1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.5.16 14:31

@Netaneta GRATULUJUUUUUU :) a cekame foto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
7.5.16 16:33

@Netaneta Moc gratuluju :srdce:

Holky, všem děkuju za gratulace. Malý je náš miláček. Od pondělí jsme doma a jsem moc ráda. V té porodnici jsem toho měla dost. Nejde nám kojení. Matýsek se neumí přisát, občas to zvládne jen přes klobouček a i tak se u toho jen unaví, nic nevytáhne a pak mi odpadne u krmení. Doteď jsem krmila přes stříkačku, ale dnes jsem to vzdala a vytáhla lahvičku. Mliko téměř nemám, takže i když mi to je nesmírně líto, bude malý plně na UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.16 16:53

@missy-m nic si z toho nedelej a uzivej si prvni chvilky s miminkem doma. Treba se to rozjede a kdyz ne, tak krom financi je to v podstate jedno. Ony dneska ty umelky jsou v poho a malej si zvykne. Lepsi nez kdyby se trapil hlady a ty tim, ze nepapka :). Hlavu vzhuru a preju hodne zdravicka a pohody :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.5.16 17:53

@Netaneta Super, veliká gratulace :kytka: A jaké jste nakonec vybrali jméno?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
7.5.16 20:59

@Netaneta
Moc gratuluji maminko..přejeme hlavně zdravíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
7.5.16 21:05

@missy-m
Nic si z toho nedělej mě se kojení rozjelo naplno až v klidu doma..
Doteď piju kojící čaj a cucam homeopatika..
Malý se teda přicucnout uměl ale taky jsem myslela první týden že kojit nebudu a dala jsem moje pracně odsáté mléko z lahvičky.
Takže i když bude na UM hlavně si nic nevyčitej.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
7.5.16 22:05

@Netaneta
Moc gratuluji!!! :kytka:
A jak teda nakonec šel - přirozeně nebo byl porod vyvolávaný (jak jsi říkala kvůli té cukrovce)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
8.5.16 09:32

Ahojky, tak mám za sebou opu… Že 4 folikulů máme jen dva bojovníky :,(..vyfasovala jsem estrofem a utrogestan… A transfer by měl být ve čtvrtek… Mel někdo taky tak malo? Trošku mám divný pocit že od včerejška mi dají vědět až zítra jak to s nima vypadá… :zed: jak mi tady někdo psal, že teď teprve začnou pořádně nervy tak je to tak… Nepremyslim nad ničím jiným… :,( Opu mi dělala tokareva a transfer bude taky… Mám z ní supr pocit tak doufám že se to nezmění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
8.5.16 10:16

@TerezaRyš tokareva je neeej. Co ti řekli na sliznice a na menses? Už abych měla yo auto. Budu tě muset navštívit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.16 10:25

@TerezaRyš ja mela od darkyne osm vajicek z toho pet zbylo po oplodneni. Zustaly tri a po pgs dve. Z toho jednoho cekam dvojcatka a druhe je v repro v mrazacku. Nezoufej. K mimi staci jeden bojovnicek… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
8.5.16 10:26

@kratjana jojojjooooo to bys melaaaa :hug: zítra mám volnicko ale jsem bez auta. překvapivě :lol:
Na sliznici říkala že se jí nezdala ale každopádně je na 7… Dala mi ten estrofem… 3×1 a utrogestan 3×1…
Je mi smutno že jsou jen dvě…pořád na ty naše buňky myslím :mrgreen: :lol: uu ať je zítřek ať mi řeknou že se oplodnili… Jinak Zdeněk spermio na 1* :lol: tak aspoň něco pozitivního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
8.5.16 10:27

@pajinkapajinka jsi můj vzor :lol: :lol: :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
8.5.16 10:31

Jo a říkala že si myslí že jediny neúspěch našeho priroz. otehot. může být to že mi ty vajíčka nezrajou v těch folikulech. Že ze 4 jsou jen dvě… Že to vidí dobře. že jsem mladá že je velká šance že se zadari…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
8.5.16 11:09

@TerezaRyš
To víš, že je velká šance! Uvidíš, jestli zbydou do čtvrtka obě, ale opravdu stačí jen jedno. I tak úspěch na to všechno, čím jsi v tomto cyklu prošla. Mě v 1.IVF zbyly z 10 folikulů jen 4 vajíčka a z nich pak jen 2, tak jsem byla taky zklamaná, nato, jakou mi dávali šanci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
8.5.16 11:32

@Lalunta dekuju!!! :hug: taky jsem zklamaná že jich je tak málo když vidím jak kezdemu z těch x vajíček ještě další odpadnou během oplodnění… A my toho moc k „odpadnutí“ nemame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.