1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
21.4.16 15:07
@Kikuška90 píše:
Stovku za krabičku Estrapatchu (jsou tam 4)?? 8o 8o Týýýo to je doost dobrá cena :palec: :palec:

Jo 4 a ani sto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.4.16 15:08

Patří tam ano sto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
21.4.16 16:45

Holky chtela jsem se zeptat kdyz jste podstupovali prvni ivf brali vám krev na imunologii??? Ja jsem si dneska byla u sve gyndarky pro vysledky a mam jen karyotypy a hormonalni profil. Jsem si myslela ze ta imunologie je zaklad!!! Su pěkně vytocena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.16 17:07

@Kikuška90 no vzhledem k tomu, ze nekdo lepi i pet co ctyri dny a az do 12 tt tak si nemyslim ze je to dobra cena!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.4.16 18:08

@Katjus Můžeš být v klidu, ta Imunologie co Ti udělají v CARu je stejně holej základ. Mě na ní brali krev po 2.IVF, protože jsem potratila v 8. týdnu. Ale prakticky je to k ničemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.4.16 21:36
@pajinkapajinka píše:
@Kikuška90 no vzhledem k tomu, ze nekdo lepi i pet co ctyri dny a az do 12 tt tak si nemyslim ze je to dobra cena!

Přesně tak. Ona i ta stovka ke dost. Jako by nestačily ostatní poplatky.ja budu lepit 4 každý čtvrtý den s tím že ten čtvrtý ke i ptvni. Jestli rozumíš doufám že budu lepit dlouho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.16 09:02

@kratjana jasnačka, že jsou to prachy. Když si k tomu ještě dopočítáš utrogestan a ten taky někdo bere do 12 tt tak tě to vyjde na pár tisíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.4.16 14:31

@kratjana to chteli asi za predani jinak fakt nevim kazdy rekl neco jineho. jinak pritel mohl na operaci v kvetnu ale ze chce na dovolenou a nechce lezet v lete tak jde az v srpnu. budou mu oddelavat plotxnku tak doufam ze to obtatlum nebude vadit ale zbavi ho bolesti jen skoda ze mu nemuzou narovnat tu zborcenou pater

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
22.4.16 17:30

@marenkaF uctenku ti nedali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
22.4.16 17:36

Ahoj holky :mavam:
Prosím o radu, dnes jsem byla na OPU a dostala jsem utroš na deset dní, pak ms a domluvíme se co dál. Byla jsem z té narkozy tak doblblá, že jsem se na nic nezeptala. Myslela jsem, že bude ET do týdne po opu, ale takhle to vychází až skoro za měsíc. Máme ICSI s MACS a PGS. A jsem blbá, že nedokážu zvednout mobil a Kafkovi zavolat. :,( Trubka no. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.4.16 18:14

@audiomax Všechno je v pořádku, kvůli tomu PGS budeš mít transfer až v dalším cyklus. Čeká se tam totiž na výsledky právě toho PGS, takže zatím embryjka zmrazí ;) A jak jsi dopadla? Kolik vajíček? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
22.4.16 18:24

@Kikuška90
Jé děkuju za uklidnění. :)
Myslím, že říkal 16 kousků a v pondělí mi budou volat co a jak.
No to mi spadl kámen ze srdce, slyšela jsi ho?
Ještě, že Vás tady mám. :lol:
Takže ted budu brát utroš, pak bude mrcha, zkontrolují sliznici a když bude vše o. k tak další cyklus KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.4.16 18:56

@audiomax Přesně tak by to mělo být :palec: Držím palce na pondělí, ať je co nejvíc bojovníčků :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
22.4.16 19:12

@Kikuška90
Děkuju moc. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.4.16 11:16

@kratjana nene posilala jsem to z domu jim na ucet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.