Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky prosím a ještě jeden dotaz, včera mi de zvedla dávky gonalu, a já dneska krvácím. Měla jste to některá? Mluvila jsem s kavkou ten říkal že se to může stát ale i tak mám strach aby to bylo dobré…
![]()
@Lalunta
No já právě taky ne.. Ale píšu si ještě s jednou holcinou co je z reprofitu a ra mi píše že se to někdy stává, že to je tím jak se prokrvuje děloha a roste sliznice a vaechno. Že to je hrozný nápor že se nemám bát že se to děje… Tak nevím.. Každopádně moc klidná Teda nejsem
@TerezaRyš jj jak pise @Lalunta tech 14 dni do testu je silenych. Pozorovani, premysleni. No mazec. Ale ono je to u me az do ted tak. Test, 1 csreening, kazda kontrola, 20 tt ultrazvuk… no proste same nervy ![]()
![]()
![]()
@TerezaRyš
No zní to logicky. Jestli říkal Kafka, že se to stává, tak ví, o čem mluví.
To bude dobrý.
@Lalunta no bohužel to vypadá že to je opožděná MS. V pondělí jdu na kontrolu ale podle tel.to vypadá dobře. buď s ní odejdou i ty už nastřádané vajíčka a nebo tam zůstanou ale nebude tam sliznice. šance transferu v tomhle cyklu je téměř nulová. ![]()
Teri co ti řekli v nemocnici a v Caru? Pdala jsem ti na messengeru a nepises ;/ snad to bude dobry
@kratjana janicko nechtěla jsem psát na fb nevěděla jsem jestli nespis ať tě nevzbudim.. V čáru mi rank řekl la la že slabé krvácení nebo špinění ie normální nemám se bát dál píchat injekce, jenže Prey den se to přehouplo na celkem silné krvácení a celkem dost velké bolesti takže si myslím že to prostě ms. Volala jsem k nám do nemocnice tam byl naštěstí dr. doubek, ten říkal že se bohužel stává že na ten orgametril jsem zaeeagovala nejprve slabous a teď přišla ta „pravá“… A že jsou dvě varianty 1. Odejdou i folikuly 2. Foliky zůstanou a nebude sliznice. V takovém případě rádi foliky zamrazit a rozmrazit v dalším cyklu. říkal že se může stát že to bude v pohodě ale vzhledem k intenzitě krvácení to nevidí…
bohužel je to raritní stává se to a jelikož na nás se lepí všechny takové fajnosti tak jsem to chyTla já…
skoro jsem se složila. Chudák Zdeněk nevěděl pomalu co se mnou protože je v práci… Tak jsem se těšila na to že už jsem krůček… A zas nic.. Jinak doubek říkal že ten gonal mám píchat dál ať kdyztak podpořím ty foliky. Ale ta bolest je brutální… A samozřejmě s rozvadovskou se není možné o víkendu spojit. Zkoušela jsem na ni sehnat kontakt všude možně ![]()
@TerezaRyš v repromede na ni číslo mají!!! Tenkrát mi i volala že sveho. Já si číslo ale vymazala
@kratjana no já jsem ji psala meila ale asi na něj holt nechodí o vikendech…
to už do pondělí vydrzim. stejně už to nezmění.. Jestli se to dozvím v neděli nebo v pondělí.. A když b to bylo blbé můžu jet na pohotovost…
@TerezaRyš jak jako opozdena ms? Zacala jsi stimulovat od 1 dc takze to nemuze byt opozdena ms ne? Ja nekdy myvam ovulacni spineni takze bych to typla i u tebe ze to na souvislost s ovulaci. Neboj se, jestli ti neudelaji cerstvy et, stejne kety jsou uspesnejsi. Aspon si telo od hormonu odpocine. Drzim ti moc palecky at je z toho miminko.Vim jale nervy prozivas je to na palici. Musime byt silne.
A to co me uklidnuje jak si pisi i s jinyma co se snazi nekolik let a s odstupem casu tak mi rekli, ze se to kazde zene co byla na ivf Povedlo! Je jen male procento, kdy se to bohuzel nepovedlo a ve vetsine ano! Verim ze vsem co jsme tady se to povede! ![]()
@adrusenkaaa no já jsem to dostala 2.den jsem začla píchat gonal a měla jsem to 4dny ale slaboulinke… A teď to asi přišlo teprve. V plné parádě…:-( jsem zvědavá co mi zítra řekne ta doktorka ale jsem smířená s tím že ty vajíčka tam nebudou a bude se začínat znovu… ![]()
@TerezaRyš
Ježišmarja, ale to je hrozná smůla.
To mě mrzí. Doufejme, že folikuly zůstanou.
@Lalunta jj to jsem si taky včera říkala že to je prostě hroznej pech… Už jsem se těšila jak to budu mít za sebou a teď bych má začít znova.. Vajecniky mě hrozně bolí ale fakf nevím čím to je. jestli po tom jak to roste a nebo jak se to uvolnilo..pořád si říkám že by ve mě mohly kdyztak zůstat než naroste nová sliznice… A pak pokračovat… No vůbec nevím co teď bude… ![]()
@TerezaRyš
Já věřím, že zůstanou, aspoň nějaký. Zítra se uvidí, držím ti moc palce! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.