Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@T.martasek píše:
@Kikuška90 A prosím, byla bys tak hodná a dala vědět i mně, co jsi zjistila?
Určitě Ti dám vědět
… Právě čekám co mi napíše, chci vědět, jestli je stejně dobrá jako Malíčková
…
@Kikuška90 Moc děkuji
Jestli mám, a to ještě nevím po PGD, tak málo embryí a předtím třikrát potratila, tak bych ráda abych i o to málo nepřišla… ![]()
@Kikuška90 ja ho kupovala v dr. Maxovi. Priste radsi obejdu lekarny
dik
@Kikuška90 Ano Gallová je taky vyhlášená stejně jako Maličkova. U jsem na květen objednana.
Holky jdu od doktora. Na utl dominantní folikul 18mm a endiometrium 8mm. A mám přijit zitra ještě na uzt. A říkám mi že endometrium je nizší. Ale co vím tak stačí pry i 7mm. kolik jste měly endiometrium? Jinak mi říká, že to vypada dobře, a že nenví, zda bude přes Velikonoce otevřeno. Jak jsm přišla domu, tak jsem si sama zavolala do repromedy a otevřeno budou mit. ![]()
@adrusenkaaa Tak to jsou super zprávy
Jo jo Repromeda jede nonstop ![]()
@Kikuška90 No ale můj doktor nějak nejásal jako.
Nevim proč se mu zda 8 mm endiometria málo.
Dneska zase budu studovat jako pylný student.JSem říkala příteli, že jsem měla být doktorkou bavilo by mě to. ![]()
@adrusenkaaa nazdárek. Osm je dobrych podle mě. Kdy jdeš na kontrolu?
Holky u nás v maxovi femibion taky za 350 ale sehnala jsem ho v nejlevnější lékárně ve Znojmě za 300. Vzala jsem hmed dva a nechám si to proplatit od pojišťovny
dárcům krve přispívají tisíc Kč ročně na vitamíny nebo masáže ![]()
Taky jsem sehmala i to decko. Už beru ![]()
Dnes jsem byla na akupunkture zad ale řekla bych že to lékař dělal jinak než ta z repromedy. zdálo se mi že to tam pichal jak se mu zlibilo. V Brně jsem cítila ty body a dnes ne. A udělal mi rovnou iobilizaci kostrce. Prý ji mám vybovenou doleva a dopředu nebo dozadu. Ale tou mobilizaci by to asi mělo být už ok ne? Bylo to děsně nepříjemný. Bolelo to. Funela jsem Teda dost u toho.
A zítra histeroskopie od půl 0. Tak na mě myslete prosím ![]()
Dnes jsem byla venku s Terkou jak jsem vám psala začíná chodit do repromedy. Nachodily jsme s nasema divocakama přes šest km a měly jsme si pořád co vykládat. Bylo to tak super. Hlavně taky ksem se vykecala z mých pocitu a tak…
@kratjana bylo to super!!:-) jsem rada ze si mame o cem povidat a ze jsme na stekne vlne ![]()
Jinak zdravim všechny pritomne snazilky:-) uz jsem tady driv psala ale tim ze cekame na vysledky genetiky, tak uz tady chodim prozatim jen na „cumendu“
A taky zdravim @adrusenkaaa do karvine.. Zila jsem tam 22let:-)) ted ksem 3roky tady na jihu ![]()
@kratjana Jani ja si taky myslim, ze 8 mm je dostacujici. Zitra dalsi kontrola. Mobilizaci pres kostrc ti delal? Takze jenom prece hsi kostrc mela mimo ![]()
Budu ti drzet pakecky at ti dobre dopadne zakrok. ![]()
@TerezaRyš Ahoj
vitam te.Teda to je nahoda, ale bud rada, ze jsi odesla. V tomto meste neni o co stat. A ve kterem meste zijes? A jaky mate problem s manzelem?
@adrusenkaaa jsem kousek od znojma.. Ale do karvine se tak jednou za 3-4 mes. vracim..mam tam pořád skoro celou rodinu… Ale uz jsem musela pryc.. Prestali me tam bavit lidi a prace na novem poli me tam teda faktnedrzela
mozna se zname kolik ti je jestli se muzu zeptat!:-)
Problem mam spis ja. manzel ma vse v poradku… Ja mam PCO takze nas ceka 1.ivf…:-( snazime se uz pres rok a porad nic.. Jen same prášky… Vsak to urcite znas.. Ceyla jsem ze vam nevyšlo ted posledni.. Kolikate uz to bylo?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.