Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, ještě jeden pruzkum slibuju ze už poslední
![]()
Od kdy jste po et měli nejake příznaky že to vyslo? Prsa, špinění atd… Dá se to poznat i nějak dřív než za 14 dní na testu?:-)))
Dekujiiii ![]()
@TerezaRyš Ahoj, já neměla žádné příznaky… bolelo mě břicho úplně stejně jako každý měsíc před MS. V termínu MS jsem lehounce zašpinila a jinak nic. Takže já osobně bych to nepoznala, cítila jsem se úplně stejně jako každý předchozí neúspěšný měsíc… asi jsem ti moc nepomohla ![]()
@Peťka26 @pajinkapajinka
trošku jste mě uklidnily, všude čtu jak už od cca 3-5 dne holky poznávají různé příznaky,(prsa, chutě, bolení podbřišku, únava…) a mě nic není
tak mě zajímalo jestli je ještě nějaká šance nebo to tak mají všechny a už to můžu pěkně pomalu „odpiskat“
děkuji ![]()
@TerezaRyš Já se taky hlásím do party bez příznaků. Až po měsíci a půl mi b, po pár dní blbě ![]()
@Lilly15
Velká gratulace..přejeme vám holky hlavně zdravíčko ![]()
@TerezaRyš
Ty jo, tak jedna krásná blastocysta, to je velký úspěch! Moc přeju, aby to vyšlo!!! Jinak já jsem si tenkrát dělala test 11.den po transferu a byl krásně pozitivní. V tu stejnou dobu mi začaly příznaky typu: lehká nevolnost nebo pálení žáhy. Zpětně jsem si pak taky uvědomila, že mi smrděly ryby a maso (asi od 8. dne po transferu). Dřív bohužel nic. Musíš vydržet. Tak hodně štěstí! ![]()
@Lilly15
Gratuluju strašně moc!!!
Takže naše nevěsta je na světě! ![]()
A teď jsem na řadě já, ježišmarjááááá
![]()
@Macamaca
Gratuluji!
Další těhotná do bandy, to je dobře! To tady určitě holky motivuje! Ať vidíte srdíčko toho 25.! To bude krása! ![]()
@Peťka26
A Ty seš dle transferu hned nějak po mě, že? To já žádný poslíčky ještě necítím a to mám pár dní do porodu. Podle kontroly se sice už otvírám, ale jinak nic necítím… Tak jsem zvědavá, kdy to na mě příjde. ![]()
@Netaneta
Ty brďo, takovej těžkej porod.
To máš to miminko opravdu vydřený. Andílka malýho už máš
Ať dobře probíhá hojení a jste brzy v pohodě. ![]()
@Lalunta Zrovna dneska jsem na tebe myslela, jestli už náhodou taky nemáš bobíška u sebe
. No já jsem na začátku 37tt, takže si myslím, že jsme cca ten měsíc od sebe. Co jsem četla, tak někdo nepociťuje poslíčky vůbec, tak buď ráda… obzvlášť když už se tvé tělo chystá na porod a máš to bez bolesti. A kdy přesně ti vychází termín? Držím palce ať je porod co nejkratší a nejméně bolestivý! ![]()
@Lalunta moc děkuji!!!
Začínám mít takový zvláštní pocit že to nevyjde… Naladu mám jak na horské dráze..brecim „na povel“…
zkoumám se jak blazen… Říkám si že to ta blastocysta už je super stadium tak by to mohlo vyjít ale že zaa na druhou stranu je to pořád malá šance… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.