Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@T.martasek ty jo tolik peněz. Náš to zatím vyšlo skoro 80 tisíc. To máš pravdu pravdu proč markomany podporují a na chtene děti je nezajímají.
@adrusenkaaa Mně už v druhé stimulaci potom každá jedna injekce stála 5000 Kč a ještě mi tu stimulaci o dva dny prodloužili, tak to z peněženky jen letělo…
Je to bordel v tom našem státě českém…
Tak hlavně, aby to k něčemu bylo, zítra budu vědět víc… ![]()
@adrusenkaaa Mně už v druhé stimulaci potom každá jedna injekce stála 5000 Kč a ještě mi tu stimulaci o dva dny prodloužili, tak to z peněženky jen letělo…
Je to bordel v tom našem státě českém…
Tak hlavně, aby to k něčemu bylo, zítra budu vědět víc… ![]()
Holky kdyz jdu ve čtvrtek na ket, budu platit zavedeni. Nebo se to pocita jako ET, kdyz jsem nesla ve stimulaci ale az ten dalsi cyklus??
@Katjus nebudeš nic platit, když jsi neměla Et. Budu ti držet palečky na čtvrtek. ![]()
@Kikuška90 Já jsem na to zapomela
zítra tam zavolám. A ty jsi někam volala? Zatím jsem objednaná u 2 doktorů. Už jsem si koupila vitamín D.
@adrusenkaaa Adri a jaky? Pisli odkaz ptosim. Zítra jdu na akupunkturu do Znojma tak si to zkusím vybehat
Ahoj holky ![]()
Můžu se přidat? Já čekám na mrchu a jdeme do ivf. Máte někdo zkušenosti s doktorem Kafkou?
@audiomax všechny s ním máme zkušenosti. Teda většina ![]()
Na někoho působí arogantně a na někoho ne…jaký je váš problém? Držím palečky. A vítáme tě tu
Jé děkuju.
Já právě pořád nevím, kam ho mám zařadit. Jestli mi sedí, nebo ne.
No u nás je to takový zajímavý příběh, ale ve zkratce přítel má problémy s erekcí a já s ovulací, chtěli jsme jít prvně do IUI ale právě Kafka nám doporučil jít hned do IVF, nechceme moc čekat a zkoušet, nejsme nejmladší. ![]()
@audiomax Ahoj vitam te mezi Nami.On muze pusobit arogantne, ale cloveka nepoznas behem par chvil. Urcite dela dobre svoji praci. Preji stesti k miminku. ![]()
Děkuju, snad jo.
Prošel si se mnou cestu od dvou čárek na testu až po revizi, někdy si myslím, že z nás má srandu, někdy, že chce pomoct strašně moct, pak, jen vydělat co nejvíc peněz pro kliniku, jsem z něj fakt zmatená.
Ale tak snad ví, co dělá a chce nám pomoct k vysněnýmu miminku.
A co Ty? Čtu, že byl zánět močáku, už to máš dobrý?
@audiomax nakonec to nebyl mocak. Jenom po odberu vajicek dva dny takovy pocit.Ja mam za sebou 1 ivf z minuleho roku, kde probehl jen Et nic na mrazeni nezbylo. Minuly mesic 2 ivf 4 mimina. Tedka jsem po Et nevyslo. Cekam na Ket 3 snehulacku.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.