Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky můžu se prosím Tě zeptat, jak to, že víte pohlaví? To Ti řeknou při Ketu?
Mě čeká zhruba za měsíc a asi bych to vědět nechtěla.
@audiomax ahoj mame genetiku vajicek proto se vi pohlavi do predu a oni pri zavdeni nemuzou rict co ti davaji ale kdyz si reknes co by si chtela tak ti to daji
Fakt? No tak to je mazec. My máme taky PGS. A jak oni to vyberou, když si neřekneš? Náhodně? Jak sis dokázala vybrat?
@audiomax kdyz jsem si volala pred transferem tak me rekly ze budou vybirat to nejhezci. poprve jsem si vybrala kluka toho chtel pritel tak na podruhy byla holka uz jen kuli to mu ze jsem slysela ze jsou lepsi na uchyceni a chtela jsem aby me alespon jeden kluk zbyl tak tet mame jeste parecek ![]()
@audiomax po pgs vedi co to bude. Ja si tam volala asi ve 13 tem tydnu a rekli mi to po telefonu ![]()
Děkuji za informaci.
Je to strašně lákavé vědět pohlaví, ale asi odolam.
Chtěla bych asi oboje a dát jednomu prednost, to asi nedám.
Když se o tom nezminim, tak v repromede se mě vyptávat nebudou že?
@audiomax nereknou ti nic jen ze mají pripravene krasne embryjko. Kdyz jsem twm byla ja byla jsem za agenta zahlidla jsem to na papire ![]()
@Katjus
No já budu asi taky špízovat co to dá.
![]()
Jsem strašně zvědavá, tak uvidíme no. Hlavně, aby to bylo v pořádku, at je to, co je to. ![]()
@pajinkapajinka - Tak ve 13 týdnu už to asi moc neovlivníš, myslela jsem spíš před vložením víš. ![]()
@audiomax to uz teda neovlivnis. A me to teda bylo uplne jedno. Chtela jsem jen at za 14 dni vidim //. Nenapadlo by me takto si jeste vymyslet.
@kratjana
Taky čekám na zprávy o miminkách.
Pokzd si dobře pamatuju, tak missy-m má teď termín, ne?
Já jsem zatím jen připíchnutá na monitoru.
@Lalunta ty jo jak to uteklo… Pamatuju si ji jako cekatelku na dvě //
Já si taky nevymýšlím.
Viděla jsem v podpisech, že tam holky mají pohlaví a protože máme taky pgs a je to pro mě vše nové a neznámé, tak mě napadlo se zeptat. Abych byla připravena.
Myslela jsem, že od toho emimino je.
@kratjana @Lalunta
Holky, vy jste úžasné, že si tak pamatujete. Rodit budu zítra. Matýsek je tvrdohlavý už od mala, takže si tam pořád sedí jak král, takže zítra ráno nástup na plánovaného císaře. Dnes si užívám poslední den s bříškem. Takže to teď u nás vypadá tak, že sedím sedím, hladím bříško a najednou řvu, že už to je naposledy. No hormony pracují na 100%. Tak pokud to zítra jen trošku půjde, zkusím sem hodit fotečku toho našeho bobka.
@missy-m Jůůůů to je krásný
… Ať to jde zítra všechno hladce a těšíííme se na fotku Matýska ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.