1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
5.5.16 14:28

@kratjana Třeba mě se MS drží přesně 14 dní od ovulace, jednou jsem měla taky potvrzenou ovulaci asi 28-29 DC a dostala jsem to až za 14 dní. Tak jsem zvědavá na Tebe.. a začneš s přípravou na KET??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.5.16 14:36

@Kikuška90 jj začnu. Ale stimulovany. Taky si myslím že to nedostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.5.16 14:44
@kratjana píše:
@Kikuška90 jj začnu. Ale stimulovany. Taky si myslím že to nedostanu

Já už taky jen stimulovaný, s tou mojí sliznicí je to na nic. Možná někdy v budoucnu až se odhodlám :mrgreen:
Ještě máš 2 embryjka vid?? To jsme na tom stejně, jsem fakt zvědavá jestli nám aspon jedno „klapne“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.5.16 14:53

Jééé holky tak Repromeda se stěhuje do těch Bohunic teď v květnu, info mají na svých stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
5.5.16 20:23

@kratjana to je super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
5.5.16 20:24
@Kikuška90 píše:
Jééé holky tak Repromeda se stěhuje do těch Bohunic teď v květnu, info mají na svých stránkách.

Díky za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.5.16 21:31
@Macamaca píše:
@kratjana to je super :potlesk:
:palec: :palec: :palec: kartářka mi řekla že máme zkusit zadelat v květnu tak že by? Mám ovulaci po X měsících. Tedy jestli se dá spolehnout na testy :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.5.16 10:20

@kratjana no tak šup na to :dance: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.5.16 12:37

Psala mi dr z repro.
Vážená paní Kratochvílová,

děkuji Vám za zaslání výpisu. Potřebovala bych znát referenční rozmezí hodnot laboratoře, kdy byly Vaše hormony vyšetřeny. Podle laboratoře, se kterou spolupracujeme, je udaná hodnota TSH vyšší, podle některých laboratoří být vyšší nemusí. V případě, že by se jednaloi o zvýšenou hodnotu, bylo by třeba vyšetření u endokrinologa a případná léčba.

Se srdečným pozdravem

Pak jsem volala do té laboratore a řekli mi že je u stitny hranice do 4,2 a já mám namereno 4,089 asi jsem hodně na hranici ;( ale zas na druhou stranu by to byla jedna možná pricina proč po 4.transferech nejsem ještě těhotná… :think:
Napsala jsem ji ty hodnoty tě laborky a teď čekám na odpověď…
Znamenalo by to asi že bych nemohla teď na transfer. Jenže vvlete taky nemůžu kvůli dovolenym. Na jiné diskuzi mi psala holčina že to taky měla, ale větší hodnotu. Začala brát léky a hned byla tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
6.5.16 12:43

@kratjana Jo jo štítka bývá taky dost častý problém, ale zase jestli to máš jen takhle na hranici :think:… A Ty si s ní někdy problém už měla nebo je to poprvé??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.5.16 13:11

@Kikuška90 nikdy a jak se pozná problém…příčiny…? Mám bušení srdce a můj obvodak mi chtěl vyšetřit kvůli tomu i stitnou…že by?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
6.5.16 13:15

@kratjana Příčiny si vygoogli, já se štítkou žádný zkušenosti nemám, problém jsem nikdy neměla. Dost často bývá důsledek váha - ať už vyšší nebo nižší :think:.. Každopádně by bylo fajn, kdyby v tomhle byl zakopaný pes, dostala bys léky a další KET by už určitě vyšel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.5.16 16:07

Tak psala že je to ok. Nemusím stresovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.5.16 20:20

@kratjana tak super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
7.5.16 13:36

Ahoj holky, náš malej už je taky venku, krasnej, zdravej, velikej. Porod byl šílenej, ale jestli to půjde, klidně jdu zas.:-) Přeju vam všem co nejdriv taky takovej uzlicek štěstí
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.