Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@pajinkapajinka Tak veliká gratulace a ať se vám všem třem dobře daří…
![]()
@pajinkapajinka Skvele zpravy. Verim, ze musis byt stastna. Preji stesti.
na ochranu.
@kratjana Bohunic,?To je nekde v Brne? Ze Nam nic nerikali.To abych se bala o embrya kurna!
Budou s nimi manipulovat!
@kratjana píše:
@Kikuška90 byla tam Hromadova. Nic zajímavého. Bavily jsme se o té laparo a hysteroskopii. Říkala jsem ji ze budu chtít přijít na kontrolu ovu i když na transfer nepůjdu. Ptotoze kdyby náhodou byla tak bych hned šla na transfer.. Začala nabízet ten test španělský a tu kapacku. No a pak spermiogram se řešil. Ten je o krapet lepší ale rozhodně ne na přirozeně oplodneni
To je to, co mě na tom nejvíc štve… 4 pokusy máte za sebou, nic z toho a prakticky řešení nemají žádné ![]()
@kratjana no moc moc bych rada. Zkusim alespon tehu hormony jooo??? ![]()
@adrusenkaaa jsem moc stastna a prala bych zazit toto stesti kazde zene, ktera po miminku touzi… dekuju za andilka a srdicko ![]()
@adrusenkaaa já doufám že to na to nemá vliv.
@Kikuška90 to mi taky vadi že nemají žádné řešení. Co nenastudujes yo memas a nevíš. Jak pak máš vědět na co se zeptat ( Kafky ![]()
@pajinkapajinka Nádhera, moc gratuluju. A co výbava? už sháníte? Budeš je oblíkat stejně? ![]()
@Peťka26 ahoj a dekuju za gratulku.. zatim vybavu nemam. Asi nakoupime vsechno az se holky narodi. Clovek nikdy nevi. Nejake vecicky uz mam - podedeny, takze ty stejné nejsou a veci co budu kupovat nove ty stejné budou. Libi se mi to
. Porad pocitam ze si holcicky hned z porodnice neodvezeme tak bude cas vsechno objednat a dokoupit potom. Asi je blbe tak premyslet, ale co jsem cetla diskuze mamin co dvojcata cekaji a cekaly tak to taky nechavaly na potom. Ty uz vybavicku mas nachystanou??
A jmeno pro prcka??
jooo a co ta cukrovka? dopadla dobre??
@pajinkapajinka Jo, tak to Ti rozumím…
. Možná je lepší počkat, ale já teda věřím, že bude všechno úplně v pohodě a bez problémů. Moc Ti přeju aby to tak bylo
.
No u nás je výbava celkem kompletní - teda ještě postýlka a nějaká komoda na oblečení. A co se týče oblečení a různých deček, povlečení atd, tak to mám taky poděděné po ségře, která má 4dítka. Takže toho je dost. Ještě jsem něco dokoupila v bazárcích, kde mají krásné věci (obzvlášť ty maličké) za směšné peníze. Takže asi tak
. Jméno ještě nemáme - vybrali jsme zatím z kalendáře cca 5-6 klučičích a holčičích jmen, které nám přišly přijatelné, ale užší výběr zatím neproběhl
. Cukrovka ještě nevím - ke své dr jdu až příští týden, ale jak tu psala Lalunta, tak asi kdyby to bylo špatné, tak by Dr už volala, protože na testu jsem byla cca před 3mi týdny. Tak uvidíme.
Jsem fakt ráda, že jste v pořádku, přece jenom se člověku hodně uleví ![]()
@Peťka26 jj moc se mi ulevilo. Ted uz jen to doklepat do nejakeho rozumneho tydne
tak to jsi sikulka s tou vybavou. Taky uz se moc tesim az budu nakupovat. Ja mam sepsany hruby seznam a ke kazde veci napsane, na ktere strance ji koupim.
takze pak uz jenom sednu a budu objednavat a drobnosti bud tesne pred porodem nebo pak.. uvidim ![]()
jj s tou cukrovkou to bude urcite v pohodicce. Byl to hnus nebo se to dalo?? A kolik vazite vy?? Holky jak jsem tu psala 340 a 370g no a ja pribrala 2 kg.. zatim. Brisko roste, ale teda reknu Ti na to, ze holky jsou jen o par dni mladsi a cekam dvojcata tak zatim neni nijak velke. Spis mi vsichni rikaji, kde je mam. Ale vcera rikala doktorka, ze plodove vody je akorat tak jsem v klidu. Nataham se s brichem do cervna jeste hafo ![]()
. Nebojim se ze by nevyrostlo
.
Holky, u vás, který vyšel KET od kolikátého dne po transferu vás začal pobolívat podbřišek?? Bylo to hned od začátku nebo až později?? ![]()
Snažím se myslet pozitivně, moc těm svým holkám držím palce, jen mi už zase nic není
Jen včera mě ještě bolel podbřišek a ode dneška zas absolutně nic ![]()
@Kikuška90 me nic nebylo a neni doted tuk tuk tuk. ket vysel prvni… predtim tri et nevysly. Drzim pesti a drz se a holcicky at se taky u tebe drzi
![]()
@Kikuška90
mě bolel podbřišek jen první 3.dny tak trochu..
ale bezpečně jsem poznala že jsem těhu tím, že jsem nesnesla pomyšlení na sladké (což jsem před tím jedla denně) a taky jsem začala intenzivně cítím všechny pachy kolem sebe ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.