1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
16.5.16 13:32

@TerezaRyš
No malá šance to určitě není!! Je to šance jako každá jiná, kterou jsme měly tady všechny z nás… Bude to ještě napínavý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.5.16 13:44

@Peťka26 Děkuji. :hug: Tak to jsme 3 týdny od sebe. No a prej ty poslíčky fakt každej nemá… tak nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
16.5.16 19:17
@Lalunta píše:
@Macamaca
Gratuluji! :kytka: Další těhotná do bandy, to je dobře! To tady určitě holky motivuje! Ať vidíte srdíčko toho 25.! To bude krása! ;)

Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
17.5.16 10:46

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla a koukám kolik už je na světě miminek a kolik se jich co nevidět narodí :) takže maminkam moc gratuluju a nastávajícím maminkám přeju ať se jim narodí krásné a zdravé miminka, což se určitě splní :) Ale jsem tu hlavně kvůli tomu že jsem dělala pořádek v lécích a našla jsem dvě krabičky náplastí estrapatch takže kdyby byl zájem pište. Expiraci mají do června. Ideální by pro mne byl odběr v Brně, ale kdyby to nešlo tak jsem ochotna to poslat poštou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
17.5.16 13:59

@Lucanka
To jsi tafy teda dlouho nebyla… A co je novýho u Tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
17.5.16 16:48

Holkyyy dneska mi ruplo a udělala jsem si testik jsem 5.den po transferu a je tam duuuuchhhh z teď odpoledne!!! Mám tiše radost… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
17.5.16 16:51

@TerezaRyš
Ty jooooooo. Supeeeer :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
17.5.16 16:55

@Lalunta no ještě si to za tři čtyři dny potvrdim a pak budu klidnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
17.5.16 18:26

@Lalunta no u mě nic moc nového není, jen jsem se rozhodla dat si pauzu od ivf. Šance na přirozené otěhotnění není velká ale všechno to řešení kolem umělého oplodnění mě psychicky neskutečně vyčerpávalo a každy neúspěch mě srážel na kolena. Teď je mi fajn vnímám kolem sebe věci které mi unikaly i s manželem si tak nějak teď víc užíváme život :) Řekli jsme si že časem ještě jedno ivf vyzkousime když se nezdaří přirozeně a když ani to nevyjde tak si adoptujeme. Teď je těhotná bratrova přítelkyně tak budu na podzim tetička a moc se na tu,,naši " malou slečnu těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.16 18:41

Jedna z holcicek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.16 18:42

@TerezaRyš tichounce gratulujuuuu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
17.5.16 18:45

@pajinkapajinka tiše děkuji :-))) a kráaaasná fotka princezničky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.16 18:53

@TerezaRyš taky dekuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
19.5.16 10:55

@Lucanka To jsi dobrá, takovej pozitivní a pohodovej přístup, to málokdo umí! :palec: Ale co taky jinýho zbývá, když chce člověk žít normálně, že? Snad se vám díky tomuto přístupu zadaří, ať už přirozeně nebo přes IVF. Ona ta psychika je totiž fakt „sviňa“!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
19.5.16 11:44

Holky ja cekam na ms Mela přijít v utery mrcha a nic! Testy negativni! Zitra si jedu pro sve první hormony a budu cekat az budu moct pichat! Uz se i tesim ;) mějte hezky den! Zitra jsou posledni den na starém pak uz bude repromeda v novém kabátě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.