1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.3.16 08:44

@T.martasek tak to je nádhera a ještě vyberou ty úplně nej.. to by v tom byl :cert:… držím pěsti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
17.3.16 08:56

@pajinkapajinka Děkuju :kytka: No jo, uvidíme, já jsem spíše negativní realista… Tak se ještě nebudu radovat… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.3.16 09:43
@T.martasek píše:
@pajinkapajinka Děkuju :kytka: No jo, uvidíme, já jsem spíše negativní realista… Tak se ještě nebudu radovat… ;)

Ty jdi horší jak já :P myslím že je to super. Buď ráda aspoň za jedno. Moje svagrova má špatnou geneyiku a po pgd ji z mnoha neprošlo ani jedno ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
17.3.16 09:48

@adrusenkaaa ahoj tak to me mrzi skoda ze to tet nikomu nevyslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
17.3.16 09:49

@kratjana Janičko, jenže já to jedno mám bez PGD, to budou testovat až teď se všemi z druhé stimulace co přežijí PK, tak bojim bojim… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
17.3.16 11:45

@T.martasek Krasa 9 vajicek. A 4 vajicka se neoplodnili jo? :think: jakou metodu oplodneni jste si daly? Macs?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
17.3.16 17:35

@adrusenkaaa No právě, já jsem si myslela, že se jich s PICSI a MACS oplodní víc, tak teď zase doufám, že budou aspoň odolnější… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
17.3.16 18:25

@T.martasek Ty jako vrtá mi v hlavě, že jsem se tady ještě nesetkala, žeby se oplodnili všechny vajíčka. Co s tím jako dělaji? Na jiném foru, se oplodní vajička všechny. Jenom se pak nevyvíjejí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.3.16 19:16
@adrusenkaaa píše:
@T.martasek Ty jako vrtá mi v hlavě, že jsem se tady ještě nesetkala, žeby se oplodnili všechny vajíčka. Co s tím jako dělaji? Na jiném foru, se oplodní vajička všechny. Jenom se pak nevyvíjejí. :think:

Mně to protridili až poslední den s tím že nechali ty něj. Ale že zbytek by taky sel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
17.3.16 20:15

@adrusenkaaa Andri to me moc mrzi :,( ket bude urcite úspěšný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
17.3.16 20:16

@T.martasek budu drzet palecky at to jsou nejlepší bojovnici :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.3.16 20:46
@adrusenkaaa píše:
@T.martasek Ty jako vrtá mi v hlavě, že jsem se tady ještě nesetkala, žeby se oplodnili všechny vajíčka. Co s tím jako dělaji? Na jiném foru, se oplodní vajička všechny. Jenom se pak nevyvíjejí. :think:

Mě se všechny oplodnili… nechali jsme jich ICSI a PICSI oplodnit 12 a všechny to zvládly. A pátý den jich bylo více jak 8 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
17.3.16 21:14

@Katjus Jo uz je to za mnou.Nova nadeje. A kdy pujdes na ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
17.3.16 21:16

Holky musim rict, ze mi zustal pupek.Po 1 ivf v pohode. Nejsem zvykla nit spek na brichu.Asi zacnu cvicit nez bude ket. :think: Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.3.16 21:22
@adrusenkaaa píše:
Holky musim rict, ze mi zustal pupek.Po 1 ivf v pohode. Nejsem zvykla nit spek na brichu.Asi zacnu cvicit nez bude ket. :think: Jak jste na tom vy?

Já ho mám permanentně :D hihihi hahahaha :D já se chystám běhat ale nějak se mi necjce začít :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.