1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2414
20.5.16 18:20

Tak první injekce gonalu 250 mam za sebou s ut utz! To bude 5den gonalu to uz budou videt foliky? cca kolik jich muze byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
21.5.16 11:55

Tak myslím že začínám věřit na zázraky. Tohle je z dnešního dopoledne.. Děkuji všem za pozitivní zprávy:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
21.5.16 12:15

@TerezaRyš Tak to určitě věřit začni, tohle je nádherná fotka pozitivního testu. Gratuluji a ať je vše v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
21.5.16 12:27

@TerezaRyš
No máš krásný testík..potichu gratuluji a přeji aby bylo vše Ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
21.5.16 12:56

@TerezaRyš no vidíš ;) :hug: a kdy jdeš na krev a ultrazvuk? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
21.5.16 12:58

@Macamaca měla bych asi ve čtvrtek musím napsat dr.kdy mám dorazit. :) ale chodí se 14 od et ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
21.5.16 13:27

@TerezaRyš No nádhera, gratuluji a držím palce at je všechno v pořádku…

Holky myslím, že je to tady… konečně éra neúspěchů prolomena a teď už se pozitivní testy jenom pohrnou :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
21.5.16 13:53

@Peťka26 dekuju taky jsem dneska psala @kratjana že už je smula prolomena a teď už to tady pojede i u nich :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
21.5.16 14:10

@TerezaRyš Jo, já byla na KETu v pátek a po 14 dnech v pátek na krvi a ultrazvuku..
Ale to mě objednávali přímo v den KETu. To je divný, že tě neobjednali taky :nevim:
Jinak já jdu ve středu na další ultrazvuk už do nového, tak jsem zvědavá, jaké to tam bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
21.5.16 14:48

@Macamaca ja jdu v utery na utz do noveho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
21.5.16 14:49

@Macamaca no právě že ta moje dr tady ve Znojmě spolupracuje s repromedou tak mě i stimulovala ona, tak na ultrazvuk jdu taky k ní do Znojma a do Brna už asi nepojedu… jela jsem tam jen na genetiku, punkci a et…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
21.5.16 15:32
@Mišuta29 píše:
@Macamaca ja jdu v utery na utz do noveho ;)

Jee, to se o den mineme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
21.5.16 15:34
@TerezaRyš píše:
@Macamaca no právě že ta moje dr tady ve Znojmě spolupracuje s repromedou tak mě i stimulovala ona, tak na ultrazvuk jdu taky k ní do Znojma a do Brna už asi nepojedu… jela jsem tam jen na genetiku, punkci a et…

Aha, tak už to chápu. :)
Tak js zvědavá, kdy ti doktorka řekne, že máš dojít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
21.5.16 15:36
@Mišuta29 píše:
Tak první injekce gonalu 250 mam za sebou s ut utz! To bude 5den gonalu to uz budou videt foliky? cca kolik jich muze byt?

No určitě už vidět budou, ale kolik, to těžko říct.. To je hrozně individuální a po prvním ultrazvuku ještě může nějaký přirůst ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
21.5.16 15:37

@Macamaca no to i já.. nejraději bych tam naklusala už v pondělí ať mi vezme krev :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.