Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa Ahooj
… Jedeš na tu imunologii do Plzně ke Gallové??
Nebo ses objednala nakonec jinam…
@irci2 píše:
Ahojky holkytak já jdu 11 na utz. Snad bude vše v pořádku a hned jen co dorazí menstruace začneme stimulovat. Moc se těším.
Držím palce ![]()
@Mišuta29
Ahoj já si díky repromedě užívám už 7.týdnů radosti a starostí mateřství..
S naším malým Štěpánkem..držím palce ať ti klapne stimulka a potom ET ![]()
@Mišuta29 Reakce těla na dávky hormonů se pochopitelně různí. Co jiné sedne, u druhé to platit nemusí, i když se vesměs pužívají stejné hormonální léky.
Lékaři v Repromedě Ti jistě poradí s nejvhodnější léčbou. Ale někdy je dobré mít informace a konzultovat je
Líbí se mi, že ne na kažký jejich návrh kýváš poslušně jako oslík
a stojíš si za svým, jako Kikuška90
S tím Cetrotide: místo něj jsem měla Decapeptyl, dlouhý protokol (AMH 1,02
a i přes vysoké dávky Gonalu (450) získáno 6vajíček, ICSI, PICSI, MACS (u nás problém ve spermiích- pohyblivost 4%), 5. den kultivace všechna embrijka OK, po PGD a PGS zamraženo 5ledňáčků
, KET úspěšný ![]()
@Kikuška90 děkuji. Nakoupila jsem si pár přírodních produktů. Už je užívám, tak snad malinko pomůžou. Aspoň na tu kvalitu vajíček ![]()
Holky, co čekáte miminka, moc děkujeme za krásné příspěvky. ![]()
@Lilly15 na Decapeptyl se zeptám.
@Lilly15
Nemyslela jsi Decapepthyl místo Ovitrelle? Tak jsem to měla já u druhého IVF.
@Lalunta Nene, Decapeptyl 0,1mg místo Cetrotide 0,25mg. Ovitrelle až na uvolnění vajíček před punkcí.
Z Cetrotide mě již třetí den injektace začal zlobit tlak, pak se přidalo bušení srdce a celkově jsem se necítila dobře. S Decapeptylem již OK.
@irci2 Také se těším na Tvoje příspěvky o průběhu Tvého těhulkování ![]()
Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…
Aha. Tak já jsem měla Gonal, Cetrotide a na uvolnění vajíček Decapepthyl. Ti s těma hormonama teda čarujou. ![]()
@Lilly15 Tak já jsem na tom byla podobně, jen u první stimulace 300 a pak 350 jednotek Gonalu, 6 vajíček po ICSI a PK jen jedno embryo. U druhé stimulace 450 jednotek Gonalu, 9 vajíček, ICSI, PICSI a MACS, po PK opět jedno embryo, takže já jsem byla z druhé stimulace hrozně zklamaná. Tak se na to také chci zeptat, proč nám PICSI ani MACS nepomohlo mít více embryí
Jestli nedopadne dobře PGD, tak mě to asi zlomí, protože tím bude naše snažení u konce…
@Lilly15 chci aby věděli ze mam k tomu spoustu veci nastudovane přečtené! Zajímám se je to preci me telo a me zdraví! Chci aby to vyslo a chci udelat maximum dekuji za podporu a drzim pesti i tobe je super cist i pozitivni zpravy
@Kikuška90 Gynex, Nosifol Forte, koenzým Q10, a ještě mám speciální výluhy z pupenů rostlin - doplněk z bylin k harmonizaci ženských reprodukčních a hormonálních funkcí, ale ten chci začít užívat až dokapu gynex. Aby se mi to nějak nebilo. Manžel baští selen, koemzym a i gynex. Jo i kys. listovou. Snad nám to pomůže
. Manžel má ze mne srandu, ale poslušně baští vše. ![]()
@irci2 Joooo taky byla doba, kdy měl můj manžel poličku s vitamíny
… Jaký je u vás problém?? Promiň, už si to nepmatuji ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.