Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 píše:
Stovku za krabičku Estrapatchu (jsou tam 4)??![]()
Týýýo to je doost dobrá cena
![]()
Jo 4 a ani sto
Holky chtela jsem se zeptat kdyz jste podstupovali prvni ivf brali vám krev na imunologii??? Ja jsem si dneska byla u sve gyndarky pro vysledky a mam jen karyotypy a hormonalni profil. Jsem si myslela ze ta imunologie je zaklad!!! Su pěkně vytocena
@Kikuška90 no vzhledem k tomu, ze nekdo lepi i pet co ctyri dny a az do 12 tt tak si nemyslim ze je to dobra cena!
@Katjus Můžeš být v klidu, ta Imunologie co Ti udělají v CARu je stejně holej základ. Mě na ní brali krev po 2.IVF, protože jsem potratila v 8. týdnu. Ale prakticky je to k ničemu…
@pajinkapajinka píše:
@Kikuška90 no vzhledem k tomu, ze nekdo lepi i pet co ctyri dny a az do 12 tt tak si nemyslim ze je to dobra cena!
Přesně tak. Ona i ta stovka ke dost. Jako by nestačily ostatní poplatky.ja budu lepit 4 každý čtvrtý den s tím že ten čtvrtý ke i ptvni. Jestli rozumíš doufám že budu lepit dlouho ![]()
@kratjana jasnačka, že jsou to prachy. Když si k tomu ještě dopočítáš utrogestan a ten taky někdo bere do 12 tt tak tě to vyjde na pár tisíc…
@kratjana to chteli asi za predani jinak fakt nevim kazdy rekl neco jineho. jinak pritel mohl na operaci v kvetnu ale ze chce na dovolenou a nechce lezet v lete tak jde az v srpnu. budou mu oddelavat plotxnku tak doufam ze to obtatlum nebude vadit ale zbavi ho bolesti jen skoda ze mu nemuzou narovnat tu zborcenou pater
Ahoj holky ![]()
Prosím o radu, dnes jsem byla na OPU a dostala jsem utroš na deset dní, pak ms a domluvíme se co dál. Byla jsem z té narkozy tak doblblá, že jsem se na nic nezeptala. Myslela jsem, že bude ET do týdne po opu, ale takhle to vychází až skoro za měsíc. Máme ICSI s MACS a PGS. A jsem blbá, že nedokážu zvednout mobil a Kafkovi zavolat.
Trubka no. ![]()
@audiomax Všechno je v pořádku, kvůli tomu PGS budeš mít transfer až v dalším cyklus. Čeká se tam totiž na výsledky právě toho PGS, takže zatím embryjka zmrazí
A jak jsi dopadla? Kolik vajíček? ![]()
@Kikuška90
Jé děkuju za uklidnění. ![]()
Myslím, že říkal 16 kousků a v pondělí mi budou volat co a jak.
No to mi spadl kámen ze srdce, slyšela jsi ho?
Ještě, že Vás tady mám. ![]()
Takže ted budu brát utroš, pak bude mrcha, zkontrolují sliznici a když bude vše o. k tak další cyklus KET?
@audiomax Přesně tak by to mělo být
Držím palce na pondělí, ať je co nejvíc bojovníčků ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.