Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF říkali že výsledky za dva týdny. Jj ambulantně. Na půl osmou a v 11domů až jsem se vyspala po narkoze.. Oni jako ty embrya rozmrazi a zamrazi??? By mě zajímalo v čem je to dibry jít hned po hysteroskopii na ket nevíš? To bych musela teď v dubnu a to se mi nechce
@kratjana nene to jsem myslela abych neplatila dalsi uskladneni u repromedy me to hrozilo, nevim proc je to dobry az tam budu tak se poptam a nekde jsem cetla ze to delaji bez uspani ze to neboli je to doba kolem 10 min a po vysetreni jdes rovnou dom tak teda nevim snad tam lezet nebudu
@Mišuta29 Jo a ty na ní máš kontakt? Mě štve, že musím psát na to info do Repromedy a pak ji ten vzkaz předají…
@T.martasek lhromadova@repromeda.cz pisu ji sem a ona mi vždy odepise
Tak mi volala MUDr. Hromadová, výsledky jsou z hematologie i z genetiky. PGD tedy ještě není. Za to, že výsledky neřekli manželovi se omluvila, prý to na recepci pořesí… A výsledky mi HNED jak budou, tak zavolají…
@T.martasek super!!! Holky… Co stimulace gonal, cetrotide, ovitrelle?! Na diskuzi helios pisi ze to neni dobre zvolena stimulace!!! Chjo… Nerozumim tomu ale kdyz uz to ma stát tolik penez a nervu chci aby byla stimulace ok
@Mišuta29 Tak těžko říct, každá klinika má asi trochu jiný postup a já jinde nebyla, takže nemůžu srovnat… ![]()
@Mišuta29 píše:
@T.martasek super!!! Holky… Co stimulace gonal, cetrotide, ovitrelle?! Na diskuzi helios pisi ze to neni dobre zvolena stimulace!!! Chjo… Nerozumim tomu ale kdyz uz to ma stát tolik penez a nervu chci aby byla stimulace ok
Doporučuji nečíst diskuzi na Heliosu ![]()
@Mišuta29 Ahoj
, když čtu poslední příspěvky, moc nadějí na úspěšné těhotenství neregistruji a chápu Tvoje rozčarování. Možná je to tím, že zde diskutují pořád jedny a ty samé holčiny, které se, zatím, ještě miminka nedočkaly. Ale svět venku, mimo tyto stránky, je úplně jiný
. Jsem jedna z těch, kterým se úspěšně podařilo otěhotnět jen díky Repromedě ( před ní jsme navštěvovali jiné centrum 5 let, prostě trubky, ale na doporučení spolužačky jsme se přihlásili právě do tohoto centra).
Takže za nás s manželem velké DÍKY za naši holčičku, která se má narodit do měsíce, velké díky za mou spolužačku ze střední školy za její dvě nádherné dcerušky, kamarádku z vedlejšího města, u které proběhl KET letos v únoru a vše OK.
Jinak pracuji v Rakousku a zde se Repromeda těší velké úctě. Navíc v Repromedě používají tu nejmodernější technollogii a inkubátory. My v laboratořích ve výzkumu máme ty samé ![]()
Chápu i Tvoje obavy z Cetrotide a souhlasím s lékaři, kteří ho již nepoužívají. I já jsem jej vyměnila za jiný LHRH hormon. Hromadová, nebo ještě lépe Tokareva, Ti jistě poradí.
Takže Ti držím moc a moc palce, aby se vše povedlo a Vy se brzy těšili z nového života
![]()
@Mišuta29
Ahoj.
Taky díky Repromedě čekáme miminko. I s Cetrotide, přestože jsem četla to stejné - že už jsou modernější a lepší injekce.
Věřila jsem jim, a taky za měsíc rodím jako @Lilly15 (ležely jsme spolu po odběru - neuvěřitelný, že už je to 8 měsíců
).
Držím palce! Moc ráda na Repromedu vzpomínám, bylo mi tam v jejich péči moc dobře. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.