Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@audiomax já to ivf ti mám taky takove divne. Dvakrar cyklus cca 50dnů. Normální mám třicet. A vždy týden před menses zakrvacim. To ksme dřív neměla…
@audiomax je to jak zakon schválnosti, kdyz to clovek potrebuje tak nic!!! Ale myslim ze by to mit vliv nemělo, ale nejsem doktor
ja kdyz jsem zacinala se stimulaci, tak mi to moje gyndr chtela posunout praskama i pres to ze už jsem to dostala, jen kvuli tomu ze by mela volno. A pres rady holek jsem si jeste volala do car a tam mi rekli ze prasky nemam brat a mam normalne stimulovat. Myslim ze ta injekce na vyvolání by vadit nemela
radši si zavolej
No já to mám asi po tom zamlklým těhu, ale na revizi jsem byla v listopadu, tak už mě to přijde strašně dlouho, že to mám furt tak rozhašený. Je to teda trápení vid. Ale musíme věřit. Jednou Ti to vyjde uvidíš. A jednou ta mrcha červená přijít musí. ![]()
No to mi povídej, zákon schválnosti u mě teda funguje na sto procent.
![]()
Myslela jsem spíš vliv na uchycení mimča, aby tam bylo všechno v pohodě, když mám tak dlouhý cyklus. Vím, že injekce by vadit neměla. Tak tento týden asi ještě počkám a pak budu volat. Čím jsi stimulovala?
@audiomax Aha tak na uchyceni nevim jaky to muze mit vliv. Ja jsem stimulovala gonalem, a sla jsem az na ket dalsi cyklus.
Dnes mi psala kocka co sme spolu byli na laparce ze nasla // a to ma mnohem horsi vysledky než ja 0,7 amh a spermiogram hrůza a v repromede jim to spočítali na 70tis muzovi spermie pry couvaji nebo co a dnes // tak me to zase nakoplo ze treba nejsem ztraceny případ! A váhám s tim ivf zda fakt v kvetnu!
@Mišuta29 Já být Tebou tak nečekám, jak dlouho se snažíte??… Ono od // po narození zdravého miminka je sakra dlouhá cesta ![]()
@Kikuška90 rok a trictvrte! Oba uz po jednom dítěti mame spolu ale ne! V říjnu sem byla na laparce! Vejcovody byly srostle mimo( mela sem cisare) drobna endometrioza, a levý nepruchodny! Ja vim ze neni cas ztrácet cas jen se silene bojim těch hormonu a jehel! A navíc taky zklamani je to vlastne takova posledni moznost a sance jak mit dite
Holky v Repromedě stimulují jenom gonalem nebo i jiným hormonem?
@irci2 píše:
Holky v Repromedě stimulují jenom gonalem nebo i jiným hormonem?
Já jsem při prvním IVF stimulovala Puregonem ![]()
Ach jo, holky, já furt nic nevím, ani genetiku z naší krve, ani PGD. Genetika už je pomalu měsíc a PGD 14 dní, jak dlouho jste čekaly na výsledky?
A to mi Tokareva výslovně zdůrazňovala, že mám na výsledky čekat a ne volat, že to ti genetici nemají rádi… Ale už je to dlouhý… ![]()
@T.martasek píše:
Ach jo, holky, já furt nic nevím, ani genetiku z naší krve, ani PGD. Genetika už je pomalu měsíc a PGD 14 dní, jak dlouho jste čekaly na výsledky?A to mi Tokareva výslovně zdůrazňovala, že mám na výsledky čekat a ne volat, že to ti genetici nemají rádi… Ale už je to dlouhý…
No na tu genetiku jsem čekali 5 týdnů a PGS mi volali za týden, ale to asi záleží na tom kolik toho zrovna mají
Myslím, že mi říkali, že se čeká normálně 3 týdny ![]()
@T.martasek píše:
Ach jo, holky, já furt nic nevím, ani genetiku z naší krve, ani PGD. Genetika už je pomalu měsíc a PGD 14 dní, jak dlouho jste čekaly na výsledky?A to mi Tokareva výslovně zdůrazňovala, že mám na výsledky čekat a ne volat, že to ti genetici nemají rádi… Ale už je to dlouhý…
Ja taky čekala dost dlouho. 5 týdnů na genetiku a 2 týdny na PGS.No dávají si opravdu načas
@Jamike A kolik slo embryi na Pgs a kolik jich byko v poradku? kdy se chystas na ket?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.