Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky tak kontrola proběhla, sliznice odešla a ty větší vajíčka taky
každopádně ry malinké narostly tak snad bude v sobotu punkce. Už mají 13mm… Zvýšila mi dávku gonalu a pichla cetrotide (reakce na vpich…:poblion:
) ale folikulů je jen 8…
měla některá taky tak malo? A píchala jsi některá cetrotide?
Jinak pokud do et sliznice nenaroste budou muset do mrazáku a transfer v dalším cyklu. Jo a tím by nás to stalo o 7000 vic
takže teď hledám rady cim bych mohla podpořit růst sliznice? Rady tipy zkušenosti?:-) ![]()
Chtěla bych se zeptat jestli tady měl někdo klasické ivf s icsi na 10 folikulu a na kolik vas to vyšlo?
Hoj holky jdu za vámi pro radu. Co říkáte na tento hormonální profil Dobrý den,
TSH 4,089, T3 1,7 T4 127,6 LH 5,0 FSH 4,1 PRL 241. Co ten prolaktin?! To je snad nějak moc ne???
@TerezaRyš
Cetrotide jsme pichaly asi všechny to dávají při stimulaci všem..
místo vpichu mě vždy děsně svědilo ale jinak nic..
Pokud transfer neproběhne tak za KET se snad neplatí??
![]()
aspoň my to tak měly takže počítám že se nic nezměnilo..
na růst sliznice je dobré popíjet červené vínko.. ![]()
@oskárek59 já pichala gonal
a taky si myslím že ket platit nebude!!!
@oskárek59 a vpichovala jsi tu jehlu celou a rovně? Já jsme se totiž nedivala na to jak to tam bodla (nedělá mi to dobře) a teď vím prd
![]()
@kratjana
Janicko ten retrocide je na zastaveni ovulace… Ale je to Teda asi svinstvo. Přikládám fotku co mám po vpichu já… Svědi to jak svina a otekle to mám teď uz přes půl břicha ![]()
Ahojte, předem se omlouvám za anonym. mám prosím dotaz: otěhotněly jste některá po transferu, který dělal Kafka? Respektive můžete mi vy těhotné napsat, kdo vám dělal transfer?
Děkuji.
@Anonymní píše:
Ahojte, předem se omlouvám za anonym. mám prosím dotaz: otěhotněly jste některá po transferu, který dělal Kafka? Respektive můžete mi vy těhotné napsat, kdo vám dělal transfer?
Děkuji.
Ahoj, já ti řeknu za 14 dní ![]()
Byla jsem na KETu v patek..
@TerezaRyš píše:
Ahoj holky tak kontrola proběhla, sliznice odešla a ty větší vajíčka takykaždopádně ry malinké narostly tak snad bude v sobotu punkce. Už mají 13mm… Zvýšila mi dávku gonalu a pichla cetrotide (reakce na vpich…:poblion:
![]()
![]()
) ale folikulů je jen 8…
![]()
![]()
měla některá taky tak malo? A píchala jsi některá cetrotide?
Jinak pokud do et sliznice nenaroste budou muset do mrazáku a transfer v dalším cyklu. Jo a tím by nás to stalo o 7000 victakže teď hledám rady cim bych mohla podpořit růst sliznice? Rady tipy zkušenosti?:-)
Ahoj, já jsem píchala Gonal a po pár dnech mi přidali Cetrotide, vždycky jsem po tom 20 minut ležela, místo vpichu bylo pak asi půl hodiny červené a svědělo to, jinak nic. Spíš mě deptalo to míchání tě injekce, to byla vždycky doba, než se to rozpustilo. Píchala jsem kolmo do tukové řasy, jakmile zajela injekce, tukovou rasu jsem pustila a pomalu vstrikla injekci. Z té první jsem byla vyklepana, ale nic to není.. ![]()
Jinak jsem měla 14 folikulů, z toho 13 vajíček, 9 vhodných k oplodnění, oplodnit se podařilo 5, po šestidenní kultivaci zůstali 3 a z toho potom 2 vyšly špatně na PGS a to jedno co zbylo nosím od pátku v sobě ![]()
@Macamaca ty blaaaaho z tolika folikulů jen jeden bojovník!!! Moc držím pěsti ať se chytne!!! Ležela jsi po transferu? Kolikátý pokus už máte?
@TerezaRyš Je to první pokus a snad další nebude ![]()
Ležela jsem asi 10 minut.. Oni ležet nenechávají, ale když si řekneš, tak tě nechají ležet jak dlouho chceš
A manžel mohl být celou dobu u toho, takže jsem byla klidnější ![]()
@Macamaca Jé, to jsi na tom podobně jako já, tedy že dvou stimulací dvě embrya, ale po PGD jen jedno… Takže moc držím palečky, ať ti to vyjde…
Já si musím ještě chvíli počkat, ale budu doufat, že nám to všem dobře dopadne… ![]()
@TerezaRyš píše:
@Macamaca ty blaaaaho z tolika folikulů jen jeden bojovník!!! Moc držím pěsti ať se chytne!!! Ležela jsi po transferu? Kolikátý pokus už máte?
No taky jsem to obrecela, hlavně když to nakonec kleslo ze tří na jeden. Byla bych klidnější, kdyby jsme měli nějakou rezervicku v mrazáku.. Ale pry ty dva měli špatný chromozomy a ze by to znamenalo Dawnuv syndrom, takže je to takto lepší..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.