do té Plzně ke Gallové.
@Kikuška90 A prosím, byla bys tak hodná a dala vědět i mně, co jsi zjistila? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď