1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
11.4.16 10:23

@Mišuta29
Ty jsi stejně drsná. :pankac: Já u 1.IVF vzala co mi dali, ani jsem pořádně nevěděla, jak se která injekce jmenuje. :oops: Byla jsem z toho všeho vystrašená a nepobírala to. Takový rozumný přístup jako Ty, jsem k tomu rozhodně neměla. Ale možná to nebylo úplně špatné. Naprosto jsem jim totiž důvěřovala a bylo to svým způsobem osvobozující a nezatěžující. Jinak mám vysoké AMH, kolem 9 a oni to potřebují vědět, aby Ti dali podle toho Gonal, to jistě víš ;) (brala jsem myslím jen 125 nebo 150 jednotek denně a odebrali 10 vajíček, z toho 4 kvalitní). Jsou opatrní, aby Tě nepřestimulovali a neublížili. Podruhé jsem dostala 175 a stimulaci protáhli o 2 dny, odsáli 31 vajíček, to byl masakr!!! A stejně po PK a PGS zbyly „jen“ 2 kousky. Jeden kousek se má narodit za 5 týdnů a druhý čeká na mražáku. :lol: Stačí zatím :mrgreen:. A vysoké AMH mi nezaručilo hodně kousků k transferu. Důležitý je, aby se embryo chytilo! Tak moc držím palce, jsem na Tvůj příběh zvědavá. Doufám, že bude co nejkratší, na konci s miminkem! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
11.4.16 10:48

@Kikuška90 9.jsem to dostala. A pokud to dostanu v yerminu příští měsíc tzn taky cca 9. Tak ten cyklus. Byl by to přelom května a června.. Co ty? Případný další ket az po prázdninách kvůli dovolenym v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.4.16 11:04

@kratjana Já jdu dneska ke své obvodní gyndařce, tak uvidíme co vymyslíme :).. Potřebuju tu žádanku na IMUNO a pak ještě asi na to protažení vejcovodů a hysteroskopie. Upřímně doufám, že někde něco najdou, takže to budeme řešit až pak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.4.16 11:13

@Mišuta29 Já jsem po laparoskopii byla v pohodě. Za prá hodin jsem vstala, a šla sama na záchod. A na druhý den jsem šla domu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
11.4.16 12:44

@Lalunta dekuji v kvetnu jdu na to a verim ze se to povede! Asi sem stoural ale proste jsem takova! Musim vse vedet! ;) ale urcite to dopadne dobre! Dekuji a tobe taky at vse dobre dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
11.4.16 17:36

@kratjana
Jani já byla na laparce a dělá se těsně po MS..nic s ovulací k tomu nepotřebuješ. Marodila jsem 14.dnů a druhý den jsem šla z nemocnice domů.
Asi 3.dny mě bolelo břicho a pak už bylo vše v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.16 07:27

@oskárek59 ahooj, jak se mate se Stepankem :). Uzivate si :):). Ja uz se na ty nase holky nemuzu dockat :):). Hodne zdravicka preju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
12.4.16 07:36

Tak jsem byla holky včera na preventivce u sv obvodní gyndařky. Napsala mi tu žádanku na IMUNO do Plzně, ale prý si od toho nemám moc slibovat, že většina imunologických problémů se řeší Prednisonem. No, ten jsem měla při 1.IVF, kdy se embryo alespoň chytlo, pak už mi ho dát nechtěli, že prý je to zbytečný. Upřímně doufám, že jsme nezahodili 4 naše nejlepší embrya kvůli Prednisonu za pár korun :cert: :cert:
A ohledně té průchodnosti vejcovodů se teda moc pozitivně nevyjádřila. Samozřejmě pokud chci tak mi tu žádanku napíše. Prý jsou dvě metody, u té první se osvětlují vaječníky a to nedoporučuje, protože potom už nemusí produkovat jako do ted. A ta druhá je prý pod narkózou, tam se to testuje jakousi tekutinou a to není na 100% ten výsledek, protože při narkóze má člověk „ochablé“ svalstvo, takže to kolikrát proteče ikdyž průchozí nejsou - tohle mi trochu nejde do hlavy, ale budiž :nevim:
Táááákže já nevím co mám dělat :think: Prvně zkusíme to IMUNO a uvidíme.
Jinak kontrola dopadla na jedničku, všechno vypadá tak jak má, jen mě trochu zarazilo, že mám teď cca 3 dny po ovulaci a sliznice má 5,27mm :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
12.4.16 08:34

Dobré ráno :D Včera jsem byla na kontrole a vše je v pořádku, žádná cysta. Konečně praskla, potvora jedna :D Dostala jsem stimulační protokol. Teď jen počkat až dojde menstruace, abych si byla jistá že nejsem těhulka :lol:, a jdeme na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
12.4.16 08:35

@irci2 Super :dance: Takže máš krátký protokol??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
12.4.16 09:12

Ano, ale minimálku. Jen 150j gonalu a ještě clostík, luveris. Poprvé jsem měla 500j gonalu. :D To bude jak píchnutí včeličkou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
12.4.16 09:17

Ahoj holky, tak já konečně dostala mrchu, mám volat do car, hned jak mrcha dorazí. Prosím holky, co mě ted čeká? Jdeme do stimulace s krátkým protokolem.
Pojedu tam druhý den a jen dostanu injekce? To mě zrovna jednu pichnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
12.4.16 11:19

@audiomax vyfasuješ injekce a zrovna ti i píchnou první dávku, aby jsi věděla co a jak. Hodně štěstíčka ať máš krásné vajíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
12.4.16 11:23

@irci2

Děkuju. :*
Zatím jen špiním, pořádně se mi to ještě nerozjelo, tak vyčkávám.
Nebo myslíš, že mám volat i tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.16 11:32

@audiomax první den menstruace se bere čistě krvácení.. hodně štěstíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.