Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:me delala transfer Tokareva a za chvilku rodime
Ahojte, předem se omlouvám za anonym. mám prosím dotaz: otěhotněly jste některá po transferu, který dělal Kafka? Respektive můžete mi vy těhotné napsat, kdo vám dělal transfer?
Děkuji.
@TerezaRyš
jj taky jsem měla takové hnusné červené a teplé kolečko od toho cetrotide..
já si to nakonec píchala už i sama a jehlu jsem měla rovně ani to moc nebolelo..
mě radily že pokud to bude bolet a svědit mám si to chladit..
@Anonymní píše:
Ahojte, předem se omlouvám za anonym. mám prosím dotaz: otěhotněly jste některá po transferu, který dělal Kafka? Respektive můžete mi vy těhotné napsat, kdo vám dělal transfer?
Děkuji.
Mě dělal transfer Kafka a malý má dnes 10.týdnů ![]()
před tím 3.tansfery Hromadová (jeden se povedl ale skončil ZT)
@Macamaca taky jsem počítala s nějakou rezervou… Ale pochybuji.. Modlim se aspoň za jedno když jich je tak málo… A ještě pomalu rostou… @oskárek59 taky už leduju dneska od rána… A je to dobrý ale ta včerejší bublina mi tam zůstala.. Tak doufám že splaskne…
@T.martasek píše:
@Macamaca Jé, to jsi na tom podobně jako já, tedy že dvou stimulací dvě embrya, ale po PGD jen jedno… Takže moc držím palečky, ať ti to vyjde…Já si musím ještě chvíli počkat, ale budu doufat, že nám to všem dobře dopadne…
Děkuji ![]()
Ty půjdeš v červnu, že? Jestli si teda dobře pamatuji.. Už se mi to plete..
@Macamaca V červnu jedu na konzultaci, KET až v červenci… Nevím, co to bude obnášet, jestli se dávají nějaké hormony nebo léky, nebo jestli se to nechává všechno přirozeně… ![]()
@T.martasek to asi záleží, jaký máš problém. Já jsem měla KET v nativu, takže jen jsem byla 11DC na ultrazvuku na kontrolu sliznice a ten večer jsem píchla Ovitrelle, aby se uvolnilo vajíčko, co se vytvořilo a od 14DC Utrogestan a 18DC KET. Teď jsem 22DC ![]()
Já si myslím, že snad problém žádný nemám, tedy aspoň to u mně nikdo nezkoumal. Cykly mám +- pár dní pravidelné, při stimulacich sliznice rostla, tak snad dobrý… Proč se mělo uvolnit to vajíčko? Aby nedošlo po KETU k MS?
@T.martasek píše:
Já si myslím, že snad problém žádný nemám, tedy aspoň to u mně nikdo nezkoumal. Cykly mám +- pár dní pravidelné, při stimulacich sliznice rostla, tak snad dobrý… Proč se mělo uvolnit to vajíčko? Aby nedošlo po KETU k MS?
Myslím, aby proběhla ovulace a vajíčko odešlo. Takto bylo jistý, kdy ovulace byla, a od toho se pak určuje datum KETu. Taky by se asi dalo sledovat, kdy se vajíčko uvolní přirozeně pomocí ultrazvuku, ale to by asi znamenalo každodenní chození do CARu.
Teda aspoň tak si to myslím. ![]()
Jestli se pletu, tak holky napište, jestli víte jak to je ![]()
@Macamaca Ja vim jak to je mela jsem mit ket v nativu.10dc kontrola utz doktor videl vajicko. Dalsi kontrola 12 dc a pak 13 dc, kde se potvrdilo, ze probehla ovulace. Ciste bez hormonu.Ale ket zrusen odlozila jsem to.
Holky normálně koukejte… Já mám ovulaci
ale jsem 27.dc a 9.mam termín menses
myslím že aspoň rok nebyla ![]()
@kratjana Wooow, čas vyvěsit vlajky
… To jsem zvědavá jestli to toho 9. dostaneš ![]()
@Kikuška90 to já jsem ještě víc zvedavejsi
dneska bychom se mohli pokusit o romantiku
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.