1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.4.16 09:51

@ZehLen juj díky moc. To jde?? domluvit si ji k císaři?? já jsem s ní taky naprosto spokojená. Snad budeme mít štěstí a s její pomocí už to dotáhnem do konce. Začínáme pomalu sedmý měsíc, tak snad už se nic zlého nestane :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.16 09:55

Holky názorů si člověk může poslechnout kolik chce a ať chceme nebo nechceme, všechny jsme další informace hledaly. Buď to na netu nebo pomocí emailů v s jinými centry. Myslím, že člověk by informovaný měl být. A stejně to poslední rozhodnutí je na každé z nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.4.16 09:57
@pajinkapajinka píše:
Holky názorů si člověk může poslechnout kolik chce a ať chceme nebo nechceme, všechny jsme další informace hledaly. Buď to na netu nebo pomocí emailů v s jinými centry. Myslím, že člověk by informovaný měl být. A stejně to poslední rozhodnutí je na každé z nás…

Souhlasím, proč né, ale ptát se člověka který pomlouvá ostatní centra, práci a kvalitu laboratoří ostatních CARů, aniž by cokoli věděl je podle mě dost nesmyslný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.4.16 10:13

@pajinkapajinka: za zkoušku nic nedáš. Při dalším utz se jí zeptej.
Co se týče informovanosti: problém je v tom, že nikdy objektivně informovaná nebudeš. Doktoři se hádaj i mezi sebou, každý preferuje svoje metody a ty pretentuje jako zprávné. Já z toho byla jen zmatená, než aby mě to někam posouvalo. Například Text říká, že transfery jedině pod ultrazvukem. Je to zbytečné, říka Repromeda, vždyť embryo se v děloze pohybuje, kutálí, leze (viz případy mimoděložních těhotenství po ET. Prostě tam to embryo omylem vlezlo, rozhodně ho do vejcovodu nikdo nezavedl, to ani nejde), takže je jedno, kam ho dají, stejně tam nezůstane. Na druhou stranu s Texlem souhlasím, že se klade moc velký důraz na tloušťku endometria. Embrya se často implantují i v místech, kde žádná děložní sliznice není: vejcovody, dutina břišní, dokonce i na čípku. A Repromeda trvá na těch 8mm. Bohužel nejde složit si centrum jak z IKEA tak, aby mi vyhovovali všechny postupy. Takže informovaný určitě, ale je potřeba umět ty informace i filtrovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.4.16 10:14
@Kikuška90 píše:
Souhlasím, proč né, ale ptát se člověka který pomlouvá ostatní centra, práci a kvalitu laboratoří ostatních CARů, aniž by cokoli věděl je podle mě dost nesmyslný :nevim:

Jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.16 10:17

@ZehLen hmm zkusím se jí zeptat :-D. Ikdyž si myslím, že dvojčátka budeme rodit dřív, takže asi ani žádný termín neklapne :-D :-D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.4.16 10:19

@pajinkapajinka: předpokládám, že to bude plámovaný císař? Někdy kolem 35tt to dělají? Nebo myslíš, že se to rozjede spntáně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.16 10:34

@ZehLen jj prý tenhle typ dvojčátek rodí v 35 tt císařem. Ale asi bysme měli štěstí, kdyby jsme vydrželi tak dlouho. Každopádně kdyby to klaplo na plánovaný císař chtěla bych tam někoho koho znám. Jo a když máš takové info. Nevíš jestli u cs na Obilňáku může být i chlap?? Taky bych je asi chtěla mít i dřív venku za cenu předčasného porodu než aby se holky nenarodily vůbec. Je tam totiž prý velké riziko zamotání pupečníků. Musím se na to taky zeptat příště. Ráda bych aby holky byly na světě klidně ve 32-33 tt než vůbec.. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.4.16 11:03

@pajinkapajinka: já rodila v ČR jen jednou a nebyl to Obilňák, ale jsem přesvědčená, že určitě. Kamarádka si tam k císaři brala partnerku a nikdo ani nemrknul :) Doporučuji komunikovat s paní M Kameníkovou, ta je moc hodná. Úpně tě chápu, měla bych to stejně jako ty. Ty jsi mo-mo, mo-bi nebo bi-bi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.16 11:28

Právě že mono-mono.. a prosím kdo je paní kameníková???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.16 11:28

Já právě myslela, že máš zkušenosti s obilňákem, když znáš dr. Gerychovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.4.16 11:36

@pajinkapajinka Dr Gerychová byla až do loňského roku v Bohunicích, tam jsem k ní chodila. Kameníková je hlavní sestra, hrozně fajn, určitě ti ráda odpoví na otázky ohledně logistiky u císaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.16 11:40

@ZehLen :) tak to joo. A taky s dvojcatkama?? jestli se teda muzu zeptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
10.4.16 11:40

@pajinkapajinka Ahojky, my byli na Obilňáku na prohlídce porodních sálů a porodní asistentka rikala, že u nich u císaře stojí tatínek za prosklenými dveřmi v místnosti, kde potom ošetřují miminka. Že přímo u tebe může být v Bohunicích. Zřejmě mě bude čekat císař a tak jsem přemýšlela, že kde teda, ale pro mě jsou Bohunice strašně velký a chytám tam paniku. Takže asi zůstanu na Obilňáku. Každopádně jsem si teď psala s holkama, co právě rodí a je to teď v Brně mazec, všechny porodnice jsou plné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.16 11:49

@missy-m dekuju za info. Jsem ve 27 tydnu a uz hledam info :). Ale zase opravdu pocitam s tim ze to bude driv s dvojcatkama… tak at clovek vi.. a ty uz jdes do finale, ze jste si byli saly prohlidnout?? A s kym jste konzultaci domlouvali?? Dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.