1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
11.3.16 07:08

@Kikuška90 Nikdy jsem nemela ket. Mohla by jsi mi prosim napsat jak to probiha? Oni budou vedet zda nebudu potrebovat hormony na sliznici hned na zacatku? Kokikaty den se chodi na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.3.16 07:12

@adrusenkaaa Míváš ovulaci?? Pokud máš ovulaci, tak pojedeš bez hormonů, jen na UTZ Ti pohlídají ovulaci, až bude folikul dost velký, tak Ti píchnou injekci, do 48 hodin proběhne ovulace a týden od injekce je KET.
Pokud ovulaci nemíváš, tak si budeš lepit náplasti s hormonama, 10.-12. den cyklu zkontrolují na UTZ jestli vyrostla sliznice a týden od toho UTZ je KET. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.3.16 07:17

@Kikuška90 Mam ovulaci.Ale visjak po stimulaci clovek nevi.Vsak oni to uvidi, zda se mi dela folikul. Kolik mam mit mm sliznice? Texl psal ze staci i 5mm a repromeda chce kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.3.16 07:23

@adrusenkaaa Jooo to těžko říct, mě při 7mm řekl Kafka, že je to málo, na další kontrole jsem měla 8,9 mm a to bylo v pohodě :)
V Repromedě jsou pro nativy, líp jim vycházejí, takže budou chtít zkusit nejspíš prvně ten. Pokud nebudeš mít ovulaci, tak se počká na další měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.3.16 07:25

@Kikuška90 dekuji za info.Texl ma radeji kety, ze jsou uspesnejsi tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.3.16 07:26
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 dekuji za info.Texl ma radeji kety, ze jsou uspesnejsi tak uvidime.

To určitě jsou, protože je tam prostor pro připravení sliznice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
11.3.16 08:14

@adrusenkaaa Adri, to mě strašně moc mrzí, a jsi si jistá 100%? Nechceš to zkusit ještě jednou za pár dnů? :hug: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
11.3.16 08:27

@adrusenkaaa ale já bych tomu ještě malou naději dala Adri :) jako taky nych nechtěla aby mi někdo dělal pláně naděje ale myslím že ještě šance je.
Když to tak čtu že v Heliosu jsou lepší kety :think: ale pořád mám strach že by se tolik nesnazili.
Holky včera jsem to dostala a dnes si objednám hysteroskopii. Myslím že půjdu během 14dnů. Má se to dělat po menses.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.3.16 08:37

@kratjana A to se teda dělá bez narkózy?? A objednáváš se u Kafky? :think:.. Taky nad tím přemýšlím, pokud to teď nevyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.16 08:37

@adrusenkaaa nehazej flintu. Uz jsem tu nekolikrat psala ze osmy a devaty den nic a trinacty krasne carky.. drz se a optimismus :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
11.3.16 08:43
@Kikuška90 píše:
@kratjana A to se teda dělá bez narkózy?? A objednáváš se u Kafky? :think:.. Taky nad tím přemýšlím, pokud to teď nevyjde…

Jj u Kafky. Na tu narkozu se zeptám. V poučení je že ie to s narkozou. Ale měla jsem pocit že ne. Ještě se optam a dám vědět. Ptemyslela jsem i nad laparo ale nevím. To se jde přes pupík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.3.16 08:45

@kratjana No mě jde hlavně o to, jestli se po tom může jít hned domů, nebo člověk musí někde ležet :think:… Tak mě pak prosím informuj. :kytka:

Tak jsem si holky stěžovala, že se nic neděje a včera mě bolelo břicho jako kráva a dneska to pokračuje :zed: :zed: Né podbřišek, ale břicho a jako fakt hodně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
11.3.16 08:49
@Kikuška90 píše:
@kratjana No mě jde hlavně o to, jestli se po tom může jít hned domů, nebo člověk musí někde ležet :think:… Tak mě pak prosím informuj. :kytka:Tak jsem si holky stěžovala, že se nic neděje a včera mě bolelo břicho jako kráva a dneska to pokračuje :zed: :zed: Né podbřišek, ale břicho a jako fakt hodně :roll:

Ty info potřebovat nebudeš ;) tobě to vyjde ;) kdy zkusis test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
11.3.16 08:52

@kratjana V sobotu, akorát nemám nikdy po cestě MAXe tak koupím v Tescu 25ky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
11.3.16 08:56

No hlavně abys pak nepladila zbytečně s 25tkama :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.