Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoooj tak už máme po…
zaváděla nám tokareva. Měli jsme jedno embryo ale ona i embryolozka říkala že je to luxusní blastocysta.tak snad se chytne (holčička
) moc všem děkuji za vzkazy ![]()
@Peťka26 ahoj tak to uz jsi pomalicku nachystana
. Rika se plus minus ctrnact dni tak jeste chvilku vydrzte a bude vsechno v pohodicce
. Drzim palce ![]()
@TerezaRys: Držím palce! Vy jste měli PGD, že víte pohlaví?
@pajinkapajinka A jak jsi na tom ty?? Už jsi hospitalizovaná s holčičkama?
@TerezaRyš juj tak moooc drzim pesti, at se holcicka udrzi devet mesicu ![]()
@Anonymní píše: @TerezaRys: Držím palce! Vy jste měli PGD, že víte pohlaví?
Nene to je jen moje skrmne přání
manžel má dva syny z prvního manželství tak bysme chtěli krásnou růžovou holčičku bez kopaček na nohách
![]()
@pajinkapajinka děkuji. Jsme takový nadšení tak snad nám to vydrží
tokareva nám dala zase pořádnou dávku optimismu ![]()
@Kikuška90 jj od vcerejska. A rodit rikaji ze budem kdyz se nic nestane cisarem za tri tydny, coz je v 34 tt. Moc me to netesi, ale rkam si, ze i kdybych rodila ted a holky maji pocitam kolem 1400 g tak uz by to zvladly. Myslim, ze ty nejkritictejsi tydny mame za sebou. A k porodu se ani nic nechysta, takze si myslim ze nejakej cas jeste 3v1 budem ![]()
@TerezaRyš jj je dobra
. Ja kdyz jsem byla po 14 dnech po ket na krvi a utz a potvrdili mi ze jsem tehu a nahodou jsme ji potkali tak se hned ptala jestli to vyslo, bylo na ni videt, ze sama z toho ma radost…
@pajinkapajinka Tak to je super, určitě bude vše v pořádku, když budete všichni připravení. Holčičky se drží zuby nehty maminky
Za ty tři týdny už budou zase o něco větší a vyzrálejší
A ležíš na Obilňáku??
@TerezaRyš Tak moc držím pěsti, ať se miminko krásně zavrtá
Tokareva je zlatá. Věřím, že lvi podíl na tom broučkovi, co mi tu teď spinká, má ona. Dělala nám neplánovaně transfer (měl ho dělat Kafka, z čehož jsem úplně odvázaná nebyla) a nakonec tam byla ona. Byl to poslední mrazáček a poprvé jsem měla na transfer ji a vyšlo to. Tak tfuj tfuj tfuj a těším se moc na fotku pozitivního testu ![]()
Holky jen takový dotaz, nepřijde vám divne e zavadeni bez ultrazvuku? Že nevidí kam to vlastně dávají? ![]()
@pajinkapajinka Tak ať se berušky ještě chvilku u maminky dopíkají a porod ať je co nejpohodovější a brzy máš holky u sebe
![]()
@Lilly15 Jej, tak snad si dá princezna říct a rozhodne se pro příchod sama, ať nemusíš na indukci. Moc držím pěsti, ať máš berušku už brzo u sebe ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.