1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
202
29.4.16 20:43

@missy-m velikanska gratulace at jste šťastní a zdravi <3 <3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
30.4.16 07:57

Transfer

Ahoj holky, zejména ty kterym se pri ivf zadařilo. :-) trošku jsme se bavili s @kratjana a chtěla bych i váš názor :-) zůstávaly jste po transferu embryjek ležet v repro? Nebo jste jely hned domu? A jaky jste měly po transferu rezim? Ležely jste „nehybně“ v posteli? :lol: :lol: díky za odpovědi :-) Terka :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.4.16 08:11

@TerezaRyš Ahoj po prvnim vlozeni jsem nelezela, po druhem vlozeni ano 15 minut.Ale muj nazor je ze to nema vliv! Jestli se embryo nema chytit tak ti zadne lezeni nepomuze. Kazdopadne drzim palecky. V jake fazi jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
30.4.16 08:14

@adrusenkaaa ahoj Adi, jsem ve stimulační fázi… Včera byla kontrola 5.den a foliky byly 11mm a 7mm… Zvýšila dávku a v pondělí jdu zas… Punkce vypadá na patek-sobotu… Tak sbiram zkušenosti kdo co dělal pro zahryznuti miminka :-) začínám být strašně nervózní..chudák manžel už začíná pociťovat že se něco děje jsem jak pes :-D no magor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.16 08:19

@TerezaRyš ahoj. Ja teda nelezela a myslim za dva dny jsem sla do prace. Taky si myslim, ze tehotenstvi nejde vylezet. Ta tfuj tfuj at vsechno vyjde na 1*. A dej vedet :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
30.4.16 08:21

@pajinkapajinka moc děkuji… Můžu se zeptat který pokus vám vysel? Jinak gratuluji k miminkům a přeji hooodne sil ať vše dopadne jak má!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.16 08:24

@TerezaRyš no u repromedy vysel hned prvni ket. Pred deseti - jedenacti lety 3× obilnak a ani tuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
30.4.16 08:28

@pajinkapajinka jee to je ale pozitivní zkušenost pro nás všechny repromedacky:-)))
Já jsem byla na úplně první konzultaci na obilnaku ale tam mě rvali do vyšetření průchodnosti a to jsem nechtěla tak jsem přešla do medy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.16 08:41

@TerezaRyš no myslim ze fakt vedi co delaji. Hlavne cim vic spokonych klientu, tim lepsi reklama, zeee??? :). Ale zas na druhou stranu to ti rikne kazdy na sve centrum kde se mu zadarilo :D :nevim:. Je to prirozena reakce. Ja do repromedy dostala doporuceni od sve gyn. Pry jsou fakt dobri a pomuzou vsem. Jenomze jsem zjistila, ze se zna osobne s dokt. Veselou - majitelkou. Takze kdo vi jak to tam je. Kazdopadne jsem po zadnem jinem car pak nepatrala a ono to vyslo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
30.4.16 08:49

@pajinkapajinka no já jsem taky dostala doporučení od svoji dr.. Ale ona s nima spolupracuje takže tam nemusím dojizdat pořád a pojedu jen na punkci a pak transfer. Jinak chodím tady k mojí dr… Takže jsem taky jiný už nehledala… Tak je krásný že po 3letech budou miminka dvě:-) co to bude už víte? Taky bych uvítala dvojčata. Chtěli jsme si nechat zavádět i dvě vajíčka ale byla jsem rychle schlazena že to nejde při prvním čerstvém ivf…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.16 09:20

@TerezaRyš po deseti-jedenácti od prvního snažení - né po třech letech :-D :-D. Třikrát bez úspěchu jsem byla na et na obilňáku a to ještě s jiným partnerem :-D.. a je to fajn, že budou dvě. Už je mi 35, tak ať je to jedním vrzem. Ale dvě bych si asi zavádět nenechala. Za prvé příjdeš o jednu platbu od pojišťovny a za druhé je to opravdu riziko to dvojčecí těhu. U nás teda od začátku úplně v pořádku, ale člověk nikdy neví - ťuk ťuk ťuk. Já si nechávala zavést jedno a to se rozdělilo. Takže čekám jednovaječné dvojčátka. A čekáme holčičky, jsem ve třicátém týdnu, tak už to víme dlouho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
30.4.16 09:30

@pajinkapajinka jee to už mate za pár))) to je krásný dvě holčičky :-) Teda po 10ti to je mazec. Mě je teď 25 a nedokážu si představit čekat do 35.. To muselo být o nervy… My se snažíme " teprve" 2roky a už teď jsem z toho na hlavu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.4.16 10:47

@TerezaRyš
Já jsem po transferu neležela a nijak zvláštní režim, kromě toho, co mi řekli v Repromedě, jsem neměla. Samozřejmě nejdeš skákat bungee nebo běhat, ale tak nějak normálně se nepřetěžovat. Hlavně si naordinovat co největší pohodu a co nejvíc příjemných činností (večeře s manželem apod.)., aby těch 14 dní do testu rychle a příjemně uběhlo! Držím palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
30.4.16 10:50

@Lalunta děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
30.4.16 11:23

@TerezaRyš
Ahoj tak ani já po transferu neležela a domů jsme jeli hned autem 100km a ještě se stavily i na nákup :lol:
ale od transferu jsem byla doma..vlastně až do porodu :D dělám v nepřetržitém provozu takže návrat do práce byl nemyslitelný ale nijak mi to nevadilo.
Zadařilo se nám na 4.pokus a teď doma máme už skoro 10.-ti týdenního kluka :*
takže přeji úspěch a držím palce.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.