Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak první injekce gonalu 250 mam za sebou s ut utz! To bude 5den gonalu to uz budou videt foliky? cca kolik jich muze byt?
Tak myslím že začínám věřit na zázraky. Tohle je z dnešního dopoledne.. Děkuji všem za pozitivní zprávy:-))
@TerezaRyš Tak to určitě věřit začni, tohle je nádherná fotka pozitivního testu. Gratuluji a ať je vše v pořádku ![]()
@TerezaRyš
No máš krásný testík..potichu gratuluji a přeji aby bylo vše Ok ![]()
@Macamaca měla bych asi ve čtvrtek musím napsat dr.kdy mám dorazit.
ale chodí se 14 od et ne?
@TerezaRyš No nádhera, gratuluji a držím palce at je všechno v pořádku…
Holky myslím, že je to tady… konečně éra neúspěchů prolomena a teď už se pozitivní testy jenom pohrnou
![]()
@Peťka26 dekuju taky jsem dneska psala @kratjana že už je smula prolomena a teď už to tady pojede i u nich
![]()
@TerezaRyš Jo, já byla na KETu v pátek a po 14 dnech v pátek na krvi a ultrazvuku..
Ale to mě objednávali přímo v den KETu. To je divný, že tě neobjednali taky ![]()
Jinak já jdu ve středu na další ultrazvuk už do nového, tak jsem zvědavá, jaké to tam bude ![]()
@Macamaca no právě že ta moje dr tady ve Znojmě spolupracuje s repromedou tak mě i stimulovala ona, tak na ultrazvuk jdu taky k ní do Znojma a do Brna už asi nepojedu… jela jsem tam jen na genetiku, punkci a et…
@TerezaRyš píše:
@Macamaca no právě že ta moje dr tady ve Znojmě spolupracuje s repromedou tak mě i stimulovala ona, tak na ultrazvuk jdu taky k ní do Znojma a do Brna už asi nepojedu… jela jsem tam jen na genetiku, punkci a et…
Aha, tak už to chápu. ![]()
Tak js zvědavá, kdy ti doktorka řekne, že máš dojít
@Mišuta29 píše:
Tak první injekce gonalu 250 mam za sebou s ut utz! To bude 5den gonalu to uz budou videt foliky? cca kolik jich muze byt?
No určitě už vidět budou, ale kolik, to těžko říct.. To je hrozně individuální a po prvním ultrazvuku ještě může nějaký přirůst ![]()
@Macamaca no to i já.. nejraději bych tam naklusala už v pondělí ať mi vezme krev ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.