1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1139
12.5.16 10:37

Ahoooj tak už máme po… :) zaváděla nám tokareva. Měli jsme jedno embryo ale ona i embryolozka říkala že je to luxusní blastocysta.tak snad se chytne (holčička :lol: :lol: :lol: :lol: ) moc všem děkuji za vzkazy :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
12.5.16 10:38

@TerezaRyš Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.16 10:50

@Peťka26 ahoj tak to uz jsi pomalicku nachystana :). Rika se plus minus ctrnact dni tak jeste chvilku vydrzte a bude vsechno v pohodicce :D. Drzim palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.16 10:50

@TerezaRys: Držím palce! Vy jste měli PGD, že víte pohlaví?

• Citovat
  • Upravit
19198
12.5.16 10:53

@pajinkapajinka A jak jsi na tom ty?? Už jsi hospitalizovaná s holčičkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@TerezaRyš juj tak moooc drzim pesti, at se holcicka udrzi devet mesicu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
@Anonymní píše: @TerezaRys: Držím palce! Vy jste měli PGD, že víte pohlaví?

Nene to je jen moje skrmne přání :lol: :lol: :lol: manžel má dva syny z prvního manželství tak bysme chtěli krásnou růžovou holčičku bez kopaček na nohách :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
12.5.16 10:54

@pajinkapajinka děkuji. Jsme takový nadšení tak snad nám to vydrží :) tokareva nám dala zase pořádnou dávku optimismu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.16 10:58

@Kikuška90 jj od vcerejska. A rodit rikaji ze budem kdyz se nic nestane cisarem za tri tydny, coz je v 34 tt. Moc me to netesi, ale rkam si, ze i kdybych rodila ted a holky maji pocitam kolem 1400 g tak uz by to zvladly. Myslim, ze ty nejkritictejsi tydny mame za sebou. A k porodu se ani nic nechysta, takze si myslim ze nejakej cas jeste 3v1 budem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.16 11:02

@TerezaRyš jj je dobra :). Ja kdyz jsem byla po 14 dnech po ket na krvi a utz a potvrdili mi ze jsem tehu a nahodou jsme ji potkali tak se hned ptala jestli to vyslo, bylo na ni videt, ze sama z toho ma radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
12.5.16 11:17

@pajinkapajinka Tak to je super, určitě bude vše v pořádku, když budete všichni připravení. Holčičky se drží zuby nehty maminky :mrgreen: Za ty tři týdny už budou zase o něco větší a vyzrálejší :pankac: A ležíš na Obilňáku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
12.5.16 11:18

@TerezaRyš Tak moc držím pěsti, ať se miminko krásně zavrtá :srdce: Tokareva je zlatá. Věřím, že lvi podíl na tom broučkovi, co mi tu teď spinká, má ona. Dělala nám neplánovaně transfer (měl ho dělat Kafka, z čehož jsem úplně odvázaná nebyla) a nakonec tam byla ona. Byl to poslední mrazáček a poprvé jsem měla na transfer ji a vyšlo to. Tak tfuj tfuj tfuj a těším se moc na fotku pozitivního testu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
12.5.16 11:18

Holky jen takový dotaz, nepřijde vám divne e zavadeni bez ultrazvuku? Že nevidí kam to vlastně dávají? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
12.5.16 11:20

@pajinkapajinka Tak ať se berušky ještě chvilku u maminky dopíkají a porod ať je co nejpohodovější a brzy máš holky u sebe :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
12.5.16 11:23

@Lilly15 Jej, tak snad si dá princezna říct a rozhodne se pro příchod sama, ať nemusíš na indukci. Moc držím pěsti, ať máš berušku už brzo u sebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.