Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@T.martasek píše:
@Kikuška90 Ahojky, tak mi dnes konečně volali… Máme z těch dvou nakonec jedno, já vím, že bych měla být vděčná aspoň za jedno, ale já se tak strašně bojím, toho, že máme jen jeden pokus…Prostě, když mi na to přijdou myšlenky, tak brečím… Ještěže mám volný víkend a snad se s tím nějak poperu… Jinak KET bude až v červenci, takže zase čekání, ale to mi už tak nevadí, aspoň se na to psychicky připravím… A co ty?
Ahoj, taky mi dnes volali a mě zbylo jedno ze tří
V práci jsem to nějak přežila, ale co jsem dojela dom, brečím jak želva. Netušila jsem, že mě to tak sebere. ![]()
@Macamaca Jj, je to zklamání, já jsem si od toho taky víc slibovala o to víc to pak mrzí. Nezbývá, než doufat, že se podaří…
Držím palce ![]()
@adrusenkaaa Adri, a když jsi kvůli té imunologii volala, tak jsi neříkala, že bereš Prednison? Ono to může ten výsledek ovlivnit, ne? ![]()
@adrusenkaaa píše:
@Jamike ahoj takze se zadarilo hned prvni ket jo? Jsem rada i za tebe
Ano,zadaril.Jsem z toho taková nějaká překvapená, takze se zatím pocit radosti nějak nedostavil, ale snad to bude OK.
@Jamike Moc gratuluji! Vim urcite nas obavy, ale vsechno dobre dopadne a za par dni ti to dojde a ty budes stastna. Preji ti to! ![]()
@T.martasek Budu tam volat a reknu jim to, zda to ma smysl, kdyz uzivam prednison. Prave oroto by se to melo delat pred ivf a ne az po nem!
@adrusenkaaa píše:
@T.martasek Budu tam volat a reknu jim to, zda to ma smysl, kdyz uzivam prednison. Prave oroto by se to melo delat pred ivf a ne az po nem!
Ty náklady na imunologické vyšetření jsou tak vysoké, že dělat to každýmu před IVF tak pojišťovny za chvíli zkrachují.
@T.martasek Vím moc dobře, jaké to je, když zbyde jen jedno embryjko. Ale já ho tenkrát neměla zdaleka tak kvalitní jako Ty… Je tu spoustu holek, kterým vyšel hned první pokus, tak musíš věřit, že se k nim přidáš
Moc Ti to přeji
Určitě je to ten nejlepší z nejlepších a vyjde to
![]()
@T.martasek Mrzi me to. Dokazu si to predstavit jak te to trapi.Ale verim, ze budes patrit mezi ty, kterym se to podari na poprve. Preji ti to.
Jak si budes kratit cas do cervence?
@Kikuška90 já bych řekla že genetika je drazsibpodle toho výpisu od vzp
@Mišuta29 píše:
Me delali genetiku i imuno zaroven a pred stimulaci
Reprodukční imunologii?? A kde?
@kratjana píše:
@Kikuška90 já bych řekla že genetika je drazsibpodle toho výpisu od vzp
Možná to tak vypadá, ale není to tak.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.