Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@T.martasek tak to je nádhera a ještě vyberou ty úplně nej.. to by v tom byl
… držím pěsti ![]()
@pajinkapajinka Děkuju
No jo, uvidíme, já jsem spíše negativní realista… Tak se ještě nebudu radovat… ![]()
@T.martasek píše:
@pajinkapajinka DěkujuNo jo, uvidíme, já jsem spíše negativní realista… Tak se ještě nebudu radovat…
Ty jdi horší jak já
myslím že je to super. Buď ráda aspoň za jedno. Moje svagrova má špatnou geneyiku a po pgd ji z mnoha neprošlo ani jedno ;(
@adrusenkaaa ahoj tak to me mrzi skoda ze to tet nikomu nevyslo
@kratjana Janičko, jenže já to jedno mám bez PGD, to budou testovat až teď se všemi z druhé stimulace co přežijí PK, tak bojim bojim… ![]()
@T.martasek Krasa 9 vajicek. A 4 vajicka se neoplodnili jo?
jakou metodu oplodneni jste si daly? Macs?
@adrusenkaaa No právě, já jsem si myslela, že se jich s PICSI a MACS oplodní víc, tak teď zase doufám, že budou aspoň odolnější… ![]()
@T.martasek Ty jako vrtá mi v hlavě, že jsem se tady ještě nesetkala, žeby se oplodnili všechny vajíčka. Co s tím jako dělaji? Na jiném foru, se oplodní vajička všechny. Jenom se pak nevyvíjejí. ![]()
@adrusenkaaa píše:
@T.martasek Ty jako vrtá mi v hlavě, že jsem se tady ještě nesetkala, žeby se oplodnili všechny vajíčka. Co s tím jako dělaji? Na jiném foru, se oplodní vajička všechny. Jenom se pak nevyvíjejí.
Mně to protridili až poslední den s tím že nechali ty něj. Ale že zbytek by taky sel
@T.martasek budu drzet palecky at to jsou nejlepší bojovnici ![]()
@adrusenkaaa píše:
@T.martasek Ty jako vrtá mi v hlavě, že jsem se tady ještě nesetkala, žeby se oplodnili všechny vajíčka. Co s tím jako dělaji? Na jiném foru, se oplodní vajička všechny. Jenom se pak nevyvíjejí.
Mě se všechny oplodnili… nechali jsme jich ICSI a PICSI oplodnit 12 a všechny to zvládly. A pátý den jich bylo více jak 8 ![]()
@Katjus Jo uz je to za mnou.Nova nadeje. A kdy pujdes na ket?
Holky musim rict, ze mi zustal pupek.Po 1 ivf v pohode. Nejsem zvykla nit spek na brichu.Asi zacnu cvicit nez bude ket.
Jak jste na tom vy?
@adrusenkaaa píše:
Holky musim rict, ze mi zustal pupek.Po 1 ivf v pohode. Nejsem zvykla nit spek na brichu.Asi zacnu cvicit nez bude ket.Jak jste na tom vy?
Já ho mám permanentně
hihihi hahahaha
já se chystám běhat ale nějak se mi necjce začít ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.