Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 Ja jsem zase cetla ze zena mela ahm 0 doporucivali vajicka od darkyne a mela pri stimulaci par vajicek a ma miminko.Tak vim, ze i nekdy doktori jsou omylni.
@Mišuta29 jak dlouho jsi tam ležela a za jak dlouho můžeš do práce?
@marenkaF ptala jsem se Hromadové kdy mám jít na ket po hysteroskopii a říkala že to nemá vliv
Holky který den cyklu se chodí na laparo? Je to Jedno? Je na to cekacka? Za jak dlouho do práce?
@kratjana píše:@Kikuška90 já mám amh píše: VíceJá mám 17,5
@Kikuška90 tak tonje mazex oproti holkám. co máme. Co to tedy znamená?
@kratjana byla jsem tusim pred ovulaci! Lezela sem 4 dny bolelo me to jak prase! A doma 14 dnu mela sem problem se v posteli vubec otočit ale kazda to mame jinak
@Mišuta29 no tak to bych nedala. Každou noc nespim kvůli bolesti zad. Pomáhají mi nabto jen silný kapky, trámal
Jenže to jsou opiaty návykové a ksem po nich fakt jak sjeta. Meberu to každý den. Snažím se to nebrat vůbec tzn ze se v noci sotva vyspim a do toho to břicho. To bych nedala. Teď zrovna opět čekám až to přestane bolet a potom zase ulehnu. Achjo…
@kratjana Ou! Zkusila si pot na ovu nosifol? Holky si to moc chválí jak jin ti pomohlo nahodit ovu! Ja sem asi taky citlivka sice sem po laparce ten den jeste vecer vstala z postele ale v předklonu a bolelo to jak prase… Znam i holky co byli uplne ok!
@kratjana píše:Že budeme snášet vejce ještě v 60
@Kikuška90 tak tonje mazex oproti holkám. co máme. Co to tedy znamená?
@Kikuška90 píše: Že budeme snášet vejce ještě v 60
Právě nechápu proč tedy nemám ovu
@kratjana píše:
Právě nechápu proč tedy nemám ovu
To s tím podle mého nemá nic společného
… A kdy jdete teda do dalšího KETu??
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.