Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 Odhadem ne, jelikož budu tedka chodit každý den na utz. Se zblazním, to jako fakt, že pomaha k uhnizdnovani? To si vypije.
Jo jo, v některých CARech dokonce dávají ještě pregnyl sebou a holky si ho píchají den až dva po KETu… Každý den, jo?? To jsou teda metody některých doktorů ![]()
@Kikuška90 Jo aby věděl kdy to vajičko praskne. A kdo ti to říkal, že hcg podporuje uhnizdněni? TEdka jsem se dočetla že oskarek si to pichnul a za 5 dni měla ket ne za 7 dni, takže dneska tu injekci chci. ![]()
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 Jo aby věděl kdy to vajičko praskne. A kdo ti to říkal, že hcg podporuje uhnizdněni? TEdka jsem se dočetla že oskarek si to pichnul a za 5 dni měla ket ne za 7 dni, takže dneska tu injekci chci.
Vždycky je to 7 dní v Repromedě, možná byla u svého Dr.
… Neříkal mi to nikdo, ale stačí se zajímat a číst si o tom. I proto to některé CARy dávají ještě i po KETu.
@adrusenkaaa budu brát clostík. Mám s toho smíšené pocity. Měla jsem jen tři zralá vajíčka po dávce 500j gonalu. Co dám když budu brát menší dávky, no nevím. Na kalkulaci máme ICSI, PICSI, Kryokonzervaci. Jo je tady ještě doplatek za gonal. Já jsem byla smířená, že nám navrhnou rovnou dárcovství, ale manžel nechce. Uvidíme jak to půjde. Jestli by mi dali jiné léky, jsem se neptala, ale někde jsem četla že gonal je nejlepší, ale drahý. Jsou to šílené ceny. ![]()
@adrusenkaaa no ani mi o tom nemluv..hrozne se bojim…
Jedine stesti ze moje gyn. spokupracuje s repromedou tak me bude stimulovat ady ve znojme ona tak snad bych mohla na vsechny ty injekce jezdit k ni… Nevim jestli bych to dokazala sama pichnout… ![]()
@adrusenkaaa a jakto ze jezdis z karvine az do brna? Nic neni bliz a kvalitni?
@TerezaRyš Terco. Mně to pichal Lukáš a pak i já. Má yom nic není. Chytnes špek a šup tam s tím. Jsou to péra a jehlicky malý. Já to vůbec necítila. Kdyztak se stavíš a já ti to pichnu ![]()
Holky mám po zákroku. Za dva týdny výsledky… Byla tam se mnou paní a pěkně jsme ten čas prokecaly.
chudák. si nechá dát pryč delohu a vaječníky. V lednu ji umrela na rakovinu vajecniku její jednovajecne dvojce ;(
@kratjana A co Ti potom říkali?? Vůbec nic? Všechny výsledky až za 14 dnů?? ![]()
@TerezaRyš Taky mám svého gynekologa, který s nimi spolupracuje, takže stimulace, utz u mého doktora. Brno je vyhlášené, jinam bych nešla.
@kratjana To jsem ráda, že to máš za sebou. Určitě to dobře dopadne. Dělali ti při narkoze? Bolelo tě to?
Holky ket odložen na příští měsíc.
Včera jsem měla sliznici 8mm a dneska 6mm. Doktor říkal, že to je sval, takže může se stát, že se to změří a na druhý den je jiná. Jsem z toho smutná. ALe nezbyde mi nic než čekat. ![]()
@adrusenkaaa Jeeejda to mě mrzí
A dá Ti příště aspoň léky na podporu sliznice??
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.