Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@missy-m
Ty jo, tak ať je všechno v pohodě! Zítra už budeš mít miminko. ![]()
@missy-m teeeda, tak to je bombaaaa. My jdem na cisare asi za sest tydnu. Taky to leti
@audiomax no pokud mi pises, ze ve 13 tem tydnu to uzneovlivnis tak jsem pochopila, ze to ovlivnit chces pred transferem.
@pajinkapajinka Šest týdnů uteče
Budu moc držet pěsti, aby to i u vás dopadlo dobře ![]()
@missy-m
Zítra na tebe budu myslet a držet palečky…
plně tě chápu..taky jem si poslední den s bříškem užívala a brečela u toho
![]()
jen já byla v nemocnici o den dřív a tak jsem čekala na císaře tam..
a půlku noci nespala a čekala na ráno až to všechno začne..
A nic se neboj všechno zvládneš!! bolest byla snesitelná díky kapačkám a injekcím..
až uvidíš prcka ani si nevzpomeneš že tě něco bolí
@missy-m zrovna dneska jsem si říkala, jak to s vámi vypadá, a ty už to budeš mít zítra za sebou.:-) Držím palce a těším se na report.
@missy-m Tý jo, tak ať to zítra dobře dopadne a uvidíš, že držet miminko v náručí je mnohem hezčí, než si „jen“ hladit bříško…
Hodně štěstí a těšíme se na Matýska…
![]()
@oskárek59 S přibývajícím večerem řvu víc a víc. No ještě že jsem doma. Moc děkuju za držení palečků ![]()
@Netaneta No jo, už zítra. A nervy pracují. Děkuju a report podám, jak jen to půjde ![]()
@T.martasek Děkuju
Bude to něco úžasného držet toho broučka v náručí. Ale to bříško mi chybět asi chvíli bude. Jsem si na něj tak moc zvykla.
@pajinkapajinka
Ty jsi mi psala, že jsi tam volala ve 13 tém týdnu a že Ti to řekli.
Toto já nechci, nechci vědět co by to bylo.
Jen jsem chtěla vědět, jak to funguje v repromedě, aby tam na mě nevybafli, jestli chci kluka nebo holku. Jestli se o tom výběru diskutuje, nebo jak to probíhá, když jsem viděla, že holky mají napsaný pohlaví u Ketu.
A Ty mi na to napíšeš, že sis tam volala ve 13. týdnu.
Proto jsem Ti psala, že ve 13. týdnu už toho moc neovlivníš. Ale neznamená to, že chci něco ovlivnovat. ![]()
@pajinkapajinka to udělala asi jako já - nevybírala si pohlaví před KET, bylo nám to jedno (když se totiž sama aktivně v laborce nezeptáš, nebo si nepoprosíš, nikdo Ti výběr nabízet nebude). Ale až se miminko chytlo, tak jsme se zeptali, co nám tam dali. Takže my jsme věděli pohlaví už od asi 6.tt, pajinka to nevydržela ve 13.tt. (to už se vědělo, že embryo se rozdělilo a budou to jednovajky).
Jak vidíš, jsou svolní k čemukoli, záleží na vás, jak se rozhodnete. Sice navenek tvrdí, jak si vybírat nemůžeš, ale řeknou Ti, co budeš chtít a ještě řeknou, ať to nikde nevykládáš. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.