1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
19.3.16 22:23
@kratjana píše:
@T.martasek jsem se ptala v maxovi jestli mají a paní říkala že vitamín D má výpadek. A že ho mají jen v kapkách ale ten že je na předpis. Nechce se mi 37km k mému dr

Počkej na léto a na sluníčko - to je jistota Déčka :pankac: :pankac: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
19.3.16 22:45

@T.martasek
To je prostě jak kdy. Nám taky nic nezjistili, žádná příčina, naopak vše ok a věk oba 29. 1.IVF se nám metodou ICSI z 5 oplodnily 4 (a to mi ještě řekli, že to 5.vajíčko možná není úplně vyzrálé, ale že to zkusí oplodnit, takže vlastně 100% úspěch). A u 2.IVF jsme měli navíc PICSI a z 20 se oplodnilo jen 16 (jedno pak ještě odpadlo, protože se vůbec nerýhovalo). Po prodloužené kultivaci zbylo 7 a po PGS jen 2 zdravá embrya. Taky mi to vrtalo hlavou a bylo mi líto, že z 20 kvalitních vajíček máme jen 2 zdravá embrya. Ale co už :? To první se hned chytlo, tak už to neřeším, ale Tvoje úvahy úplně chápu. Důležitá je kvalita ne kvantita. ;) Ke štěstí stačí jeden kousek. :srdce: ;) Tak držím palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
19.3.16 22:50

@Kikuška90
Takže jako fakt nic??? Já tomu nemůžu uvěřit!!! :think: :think: Co teď? Laparka? Imunita?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
19.3.16 23:13

@T.martasek ja si myslim ze to vekem neni. Me je 26 mela jsem 11 zralých vajicek oplodnilo se 7, po PK nam zustali dve. Pak jsme meli Pgs a zustalo jedno. A taky jsme melo PICSI a MACS :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.3.16 00:09

@Lalunta @Katjus Tak já jsem si říkala, že třeba už mám vajíčka vycintaný, proto se jich vždycky vytvoří celkem málo… Už mě i napadlo, jestli nepůjdu dřív do přechodu, když mám teď celkem o 16 vajíček méně… :roll: Tak já vím, že je důležitá kvalita a ne kvantita, ale když se málo vajíček odebere, málo oplodní a málo přežije PK a ještě musí zbytek projít PGD, tak jsou to prostě nervy… Asi tak… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.3.16 00:11

@Kikuška90 Jj, prý stačí 10-15 minut denně na sluníčku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
20.3.16 10:20

Štěpánek

Holky tak se konečně dostávám k PC a posílám fotku našeho malého pokladu :srdce: :*
tady mu byly 4.dny…a teď je mu už měsíc..strašně to letí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
20.3.16 10:31

@oskárek59 To je bobišek krásný :* :srdce: A teda letí to, už měsíc. Juj. Tak ať vám dělá jen samé radosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.3.16 10:34

@oskárek59 trn je kouzelnej :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.3.16 11:15

@oskárek59 :srdce: Boze,nadhera.Mas to nejcennejsi co v zivote clovek muze dostat. Preji ti to. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.3.16 11:17

@oskárek59 Krásnej prďolka… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.3.16 11:17

@Lalunta A jak dopadlo to 1 ivf? Miminko mas ze ktereho pokusu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.3.16 11:22

Holky to je opravdu vsechno tak krehke. Kolik se toho oplodni, kolik zustane po Pk.Ja pri 1 ivf 7 vajicek z toho 5 oplodnenych po Pk jenom 1,ktere po Et se neuhnizdnilo.2 ivf 6 vajicek 5 oplodneny a diky Bohu zustaly 4 hatchujici blastocysty.Jsme s doktorkou nechapaly. Musely pri Nas stat andele, na ktere verim. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
20.3.16 11:29

@adrusenkaaa Tak to je hezký výsledek, třeba ten výběr spermií kvalitněji oplodní a PK, přežije více embryí… Do úrerka se mi to strašně potáhne, bojím se, co mi řeknou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.3.16 11:34

@T.martasek Ja ti verim.Jsou to nervy! Vsyk jsem ani nechtela po odberu jist, nemela jsem vubec hlad z tech nervu! Urcite ti to dobre dopafne neboj :hug: Taky zacinam byt nervozni.Jsem zvedava, zda me pusti doktor na ket v utery se to dozvim. Prinejhorsim budu cekat mesic :roll: Nevim, jestli si to namlouvat, ale mam bolesti na ovulaci a strasnou chut na sex. A uz i pritel souhlasi zebychom si vlozily 2 embrya.On je skvely ve vsem mi vyhovi. Predtim o tom nechtel nic slyset.Budu o tom premyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.