Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa píše:
@Jamike A kolik slo embryi na Pgs a kolik jich byko v poradku? kdy se chystas na ket?
Ahoj.Na PGS šlo 6 embryí a dobré byly 4. Zítra me čeká KET, tak uvidíme jak to dopadne
Holky, tak já byla dnes u té fyzioterapeutky, naučila mě pár cviků a příští týden jedu natrénovat další… Nic těžkého to není, pochválila mě, že jsem hypermobilní a prý bude úplně super, když budu cvičit každý den…
Z Repromedy pořád žádné zprávy… ![]()
@T.martasek ahoj. Měla jsi nějaké doporučení nebo si to platiš?
@kratjana ahoj Jani, ne, neplatím nic, jen jsem řekla, že mám problém s těhotenstvím a tak to jde na pojišťovnu, to je podobné, jako rehabky, tam taky neplatíš…
@kratjana Prvně jsem šla k doktorce, ta mě vyšetřila, vyzpovídala, ale doporučení jsem nepotřebovala a pak mě poslala ke té fyzioterapeutce…
Ahoj všem, kdo se chystají do Repromedy. Bohužel mám několik velmi negativních zkušeností s touto organizací. Kromě úsměvů, které se tam rozdávají na každém kroku, dostanete za bezkonkurenčně nejvyšší ceny min v Brně (jinde jsem zatím nezjišťovala) nekompletní inoformace. Zapomeňte na nějaký soucit s vaší životní situací, nezaplatíš předem, tak máš smůlu. Výsledek pochopitelně nejistý, ale obhajoba z jejich strany je stále stejná, pochopitelně nepochybili.
Také mě dost děsí, že tu figuruje tato organizace jako poradna! Zdráhám se je nazývat lékaři, protože jsou to stroje na vydělávání peněz, bez soucitu!
@Kikuška90 píše:
@Adina N. Ale ale… copak Ti udělali??
Taky mě zajímá ![]()
@Adina N. Tak to me moc mrzi.Za me jsem s nimi spokojena.Co se stalo, ze mas na ne takovy nazor?
@Adina N. No, ten kdo jde do reprodukční kliniky myslím, že nepočítá s tím, že bude mít okamžitě dítě a zdarma. Znám spoustu párů kteří nechodili do Repromedy a dítě měli na několikátý pokus nebo také neměli a vždy to něco stálo… Ono by bylo fajn, kdybys nám nějak svou už zkušenost přiblížila, protože takhle to působí dost zaujatě… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.