Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@pajinkapajinka Jo, tak uvidíme, můžu prý s tímto nálezem i přenášet, takže se nějak nestresuju. Ale raději už nachystám tašku do porodnice
. A Tobě držím palce ať holky vydrží a ať Ti těch pár posledních týdnů uteče, i když v nemocnici… Ale na druhou stranu je super, že Tě hlídají a můžeš být v klidu, že vás mají pod dozorem ![]()
@Kikuška90 jj urcite jeste chvilku vydrzime a pak prijde to nej
@Peťka26 jasnacka a jak pisu o kdyby tak uz je to v pohodicce a budes mit mimi u sebe
.. jinak jooo, jsem rada ze je o nas postarane. Clovek je takovy klidnejsi ![]()
@TerezaRyš: neboj. Ultrazvuk je zbytečný, je to jen taková show pro klienty. Embryo se v děloze po transferu pohybuje, takže stejně nezůstane tam, kam ho primárně dají (viz mimoděložní těhotenství po ivf). Kdyby to mělo prokazatelně větší úspěšnost, tak ho dělají. Každopádně mě řekli, že pokud chci, tak mi ho klidně udělají, jen je to podle nich zbytečné.
@ZehLen píše:
@TerezaRyš: neboj. Ultrazvuk je zbytečný, je to jen taková show pro klienty. Embryo se v děloze po transferu pohybuje, takže stejně nezůstane tam, kam ho primárně dají (viz mimoděložní těhotenství po ivf). Kdyby to mělo prokazatelně větší úspěšnost, tak ho dělají. Každopádně mě řekli, že pokud chci, tak mi ho klidně udělají, jen je to podle nich zbytečné.
Souhlasím se vším co jsi psala, je to jen divadlo pro lidi ![]()
@TerezaRyš Tak ať vám to s holčičkou vyjde a za 14 tu čekám fotečku pozitivního těhu testu ![]()
@Peťka26 Peťulko, s poslíčky je to různé. Někomu jako na menses a už je na 4cm, někomu do zad a nohou. Mě třeba už asi týden tvrde břicho úplně celé a táhne se to až nahoru. Jako by mi jej stahovali řemeny. No, příjemné to není, ale když mě to probudí v noci a trvá to co 10min asi hodinu v kuse, jsem natěšená, že konečně už! Vlezu do sprchy a nakonec velký kulový! Dnes na kontrole druhý Hamilton( mimochodem vůbec to nebolí), ale nález stejný už 14 dní. Takže v pondělí v 9h nástup a jdeme na to.
Když v Repromedě dělají miminka, tak opravdu pořádně, když se jim nechce ven ![]()
I když máš měsíc do termínu, miminko se může narodit prakticky kdykoliv. Kamarádka, co měla termín se mnou, tak se jí malý narodil 10.dubna.
Tašku bych si raději už sbalila ![]()
@pajinkapajinka Co všechno musejí maminky pro děťatka obětovat, že? Ať ti to v nemocnici co nejrychleji utěče a hlavně vše dobře dopadne!
@Lilly15 jj co musime vydrzet…ale to dame.. teda zrovna ted jsem hrdinka kdyz se nic jeste nedeje ![]()
… no ale vcera vecer vedle me na posteli pani zacala rodit a rano ju odvezli na sal. A ted na te same posteli trpi dalsi pani a asi za chvilku pujde taky. A neni to teda nic prijemnyho to videt. Pak optimismus prechazi ![]()
Ahoj holky Tak mi včera dorazil dopis s Repromedy ohledně placení za mrazáčky..
A světe div se ona Repromeda nám podražila ![]()
Místo 2000.kč za rok chtějí 3000.kč..
Tak jen aby jste nebyli moc překvapené tak jako my.. ![]()
@oskárek59 píše:
Ahoj holky Tak mi včera dorazil dopis s Repromedy ohledně placení za mrazáčky..
A světe div se ona Repromeda nám podražila
Místo 2000.kč za rok chtějí 3000.kč..
Tak jen aby jste nebyli moc překvapené tak jako my..
No toto
… My už to letos platili v únoru - za ty 2000,–.. a příští rok už nebudeme mít co platit ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.