Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa myslíš že ta mobilizace může mít vliv na něco? Om yo jalo nejal hmed srovnal? Asi jo že. Ale netušila.jsem.ze tal snadno. Z čeho to je ta zahmuta kostrc? Bolí mě to ještě
@kratjana určitě joo.. Mimochodem, nemluvily jsme spolu o doplncich, rozvadovska mi doporucila dlouhodobe inofolic. Ale prijde mi dost drahy. brala jsi ho? Nejaka zmena?:-)
@kratjana určitě joo.. Mimochodem, nemluvily jsme spolu o doplncich, rozvadovska mi doporucila dlouhodobe inofolic. Ale prijde mi dost drahy. brala jsi ho? Nejaka zmena?:-)
@Kikuška90 Kiku prosím tě nevíš kde tam na orli zaparkovat? Hlavně Lukáš říká že se tam asi s autem ani nedostaneme. Ale kde poblíž parkovat? Jedeme tak tak na poslední chvíli
@kratjana To se nedostanete, do centra města musíš mít povolení. Můžete to nechat u nádraží u Tesca nebo ve Vaňkovce.
@Kikuška90 blíž se nedá? Nějaká ulice? Lukasovi se to zdá daleko.
@kratjana Je to kousek
.. no blíž, parkoviště tam jsou, ale bude to plné ve všední den ráno ![]()
Dobré ráno holky. Tak náš rozmrzlí a znovu zmrzlí prcek se nechytil.
Sedmí den jsem si myslela že to zvládne. Měla jsem slabého ducha na testu. Pak došla pálivá bolest na levé straně, tak jsem si myslela že mi praskla cysta, kterou jsem tam měla před transférem. Nevím co se tam stalo, ale druhý den test už byl negativní. Včera jsme byla na konzultaci a jdeme do minimálky. Tak doufám, že bude aspoň nějaké vajucho. Jestli to nevadí sem tam bych napsala. Člověk na to není tak sám. ![]()
@irci2 Ahoj, to mě mrzí
Prosímtě jak probíhá v Repromedě ta minimálka?? Jak je to cenově?? ![]()
Nás to ze vším bude stát cca 37000. Neměla bych doplácet za gonal. Budu mít menší dávky a ještě jiný hormon, který proplácí pojišťovna. Vajíček moc nebude. Ještě záleží jak na to budu reagovat. Doufám, že aspoň jedno by mohlo být. Po odebrání vajíček bychom udělali ještě jednu stimulaci, abychom měli víc vajíček, kterým by se udělalo pgs. Ale záleží na tom jestli vůbec něco dám. Jinak musíme do dárcovství a o tom manžel moc slyšet nechce. První ivf nás stálo 70000 a to díky gonalu 500j je dávka pro koně
. Zkusíme toto, no a pak se uvidí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.