1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
15.3.16 07:42

@Kikuška90 já jsem si dnes taky dělala test a je negativní. Říkám si, že osmý den je snad brzy něco vidět. Tak musíme věřit, že se ta druhá čárečka ukáže. Do pondělí času dost. Musíme věřit, že se prckové zavrtají. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.3.16 07:44

@irci2 No podle mého brzy není :nevim:.. Ano existuje pár vyjímek - jsou holky co mají 12. den teprve ducha, ale tomu já u sebe nevěřím. Každopádně držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.3.16 09:31

@kratjana Prosímtě na tu hysteroskopii Tě dali v Repromedě nějaké doporučení nebo Ti jen řekli kam si zavolat?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.3.16 10:23

@T.martasek to je fakt! tesim se na dobre zpravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.3.16 10:23

Neverim tomu. Vyckej par dni! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.3.16 10:24

@irci2 8 den nic neznamena. Pockej si na 10 nebo 11 den. Embryo mas po pgs?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
15.3.16 11:02

@adrusenkaaa máme, a už bylo jednou rozmrazené. Ket mi dělali v narkóze a na rozmrazení mimíska jsem nečekala. Po deseti minutách mě probrali a hned mi ho tam zavedli. Byla jsem z toho docela překvapena, neboť mi Tokareva říkala, že budu čekat hodinu až hodinu a půl než se rozmrazí. No a na recepci jsem měla překvápko. Zaplatila jsem 3 tisíce za narkózu. Koukala jsem na ní a ona se divila, že o tom nic nevím. Byla jsem ráda, že se jim to povedlo, tak jsem vytáhla plat. kartu a nic neřešila. Dnes jsem si už i poplakala. Čekala jsem náznak //. A ono NIC. Říkala jsem si, že se na to nesmím tak upínat, byť embryo bylo už jednou rozmrazené, ale nepovedlo se. Každá čekáme že se to povede // :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.3.16 11:08

@irci2 To je teda darda za tu narkózu 8o Se Ti vážně nějak zapomněli zmínit :think:… A máte ještě nějaké embryjko v mrazáku?? Já si tě moc dobře pamatuji, jak jsi tu popisovala, že jim dělá problém u Tebe transfer. Oni Ti tu narkózu dali jen na to, aby se dostali do čípku, ne? A ty jsi byla na KETu 7.3.??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
15.3.16 11:37

@Kikuška90 Nemáme. My jsme měli málo vajíček. Jen tři a do pátého dne přežily dvě. Těm se udělalo pgs a jedno bylo ok. No a to na nás muselo čekat. Měla jsem srůsty v děložním hrdle. To se vlastně zjistilo při ket. Proto to embryo znovu zamrazili i když se to moc nedělá. Po dilataci děložního hrdla jsme zkusili zkušební transfer 10 dc a ten se jim moc nepodařil. Jednou se trefili do dělohy a pak už zase to nešlo. Proto ta narkóza. Zkusit jestli to půjde. Dostat se do dělohy. Já jsem ležela v zeleném sále po zákroku a slyšela jsem dva páry, kteří měli transfér ten samí den co já. A u jednoho jsem slyšela o zavádění dvou embryí což jsem si říkala že jste to vy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.3.16 11:42

@irci2 A co říkali?? 8o :mrgreen: :mrgreen: Jo jo, to jsme my a stejně to bylo k ničemu. Hlavně, že jsem si musela vyslechnout tu hordů řečí o postižených dvojčatech :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.3.16 11:52

Holky, kdy se to konečně zlomí a budeme slyšet a tady číst pozitivní zprávy? :hug: A ještě pár dni počkejte, pro jistotu… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.3.16 11:56

Já ještě sedím v Repromedě a čekám na manžela, odebrali mi 10 vajíček, je to trochu víc než jsem čekala, ale na druhou stranu mi bylo řečeno, že asi ne všechna budou zralá… Tak uvidím. A je změna, nemám si volat já, ale budou mi zítra dopoledne volat oni. Zatím to tak nefungovalo, že by volali oni, i když to slíbili, tak snad teď jo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.3.16 12:00

@T.martasek Je to tady nějaký prokletý :roll:… 10 vajíček je super počet :palec: Držím palce ať jich do nejvíc vydrží po PK :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.3.16 12:08

@Kikuška90 Děkuji moc, doufám, že to dopadne líp než minule… :kytka: Tobě držím furt palce, a kdyby náhodou, máš ještě dva mrazáčky? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.3.16 12:09
@T.martasek píše:
@Kikuška90 Děkuji moc, doufám, že to dopadne líp než minule… :kytka: Tobě držím furt palce, a kdyby náhodou, máš ještě dva mrazáčky? :srdce:

Máme ještě dva mno… ale nepůjdeme do toho.. něco se musí změnit :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.