Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 co se tyce vysetreni ohledne vejcovodu tak ja poprve byla v Olomouci na hydrolaparoskopii. Vysetreni pres pochvu a tam mi zjistili, ze jsou nepruchozi se zanetem…Taky v patek budu chtit zadanku na Imunologii, si zase vyslechnu kdo vi co… ![]()
Rekla ti doktorka proc se stava, ze sliznice nedoroste? A pidle tve doktorky je kolik mm idealni?
@adrusenkaaa Upřímně mi tu sliznici vůbec neřešili, jen ona vždycky natočí monitor při UTZ i ke mě, tak jsem viděla, že je právě 5,27mm. Byla jsem včera 23DC, tak asi 3 dny po ovulaci, ale je taky možný, že ovulace byla dřív a sliznice už se pakuje pryč
… Jinak já mám obecně sliznici vždycky spíš nižší, max. jí mám týden před KET 7,5-8,5mm.. jsou lidi co mají klidně 10-12mm ![]()
@adrusenkaaa Takže Ty si vlastně ted taky dáváš pauzu od KETu, vid?? Když seš objednaná na tu imunologii ![]()
@pajinkapajinka
Ahojky jo jo užíváme si…
někdy je to sice náročné ale jindy zase krásné
Užívej si spánek dokud můžeš těhulko..Pak už to bude horší ![]()
A opravdu ten čas s prckem utíká neskutečně rychle..Štěpovi už budou 2.měsíce..
tobě přeji pohodový zbytek tehulkovani a pak už jen radost s holkama ![]()
A samozřejmě v rámci možností i příjemný CS a brzké zotavení po něm..
@oskárek59
tak to verim, ze je to narocne a krasne zaroven. Dekuju
, snazim se odpocivat v ramci moznosti. Moc se tesim a taky bojim aby jsme vsechno doklepaly a bylo vsechno ok.
@Kikuška90 Pristi tyden mame jit na imunologii…Opravdu me stve, ze se tohle vysetreni nedelalo pred samotnym ivf. Jelikoz uzivam dele nez 6 tydnu prednison, tak mi to mohlo neco potlacit.Alw vysazovat ho uz nebudu.
@Kikuška90 Ahojky, tak mi dnes konečně volali… Máme z těch dvou nakonec jedno, já vím, že bych měla být vděčná aspoň za jedno, ale já se tak strašně bojím, toho, že máme jen jeden pokus…
Prostě, když mi na to přijdou myšlenky, tak brečím… Ještěže mám volný víkend a snad se s tím nějak poperu… Jinak KET bude až v červenci, takže zase čekání, ale to mi už tak nevadí, aspoň se na to psychicky připravím… A co ty?
@T.martasek
Neboj, určitě to bude ten správný bojovník, když přežil tohle všechno. Ja mam za sebou 5 pokusů a po PGS se hned zadařilo
věř tomu ![]()
@Jamike Děkuji
Jj, no tak jedno je lepší než nic, budu věřit tomu, že to vyjde, tak jako tobě… ![]()
@kratjana Kvůli pojišťovně, přecházíme jinam, kvůli úhradě PGD a to bude až v červenci…
@Jamike ahoj takze se zadarilo hned prvni ket jo? Jsem rada i za tebe ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.