1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2414
12.4.16 11:43

@audiomax drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
12.4.16 11:49

@pajinkapajinka,
@Mišuta29,

Holky, děkuju. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
12.4.16 12:41

@Kikuška90 co se tyce vysetreni ohledne vejcovodu tak ja poprve byla v Olomouci na hydrolaparoskopii. Vysetreni pres pochvu a tam mi zjistili, ze jsou nepruchozi se zanetem…Taky v patek budu chtit zadanku na Imunologii, si zase vyslechnu kdo vi co… :mrgreen:

Rekla ti doktorka proc se stava, ze sliznice nedoroste? A pidle tve doktorky je kolik mm idealni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
12.4.16 12:47

@adrusenkaaa Upřímně mi tu sliznici vůbec neřešili, jen ona vždycky natočí monitor při UTZ i ke mě, tak jsem viděla, že je právě 5,27mm. Byla jsem včera 23DC, tak asi 3 dny po ovulaci, ale je taky možný, že ovulace byla dřív a sliznice už se pakuje pryč :mrgreen:… Jinak já mám obecně sliznici vždycky spíš nižší, max. jí mám týden před KET 7,5-8,5mm.. jsou lidi co mají klidně 10-12mm :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
12.4.16 12:53

@adrusenkaaa Takže Ty si vlastně ted taky dáváš pauzu od KETu, vid?? Když seš objednaná na tu imunologii :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
12.4.16 14:36

@pajinkapajinka
Ahojky jo jo užíváme si… :lol: někdy je to sice náročné ale jindy zase krásné
Užívej si spánek dokud můžeš těhulko..Pak už to bude horší 8)
A opravdu ten čas s prckem utíká neskutečně rychle..Štěpovi už budou 2.měsíce..
tobě přeji pohodový zbytek tehulkovani a pak už jen radost s holkama :srdce:
A samozřejmě v rámci možností i příjemný CS a brzké zotavení po něm..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.16 16:48

@oskárek59 :) tak to verim, ze je to narocne a krasne zaroven. Dekuju :D, snazim se odpocivat v ramci moznosti. Moc se tesim a taky bojim aby jsme vsechno doklepaly a bylo vsechno ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
13.4.16 22:28

@Kikuška90 Pristi tyden mame jit na imunologii…Opravdu me stve, ze se tohle vysetreni nedelalo pred samotnym ivf. Jelikoz uzivam dele nez 6 tydnu prednison, tak mi to mohlo neco potlacit.Alw vysazovat ho uz nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.4.16 08:40

@T.martasek Ahoj :mavam: :mavam: Co ty vaše vaše výsledky PGD?? Pořád nic? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.4.16 15:25

@Kikuška90 Ahojky, tak mi dnes konečně volali… Máme z těch dvou nakonec jedno, já vím, že bych měla být vděčná aspoň za jedno, ale já se tak strašně bojím, toho, že máme jen jeden pokus… :,( Prostě, když mi na to přijdou myšlenky, tak brečím… Ještěže mám volný víkend a snad se s tím nějak poperu… Jinak KET bude až v červenci, takže zase čekání, ale to mi už tak nevadí, aspoň se na to psychicky připravím… A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
15.4.16 15:37

@T.martasek
Neboj, určitě to bude ten správný bojovník, když přežil tohle všechno. Ja mam za sebou 5 pokusů a po PGS se hned zadařilo ;-) věř tomu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.4.16 16:41

@T.martasek ptoc až v červenci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.4.16 18:22

@Jamike Děkuji :kytka: Jj, no tak jedno je lepší než nic, budu věřit tomu, že to vyjde, tak jako tobě… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.4.16 18:24

@kratjana Kvůli pojišťovně, přecházíme jinam, kvůli úhradě PGD a to bude až v červenci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.4.16 20:57

@Jamike ahoj takze se zadarilo hned prvni ket jo? Jsem rada i za tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.