Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Katjus
tak to je mi moc líto. Ale ještě neházej flintu do žita. Držím pěstičky ![]()
@Katjus
To je mi moc lito! Ja jsem realista takze uprimne by tam mel bych duch.Jsem smutna jelikoz mi prijde divne ze tolika z Nasi skupiny se nepodarilo.
Holky neda mi to, ale me opravdu prijde divne, ze se to tedka nikomu nepodarilo. Jestli dobre pocitam tak 4 z Nasi skupiny i se mnou jsme byly na ket a ja na et. Vsechny tri jste mely pgs a zafne tehotenstvi? Je to opravdu divne. ![]()
@adrusenkaaa dekuji, i ja jsem realista, taky su myslím ze uz by tam bylo neco vidět. A ani na sobe nic necitim, nevim teda jaké to je byt těhotná, ale myslim ze bych to nějak aspon vnitřně poznala ![]()
Ahoj holky tak dnes sme byli v repromede! Imuno i genetika bez chyby! A tady muj stimulacni plán! Holky myslíte ze se budu moc domáhat jeste ke stimulaci hormony luveris?
Ahoj holky tak dnes sme byli v repromede! Imuno i genetika bez chyby! A tady muj stimulacni plán! Holky myslíte ze se budu moc domáhat jeste ke stimulaci hormony luveris?
@kratjana skoro 7tis! Mi reknite podle ceho to určují co kdo plati!!! Jsem VZP a muz 205
@Mišuta29 hele já nevím ale platila ksem min. I když se to pak nascitalo za ty léky. 1200za gonal asi 3×
@kratjana jenže co s tim!? Mam gonal 2250 jednotek nevim co kolik kde stoji nebo ma stát! V tomto jsem bezradna
@Mišuta29 Ja davala za hormony 12 tisic. Potrebovala jsem vice hormonu nez pojistovna proplacela.
Ja jsem taky platila okolo 7000 tis. je to podle toho kolik mas jednotek ja jsem taky pichala 250 jednotek.
@Mišuta29
Ahojky mám stimulák uplně stejný jako Ty, jen tam mám navíc MACS za 6000kč.
Myslím, že ten gonal se pak napočí podle toho, kolik ho budeš potřebovat.
Ale jinak jsme stejné. Kdy začínáš?
@Mišuta29 já jsem toho gonalu měla asi o něco víc. Puchala jsem stopade. Vím že léky během stymulky mě staly kolem 7taky to je fakt. Asi mě jen vylekala ta částka. Platila jsem to postupně. Primin za piplach ono to tak nějak asi bude…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.