1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
8.4.16 07:16

@adrusenkaaa Ahooj :mavam:… Jedeš na tu imunologii do Plzně ke Gallové?? :think: Nebo ses objednala nakonec jinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
8.4.16 07:20
@irci2 píše:
Ahojky holky :mavam: tak já jdu 11 na utz. Snad bude vše v pořádku a hned jen co dorazí menstruace začneme stimulovat. Moc se těším. :dance:

Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
8.4.16 07:23

@Mišuta29
Ahoj já si díky repromedě užívám už 7.týdnů radosti a starostí mateřství..
S naším malým Štěpánkem..držím palce ať ti klapne stimulka a potom ET :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.4.16 09:08

@Mišuta29 Reakce těla na dávky hormonů se pochopitelně různí. Co jiné sedne, u druhé to platit nemusí, i když se vesměs pužívají stejné hormonální léky.
Lékaři v Repromedě Ti jistě poradí s nejvhodnější léčbou. Ale někdy je dobré mít informace a konzultovat je ;) Líbí se mi, že ne na kažký jejich návrh kýváš poslušně jako oslík :palec: a stojíš si za svým, jako Kikuška90
S tím Cetrotide: místo něj jsem měla Decapeptyl, dlouhý protokol (AMH 1,02 :) a i přes vysoké dávky Gonalu (450) získáno 6vajíček, ICSI, PICSI, MACS (u nás problém ve spermiích- pohyblivost 4%), 5. den kultivace všechna embrijka OK, po PGD a PGS zamraženo 5ledňáčků ;), KET úspěšný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.4.16 09:09

@T.martasek S jinou možností se nepočítá ;) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
8.4.16 09:51

@Kikuška90 děkuji. Nakoupila jsem si pár přírodních produktů. Už je užívám, tak snad malinko pomůžou. Aspoň na tu kvalitu vajíček :D
Holky, co čekáte miminka, moc děkujeme za krásné příspěvky. :srdce:
@Lilly15 na Decapeptyl se zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
8.4.16 10:08

@Lilly15
Nemyslela jsi Decapepthyl místo Ovitrelle? Tak jsem to měla já u druhého IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
8.4.16 10:10

@irci2 A copak sis nakoupila?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.4.16 10:24

@Lalunta Nene, Decapeptyl 0,1mg místo Cetrotide 0,25mg. Ovitrelle až na uvolnění vajíček před punkcí.
Z Cetrotide mě již třetí den injektace začal zlobit tlak, pak se přidalo bušení srdce a celkově jsem se necítila dobře. S Decapeptylem již OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
8.4.16 10:26

@irci2 Také se těším na Tvoje příspěvky o průběhu Tvého těhulkování :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
8.4.16 11:11

Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…
Aha. Tak já jsem měla Gonal, Cetrotide a na uvolnění vajíček Decapepthyl. Ti s těma hormonama teda čarujou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
8.4.16 11:55

@Lilly15 Tak já jsem na tom byla podobně, jen u první stimulace 300 a pak 350 jednotek Gonalu, 6 vajíček po ICSI a PK jen jedno embryo. U druhé stimulace 450 jednotek Gonalu, 9 vajíček, ICSI, PICSI a MACS, po PK opět jedno embryo, takže já jsem byla z druhé stimulace hrozně zklamaná. Tak se na to také chci zeptat, proč nám PICSI ani MACS nepomohlo mít více embryí :? Jestli nedopadne dobře PGD, tak mě to asi zlomí, protože tím bude naše snažení u konce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
8.4.16 12:17

@Lilly15 chci aby věděli ze mam k tomu spoustu veci nastudovane přečtené! Zajímám se je to preci me telo a me zdraví! Chci aby to vyslo a chci udelat maximum dekuji za podporu a drzim pesti i tobe je super cist i pozitivni zpravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
8.4.16 12:46

@Kikuška90 Gynex, Nosifol Forte, koenzým Q10, a ještě mám speciální výluhy z pupenů rostlin - doplněk z bylin k harmonizaci ženských reprodukčních a hormonálních funkcí, ale ten chci začít užívat až dokapu gynex. Aby se mi to nějak nebilo. Manžel baští selen, koemzym a i gynex. Jo i kys. listovou. Snad nám to pomůže :D. Manžel má ze mne srandu, ale poslušně baští vše. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
8.4.16 12:48

@irci2 Joooo taky byla doba, kdy měl můj manžel poličku s vitamíny :mrgreen:… Jaký je u vás problém?? Promiň, už si to nepmatuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.