Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa je promin ja jsem myslela ze jsi Andrejka
myslim ze je v nativu, moc tomu jeste nerozumim
mam jen utros, a jeste mi rekli ze mam koupit femobion ze je to pry lepsi nez samotna listovka. A večer jeste beru ten anopyrin na krev ![]()
@Kikuška90 Volala jsem tam také, a až v září. Takže na ni čekat nebudu jsem objednana ještě u te Gallové, dokonce jsem s ni osobně mluvila.Ale máme to docela daleko přeš 400km, a pak ještě v Praze je další imunologie sice nemá moc dobré recenze, ale tam můžeme jít už v dubnu. Ještě si to promyslím teda.ˇ
Šla jsi na krev? Jak se cítiš? ![]()
@adrusenkaaa Jo jo, včera jsem byla na krvi… No já asi počkám na tu Malíčkovou, ještě popřemýšlím
Tady není kam spěchat, základní IMUNO máme za sebou, teď potřebuju opravdu dobrý rozbor…
@Katjus V pohodě.
Jo tak to máš navit. Prý má větší uspěšnost než ket s hormony. No ten femibin mi koupil jednou přítel a je to pěkné drahe a ještě k tomu jenom na měsíc. Já se odpoledne dozvím, kdy půjdu na ket.
@Kikuška90 TAkže máš také jenom zakladni imunologii jo? JSem se ptala v telefonu, že v zakladní imunologii mi vyšlo že nemám protilátky na embryo, zda se to musí nějak podrobně. A řekla mi, že jak to vyšlo v pořádku tak to je v pořádku, ale že je strašně hodně toho co mi můžou najít…ALe tedka je pro mě důležite, že nemám protilatky na embryo. Holka opravdu mě to moc mrzí, vím, že to slyšíš pořád dokola. A budeš mít schůzku v repromede co dal?
@adrusenkaaa je to pěkně drahy jedno baleno 350 kc!! Je to je super ze uz pujdes na ket, budu držet palečky at je to co nejdřív ![]()
@adrusenkaaa Né, tu konzultaci po krvi jsem zrušila, jen jsem si nechala zavolat výsledek. Nemám s něma co řešit a řekla jsem to tak včera i Tokarevě, nabídla mi konzultaci. Řekla jsem jí, že dokud nebudu mít několik dalších vyšetření, tak to opravdu nemá cenu…
No právě, protilátky na embryo ale nejsou všechno, může tam toho být mnohem více
A pak jsou ty KETy jen plýtvání penězma…
@Katjus píše:
@adrusenkaaa je to pěkně drahy jedno baleno 350 kc!! Je to je super ze uz pujdes na ket, budu držet palečky at je to co nejdřív
Já ho kupuju vždycky za 290,–.. jo je to drahý, ale já třeba nedokážu štěpit listovku, takže mě nic jiného ani nezbývá a aspoň je v tom více vitamínů, né jenom listovka.
@Kikuška90 Právě proto, raději uživám prednison. Jelikožb jsem to o víkendu studovala, a většínou, když ti něco najdou na imunologii tak si právě nasadí prednison, který by měl po 6 tydnech uživani zabrat. TAkže ja ho beru kromě par dní přes měsíc. JE to všechno na palici už, člověk nevím, čím by tomu dopomohl aby se na konci byly //. Vidíš a to já nevím, zda mi tělo štěpí listovku, jelikož mi nikdo nebral testy.
Ahoj holky, tak teď mi volali z Repromedy a chce se mi brečet, tak nám zase PK přežilo jen jedno embryo… Proč, když jsme měli PICSI a MACS, jen ty nejlepší spermie??? Kde je ten lepší výsledek? Teď PGD, to bude za 14 dní, mám z toho úplně hrůzu…
![]()
@T.martasek Neboj já věřím, že ty dva embrya po Pgs budou v pořádku. Dali jste si Macs a ten vybral tu nej spermii.
![]()
@T.martasek píše:
Ahoj holky, tak teď mi volali z Repromedy a chce se mi brečet, tak nám zase PK přežilo jen jedno embryo… Proč, když jsme měli PICSI a MACS, jen ty nejlepší spermie??? Kde je ten lepší výsledek? Teď PGD, to bude za 14 dní, mám z toho úplně hrůzu…![]()
Jéééjda, tak máte 2 embryjka??… Hele kolegyně z práce teď byla na IVF v Heliosu, měla 27 vajíček, 19 oplodněných a po PK má 3… sama nevím čím to může být, že někomu tolik embryí odpadne
Držím palce těm tvým dvou bojovníčkům aby prošli PGD ![]()
@Kikuška90 @adrusenkaaa Holky děkuju
Já se z toho musím nějak vzpamatovat, bylo to pro mě taková studená sprcha…
Na druhou stranu začínám chápat, proč čtyři roky nemůžu otěhotnět, když máme takové výsledky i přes pomoc lékařů… ![]()
Holky můžu se zeptat?
Já mám volat, až dojde mrcha, pak si asi pojedu pro ty injekce, Kafka mluvil o gonalu a ten druhý den mě budou dělat i ultrazvuk? Přes ms? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.