Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@irci2 37.000,– za minimálku?? Tolik nás nestálo celé IVF proboha
… A čím budete oplodňovat?? Nebo co je na tom tak drahé když nebudeš doplácet za léky?? ![]()
Ahojky ![]()
Prosím Tě jak mají v repromedě přes velikonoce, četla jsem, že jsi tam volala?
Já je jak naschvál budu určitě potřebovat na svátky. ![]()
@TerezaRyš Ježiškote o novém poli mi ani nemluv.Tam zrovna pracuji v shimano
už chci odejít zasloužím si lepší práci. jj o lidech ani nemluvně, jsou všichni tak falešní a zavístíví…
Bylo to druhé vložení, vždy čerstvý Et. Takže tedka půjdu poprvé na ket (rozmražené embryo, a dají mi to do mého přirodního cyklu, čistě bez hormonu). Při 1 ivf Nám zbylo jenom jedno embryo, které mi 5 po punkci vložili a nevyšlo to. A unoru jsem šli do 2 ivf, kde se oplodnilo a vykultivovalo 4 embryi.
Už se těšíš jak budeš píchat? ![]()
@irci2 Ahoj, mrzí mě to.
Bude dobře uvidiš. Do minimálky bych taky šla, budeš brát clostík nebo bez hormonů?
@audiomax Ahoj, neboj se nic repromeda jede non stop. A jsem za to ráda, na jiných diskuzích co ženské psaly, že mají jít na vložení se jim to musela zrušit, jelikož na klinice nejsou. Je to děs. Jsem ráda, že repromeda jede non stop. ![]()
@irci2 cože 37 000?To si dělají legraci
Jako chápu, když máš velké dávky gonalu, že ti ceny za hormony vyšplhají nahoru. Ale to bych rovnou šla do ivf. A nemohli by ti dát při ivf jiné léky na stimulaci, které by byly levnějši?
Tak to je super, děkuju, já totiž furt čekám na tu prokletou mrchu, abych mohla pro injekce a jak naschvál to bude přes svátky. Takže tam jsou celej den, nebo jen dopo?
@audiomax @audiomax Myslím, že tam mají do 18h. Jo to je jak naschvál, když měsíčky nechce přijdou, a když na ně čekáš tak nepřijdou.
![]()
@adrusenkaaa
Přesně tak.
Tak děkuji za info, hned jsem klidnější. ![]()
@Kikuška90 Prosim tě ty jsi taková zkušena
chtěla jsem se zeptat ohledne Ketu. Budu to mít v přirozeném cyklu vajičko mi praskne každým dnem. Dotaz nebude vadit, že ket proběhne v 16Dc??Vím že se většinou dává 19 dc
Ale když to je podle mého těla, tak by to nemělo vadit ne?
@adrusenkaaa Kočko dává se podle toho kdy máš ovulaci. V Repromedě se píchá ovitrelle a přesně týden od injekce je KET = protože po píchnutí je ovulace do 48 hodin (to jsou dva dny) + 5 dní - protože tak je staré to embryo ![]()
Já třeba chodím na KET v přirozeném cyklus 25DC, protože folikul mám až 18 DC ![]()
@Kikuška90 ALe můj doktor mi řekl, že nic si píchat nebudu. že to všechno bude čistě na mé ovulaci.Ani žádné ovitrelle nic.Moje vajičko mělo včera 18mm takže prasne cca ct nebo pátek…
@adrusenkaaa No tak to bere odhadem
… Až praskne tak + 5 dní a šup na KET
… Jinak škoda toho ovitrelle, protože HCG pomáhá uhnizďování ![]()
@Kikuška90 Odhadem ne, jelikož budu tedka chodit každý den na utz. Se zblazním, to jako fakt, že pomaha k uhnizdnovani? To si vypije. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.