1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2414
17.4.16 06:18

Nebo je jeste nějaká základní imunologie? Delali to me i manželovi i tu genetiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.4.16 07:59
@Mišuta29 píše:
Nebo je jeste nějaká základní imunologie? Delali to me i manželovi i tu genetiku

Právěže tohle je jenom holej základ. To dělají všechny CARy stejně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
17.4.16 08:16

@Kikuška90 jo taaaaak to sem nemela tucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
17.4.16 08:26

@adrusenkaaa ahojky docela to jde, ale mohlo by byt lip a co ty?? 27.4 jsem se objednala do reprogenesis slysela jsem chvalu na mudr. Stelcla tak to zkusime tam. V repromede jsem nebyla moc spokojená, tak uvidíme jak to na me bude v RG působit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
17.4.16 12:28

@Katjus Tak tuhle kliniku neznam a nic jsem o ni neslysela. Kdybych mela menit tak bych sla do heliosu.Jsem v jine skupince, kde jsme vsechny z caru ale kazda ma jine. A u heliosu jsou vsechny tehulky a nemely ani Pgs a Pdg. A delali tam vsechna vysetreni vcetne te imunologie.To musis sama citit kde chces, ale urcite jsi si vybrala dobrou kliniku.

Takze se budete chystat na dalsi pokus jo? Jestli ti mohu doporucit objednej se jeste na Reprodukcni imunologii.Taky by mohlo byt lepe, mame jeste 3 snehulacky tak se na ne budu od pristiho mesice tesit. :lol: Bude lepe uvidis :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.4.16 18:36
@Kikuška90 píše:
Právěže tohle je jenom holej základ. To dělají všechny CARy stejně..

Mám doma výpis od vzp a je tam geneyika i imuno. Imuno tam je v řádu pár tisíc a genetika desítek tisíc. Ale třeba tam není celé imuno. Ji ak si to neumím vysvetlit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
17.4.16 19:04

@Kikuška90 Děkuji, to jsem celá já, prostě jsem takovej pesimista, přijde mi to jako strašné štěstí, aby to vyšlo napoprvé… Tak uvidíme, nechci se k tomu moc upínat, tak na to raději moc nemyslím… Ještě půjdu do té imunologie a uvidíme… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
17.4.16 19:22

@adrusenkaaa Děkuji :kytka: Uvidíme, nechám to osudu, co má být, se stane… Mezitím se objednám na tu repro. imunitu, budu cvičit Mojžíšovku, budu chodit do práce, dlabat vitamíny a užiju si léto… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
18.4.16 08:33

@adrusenkaaa ahojky ja jsem zase moc neslysela chvalu na ten helios, ale myslim co clovek to jiny nazor. Prave jak pises musime tam citit dobre, a to je podle me dost zasadni, to je hlavní důvod proč chci jit pryc. V Reprogenesis je dr. Stelcl ktery byl předtím v reprofitu, uvidime jaky na me udela dojem.
To je super ze máš jeste tri mrazacky urcite to budou ti praví :-) budu na tebe myslet at to dobre dopadne.
Chteli bysme s manželem iui, ktery nam v repromede nechteli udělat. Ale to vsechno jeste uvidime, jaky budou vysledky ale dostali jsme se z 2,5 mil. na 17 mil. :-) a pak bysme sli na další pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.4.16 09:59

@Katjus Tak to mam radost, ze se Vase spermie uzdravily. Urcite to je dobre znameni.Dej ni nekdy o sobe vedet. Preji velke stesti at se brzy dockate mininka. Verim, ze urcite ano :hug: Aspon se neco bude dit a ty se vudes citit lepe. Aspon ja to tak mam.Uiu je dobra volba pokud mas vejcovody v poradku.Ano musis to citit, zda se v klinice citis dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
18.4.16 10:54

@adrusenkaaa dekuji i Vam to určitě vyjde :hug:. Dam vedet jak tam dopadnu, prave ze se tam chci zeptat jestli by mi neudelali průchodnost, to mi jeste nikdy nedelali a podle toho uvidíme jestli pujdeme na iui :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
20.4.16 17:03

Ahoj holky tak dneska jsem se pobavila, zitra se ma konat prevoz embryi na obilnak, na obilnaku jsem se ptala zda budu za to neco platit a oni ze ne a dnes me volaly ze jim volaly z repromedy ze mam cosi uhradit jinak ze embrya nevidaji tak jsem tam volala a repromeda chce poplatek 1000 kc za to ze jim predaji moje vajicka, nechapu proc kdyz me to repromeda prevazet nebude :think: a jak vy??? uz je tu nejaka nova tehulka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.4.16 02:06

@marenkaF tak to je mazec. Ty si platíš ten pobyt tam, ysl vajec a omi chcou prachy i za to že už je tam nechceš. treba jde o to že jim to v cemsi dávají. Nebo za práci?! Ty vole. Už to že když je OPU tak si platíme i my pobyt…To by snad mělo být na pojišťovnu ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.4.16 06:17

@marenkaF A ten poplatek za uskladnění jste jim letos platili, jo?? :think: Jestli to třeba nebylo ono…

@kratjana Ahooj :mavam: Tak kdy jdeš na další KET?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.4.16 07:52
@Kikuška90 píše:
@marenkaF A ten poplatek za uskladnění jste jim letos platili, jo?? :think: Jestli to třeba nebylo ono…@kratjana Ahooj :mavam: Tak kdy jdeš na další KET?? :)

Ahoj v dalším cyklu. KET by vycházel na přelom května a cervna.ale strašně se bojím. Když by to nevyšlo tak bych přes posledním transferem zašla na to laparo. Jen nevím jak bych to udělala abych ipet nechyběla v práci ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.