1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
21.3.16 11:31

@T.martasek ty jo tolik peněz. Náš to zatím vyšlo skoro 80 tisíc. To máš pravdu pravdu proč markomany podporují a na chtene děti je nezajímají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
21.3.16 11:48

@adrusenkaaa Mně už v druhé stimulaci potom každá jedna injekce stála 5000 Kč a ještě mi tu stimulaci o dva dny prodloužili, tak to z peněženky jen letělo… :? Je to bordel v tom našem státě českém… :cert: Tak hlavně, aby to k něčemu bylo, zítra budu vědět víc… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
21.3.16 11:48

@adrusenkaaa Mně už v druhé stimulaci potom každá jedna injekce stála 5000 Kč a ještě mi tu stimulaci o dva dny prodloužili, tak to z peněženky jen letělo… :? Je to bordel v tom našem státě českém… :cert: Tak hlavně, aby to k něčemu bylo, zítra budu vědět víc… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.3.16 12:40

@adrusenkaaa Volala jsi té Malíčkové?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
21.3.16 15:28

Holky kdyz jdu ve čtvrtek na ket, budu platit zavedeni. Nebo se to pocita jako ET, kdyz jsem nesla ve stimulaci ale az ten dalsi cyklus??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
21.3.16 15:43

@Katjus nebudeš nic platit, když jsi neměla Et. Budu ti držet palečky na čtvrtek. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
21.3.16 15:45

@Kikuška90 Já jsem na to zapomela :oops: zítra tam zavolám. A ty jsi někam volala? Zatím jsem objednaná u 2 doktorů. Už jsem si koupila vitamín D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.3.16 16:14

@adrusenkaaa Adri a jaky? Pisli odkaz ptosim. Zítra jdu na akupunkturu do Znojma tak si to zkusím vybehat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
21.3.16 16:18

Ahoj holky :mavam:

Můžu se přidat? Já čekám na mrchu a jdeme do ivf. Máte někdo zkušenosti s doktorem Kafkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.3.16 16:29

@audiomax všechny s ním máme zkušenosti. Teda většina ;)
Na někoho působí arogantně a na někoho ne…jaký je váš problém? Držím palečky. A vítáme tě tu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
21.3.16 16:37

@kratjana

Jé děkuju. :* Já právě pořád nevím, kam ho mám zařadit. Jestli mi sedí, nebo ne.
No u nás je to takový zajímavý příběh, ale ve zkratce přítel má problémy s erekcí a já s ovulací, chtěli jsme jít prvně do IUI ale právě Kafka nám doporučil jít hned do IVF, nechceme moc čekat a zkoušet, nejsme nejmladší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
21.3.16 16:53

@kratjana od dr. Maxe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
21.3.16 16:55

@audiomax Ahoj vitam te mezi Nami.On muze pusobit arogantne, ale cloveka nepoznas behem par chvil. Urcite dela dobre svoji praci. Preji stesti k miminku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
21.3.16 17:03

@adrusenkaaa

Děkuju, snad jo. ;) Prošel si se mnou cestu od dvou čárek na testu až po revizi, někdy si myslím, že z nás má srandu, někdy, že chce pomoct strašně moct, pak, jen vydělat co nejvíc peněz pro kliniku, jsem z něj fakt zmatená.
Ale tak snad ví, co dělá a chce nám pomoct k vysněnýmu miminku.
A co Ty? Čtu, že byl zánět močáku, už to máš dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
21.3.16 17:24

@audiomax nakonec to nebyl mocak. Jenom po odberu vajicek dva dny takovy pocit.Ja mam za sebou 1 ivf z minuleho roku, kde probehl jen Et nic na mrazeni nezbylo. Minuly mesic 2 ivf 4 mimina. Tedka jsem po Et nevyslo. Cekam na Ket 3 snehulacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.