1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
29.3.16 12:44

@audiomax já to ivf ti mám taky takove divne. Dvakrar cyklus cca 50dnů. Normální mám třicet. A vždy týden před menses zakrvacim. To ksme dřív neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
29.3.16 14:42

@TerezaRyš To se pletes.Omyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
29.3.16 19:18

@audiomax je to jak zakon schválnosti, kdyz to clovek potrebuje tak nic!!! Ale myslim ze by to mit vliv nemělo, ale nejsem doktor :) ja kdyz jsem zacinala se stimulaci, tak mi to moje gyndr chtela posunout praskama i pres to ze už jsem to dostala, jen kvuli tomu ze by mela volno. A pres rady holek jsem si jeste volala do car a tam mi rekli ze prasky nemam brat a mam normalne stimulovat. Myslim ze ta injekce na vyvolání by vadit nemela :) radši si zavolej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
30.3.16 00:01

@kratjana

No já to mám asi po tom zamlklým těhu, ale na revizi jsem byla v listopadu, tak už mě to přijde strašně dlouho, že to mám furt tak rozhašený. Je to teda trápení vid. Ale musíme věřit. Jednou Ti to vyjde uvidíš. A jednou ta mrcha červená přijít musí. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
30.3.16 00:04

@Katjus

No to mi povídej, zákon schválnosti u mě teda funguje na sto procent. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Myslela jsem spíš vliv na uchycení mimča, aby tam bylo všechno v pohodě, když mám tak dlouhý cyklus. Vím, že injekce by vadit neměla. Tak tento týden asi ještě počkám a pak budu volat. Čím jsi stimulovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
30.3.16 08:28

@audiomax Aha tak na uchyceni nevim jaky to muze mit vliv. Ja jsem stimulovala gonalem, a sla jsem az na ket dalsi cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
30.3.16 10:22

Dnes mi psala kocka co sme spolu byli na laparce ze nasla // a to ma mnohem horsi vysledky než ja 0,7 amh a spermiogram hrůza a v repromede jim to spočítali na 70tis muzovi spermie pry couvaji nebo co a dnes // tak me to zase nakoplo ze treba nejsem ztraceny případ! A váhám s tim ivf zda fakt v kvetnu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
30.3.16 10:29

@Mišuta29 Já být Tebou tak nečekám, jak dlouho se snažíte??… Ono od // po narození zdravého miminka je sakra dlouhá cesta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
30.3.16 10:42

@Kikuška90 rok a trictvrte! Oba uz po jednom dítěti mame spolu ale ne! V říjnu sem byla na laparce! Vejcovody byly srostle mimo( mela sem cisare) drobna endometrioza, a levý nepruchodny! Ja vim ze neni cas ztrácet cas jen se silene bojim těch hormonu a jehel! A navíc taky zklamani je to vlastne takova posledni moznost a sance jak mit dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.3.16 11:43

Holky v Repromedě stimulují jenom gonalem nebo i jiným hormonem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
30.3.16 11:59
@irci2 píše:
Holky v Repromedě stimulují jenom gonalem nebo i jiným hormonem?

Já jsem při prvním IVF stimulovala Puregonem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
30.3.16 13:49

Ach jo, holky, já furt nic nevím, ani genetiku z naší krve, ani PGD. Genetika už je pomalu měsíc a PGD 14 dní, jak dlouho jste čekaly na výsledky? :think: A to mi Tokareva výslovně zdůrazňovala, že mám na výsledky čekat a ne volat, že to ti genetici nemají rádi… Ale už je to dlouhý… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
30.3.16 13:56
@T.martasek píše:
Ach jo, holky, já furt nic nevím, ani genetiku z naší krve, ani PGD. Genetika už je pomalu měsíc a PGD 14 dní, jak dlouho jste čekaly na výsledky? :think: A to mi Tokareva výslovně zdůrazňovala, že mám na výsledky čekat a ne volat, že to ti genetici nemají rádi… Ale už je to dlouhý… :?

No na tu genetiku jsem čekali 5 týdnů a PGS mi volali za týden, ale to asi záleží na tom kolik toho zrovna mají :nevim: Myslím, že mi říkali, že se čeká normálně 3 týdny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
30.3.16 20:40
@T.martasek píše:
Ach jo, holky, já furt nic nevím, ani genetiku z naší krve, ani PGD. Genetika už je pomalu měsíc a PGD 14 dní, jak dlouho jste čekaly na výsledky? :think: A to mi Tokareva výslovně zdůrazňovala, že mám na výsledky čekat a ne volat, že to ti genetici nemají rádi… Ale už je to dlouhý… :?

Ja taky čekala dost dlouho. 5 týdnů na genetiku a 2 týdny na PGS.No dávají si opravdu načas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.3.16 22:08

@Jamike A kolik slo embryi na Pgs a kolik jich byko v poradku? kdy se chystas na ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.