1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
14.3.16 16:16

Holky mám možná hloupy dotaz, ale potřebuji se ujistit.Jak jsme byli v repromede, byla jsem tak ráda, že mame tolik embryi, že jsem zapoměla říct že je chceme zamrazit po jednom. Mám dojem že v repromede je to samozdřejmnost že??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
14.3.16 16:24

@adrusenkaaa Adri, já mám na kalkulaci uvedeno kryokonzervace embryíí (1-2 embrya) 5000 Kč. Protože jsem měla jedno, tak nám jedno, ale chápu, že ti zamrazí i po jednom… To možná, kdyby jich bylo hodně, tak po dvou… :think: A to by asi bylo po domluvě, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608

@adrusenkaaa Adri, já mám na kalkulaci uvedeno kryokonzervace embryíí (1-2 embrya) 5000 Kč. Protože jsem měla jedno, tak nám jedno, ale chápu, že ti zamrazí i po jednom… To možná, kdyby jich bylo hodně, tak po dvou… :think: A to by asi bylo po domluvě, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647

@adrusenkaaa myslím že to dělají automaticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.3.16 19:30

Holky musím se pochlubit mám tu NEJLEPŠÍ MAMINKU NA SVĚTĚ. Hodně se o mě stará, zajímá se. ZAčala tedka studovat všechno o IVF. DNeska se za mnou opět nečekaně zastavila a koupila mi kontryhelovy čaj. :mrgreen: Ale bohužel jsem ji řekla, že mi rozhazuje cyklus. TAkže mi objednala čaj Baby radlické. Podprouje pry uhnizdnění embrya máte zkušenost? A taky mám nakazané pít 1dcl červého vína na růst sliznice, pila jste některá? Mamka je skvělá!!! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
14.3.16 19:37

@adrusenkaaa Já mám nějaký bylinkový čaj na podporu otěhotnění z lékárny a piju ho prvně, tak nevím… To máš fajn, že máš v mamce spřízněnou duši, moje mamka nic neví, ona by s tím asi v mém věku nesouhlasila a navíc si všechno moc bere, tak ji nechci stresovat… A já asi se sliznicí problém nemám, to endimetrium je sliznice, jak se hlásí na UTZ? Tokareva minule říkala 10,5… Je to dobré? Ale červené polosladké mám taky pro jistotu doma, i když já radši bílé… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.3.16 20:32

@adrusenkaaa já jsem pila červené i kikuska a dobrý. Na prokrvení jsou dobré i procházky. S těma bylinkama fakt nevím během tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.3.16 20:35

@T.martasek jj endimetrium je vyska sliznice. Posledne jsem mela 8mm takze taky s tim nemam problem, ale pro jistotu budu pit to cervene zitra si ho koupim. Panecku ja bych to nevydrzela nerict mamce. Urcite by se ti zlevo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.3.16 20:37

@kratjana cervene polosuche jste pily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.3.16 21:30

Holky mám drb z repromedy. Repromeda stimulovala jednu ženu. Odebraly ji několik vajíček, oplodnily a zbytek embryí co se dožila PK zamrazily. Ale musely je zamrazit vzlašt, jelikož manžel měl nějakou žloutenku nebo tak něco. Ale tím pádem musejí platit měsíčně 3000 kč. Po měsíci, kdy mělo dojit k prvnímu ketu ji řekli, že na ket nemůže, jelikož má špatnou dělouhu a sliznici.Po císaři špatně zahojenou, žeby dětátko nedonosila! Žena je z toho zoufalá, jaktože tohleto nevěděla před ivf že její děloha nemůže donosti ditě??Je z toho v prdeli. Udělá tam prý hukot. Já bych je hnala. To mě docela zklamalo od nich. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
14.3.16 21:33

@adrusenkaaa Pila jsem víno už před KETem a potom ještě 6 dní po KETu, cca ob den :mrgreen: Prokrvuje to sliznici, stačí červený, jestli je sladký, suchý nebo polo-cokoli - na tom už nesejde :palec: A den po KETu jsem si dala ananas a 3. den jsem si koupila ještě 100% ananasový džus… a jestli to teď nevyjde, tak už mě nic nenapadá, jak to podpořit :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
14.3.16 21:34
@T.martasek píše:
Tak zítra v osm na odběr, jsem zvědavá, kolik bude vajíček, ale po minulém odběru a páteční kontrole jsem skeptická… Držte mi palce, mám z toho strach… :? Jinak ve středu jedu do těch lázní a mám asi angínu, v krku jako bych měla střepy, jsem hotová, co může, tak se sere, ach jo… :zed:

Držím moc palce :kytka: Vůbec se neboj, čím víc vajíček člověk má - tím jsou méně kvalitní a naopak, takže hlavu vzhůru :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
14.3.16 22:10

@Kikuška90 No jo Kikuško, ale když víš, že musí přežít PK, a pak ještě zvládnout PGD, tak když mám jedno embryo ze šesti vajíček a teď to nevypadá o moc víc, tak jsem trochu nervózní… :? Ale děkuju za podporu… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
14.3.16 22:20

@adrusenkaaa A to je drb nebo fakt? Nevím, já měla všechny zprávy od svého gynekologa, tak je zvláštní, že by nevěděla, že má problém takového rázu. Potom bych spíš viděla problém v odesílajícím gynekologovi… Přeci než se rozhodneš pro IVF, tak řešíš, proč nemůžeš otěhotnět, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.3.16 05:51

Tak holky zázrak se nekoná, na testu nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.