Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kikusko a co ty? Necháš si udělat asi prvně to vyšetření vid. Na kdy by vycházel ket?
@kratjana No já jsem dneska 1 DC, na 19-20DC nás objednám na to IMUNO a pak se čeká měsíc na výsledky. A pak se rozhodneme podle toho jak dopadneme. Možná si ještě na začátku dalšího cyklus skočím na tu hystero+laparo… S KETem vůbec nespěchám, máme jako vy už jen dva pokusy. Chtěla jsem to zkusit v létě, tak uvidíme jestli to stihneme. Upřímně doufám, že nám někde něco najdou.
A ty půjdeš asi do stimulovaného KETu, že?? ![]()
@Kikuška90 ano do stimulovaneho. delam ovu testy a nic. Teď jdu zrovna psát Hromadové. Kdybych věděla že je laparo jen nantri dny a pak fo práce tak do toho jdu.
@kratjana Jooo to asi těžko říct, každej na to reaguje jinak
… Mám příště v plánu si vydupat UTZ v den KETu, ikdyž chci taky stimulaci, ale jistota je jistota. Jsou to poslední dva pokusy, tak do toho chci dát vše.
Ja je prave prevazim driv abych nemusela znova platit za uskladneni.no nastesti jen tisicovka prvne me bydesily ze 4000 to bych aai radila. devcata tet jedu do brna volaly nam at se okamzite doatavime se obednat na operaci uplne se bojim pritelovi budou operovat plotynky
@marenkaF no i tak by mě zajímalo za co je ten litr ![]()
Operace ať dobře dopadne. A ať se cítí lépe. Já na tom jsem se zadama taky na prd. Ale to je asi svalama. Jenže je to už skoro dva roky ;(
@Kikuška90 píše:
@kratjana Jooo to asi těžko říct, každej na to reaguje jinak… Mám příště v plánu si vydupat UTZ v den KETu, ikdyž chci taky stimulaci, ale jistota je jistota. Jsou to poslední dva pokusy, tak do toho chci dát vše.
Tak když lepis náplasti tak snad neklesne sliznice. Ale ono asi není dobrý ani když je moc vysoká. Říkají že má mít osm ale než dojdes na transfer tak je vyšší. Protože di ty doby taky roste že jo.neni třeba deset moc? Jak casyo se dělá hormonální profil? Napsala jsem ji jestli by nebyl třeba udělat před transferem ať se ví kolik mi mají čeho naordinovat a zda je vše ok.
@kratjana Právě mě v tom nativu jsem si ted jistá, že mi sliznice klesla do transferu, protože jsem byla teď u své Dr. na preventivce a 25 DC (stejný den jsem byla minule na KETu) měla sliznice jen 5mm. Takže chci určitě stimulaci a i přesto chci ten UTZ. Říkala jsem, že to budeme střídat, takže jeden KET stimulovaný a jeden asi nativ, ale s Estrofenem, protože mě se ta sliznice prostě neudrží sama. Jsem teď trochu naštvaná, že jsem ten UTZ nechtěla teď posledně, protože bysme přišli na to, že mi sliznice klesla
Nenadělám už nic ![]()
@kratjana píše:
Holky víte že má estrapatch výpadek???
Nééé a upřímně je to asi jedno, ne??
![]()
@Kikuška90 já ho potrebuji
prý mi ho klidně pošle na dobírku. Ti bude peněz. Navíc ho mají o dost dražší než v lékárně.
@kratjana píše:
@Kikuška90 já ho potrebujiprý mi ho klidně pošle na dobírku. Ti bude peněz. Navíc ho mají o dost dražší než v lékárně.
Tak místo Estrapatche Ti dají Estrofem, ne?? ![]()
Ne dají mi estrapatch, já mám doma totiž zbytky a recept na estrapatch. Volala jsem do 15lékáren ve Znojmě a nikde nemají a abych nemusela do repro tak mi to pošlou na dobirku
@kratjana píše:
@Kikuška90 stovku jsem za nrj dávala
Stovku za krabičku Estrapatchu (jsou tam 4)??
Týýýo to je doost dobrá cena
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.