Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana Ja to taky nechapu.Mas zdrave embrya po pgs.Ach jo. Musis se citit hrozne. Zrovna tobe preji tehotenstvi! Tak co kdyby jsi sla na hydrolaparoskopii do Olomouce. Podivaji se ti pres pochvu na zenske organy.
@kratjana
Mrzí mě to.
Taky přemýšlím čím to ku.va může být???
Beztak Ti nabídnou to vyšetření sliznice, jak tady o tom holky psaly, že to posílají do Španělska za 800 Euro. Ale ještě žádná nenepsala nějaký výsledek.
@Peťka26
Cukrovka je v pohodě, když Ti doktorka nevolala, buď v klidu. ![]()
@kratjana píše:
@oskárek59 já to právě nechápu. Se dá emryo jen do dělohy a hotovo ne? Tak na co pruchodnost?![]()
Pokud bys mela tak jako ja zanet ve vejcovodu embryo by se v deloze
nechytilo. Protoze ten zanet produkuje tekutinu ktera je toxicka pro embryjko.
Tak mi to vysvetlili jak v Repromede tak i v nemocnici.
@Lalunta Ja vubec nevim
Jedine co vim, ze to bude driv nez 14 dni.Az dostanu odvahu. ![]()
@Kikuška90
Já je asi chápu, že mají strach, ony ty dvě embrya nějak nesmí moc zavádět, navíc po pgs, kdy je mnohem větší šance… Mají pojeb, že jipky pro novorozence jsou plný dvojčat z umělého, i moje dr mi to říkala.
No ale takhle drsně do telefonu, to je teda moc!!! Jasně, že nechceš nic z toho, co říkají, to se nemusí ptát! ![]()
Můj názor je, že se Ti buď chytnou obě, nebo žádné. Že tady už jsou ty embrya tak dobrá, že záleží jen na ženě, jak je připravená je přijmout. A víš, že by mi ty dvojčata aji k Tobě pasovaly? Nic nic nic a pak buch dvojky
Každopádně zítra držím palce a určitě napiš, jaký to bylo, jo?
![]()
@adrusenkaaa
Nějaké pěkné datum, kdy budete oba doma, ne?
Ať to dopadne tak či tak, ať máte čas pro sebe, to zpracovat…
My pěkně v neděli odpoledne, brejlili jsme na test u okna v budoucím dětském pokojíčku.
Bylo to dojemný…
Ty myslím cítíš, že to klapne, viď? Já taky ![]()
@kratjana
Jinak se znovu opakuju: na cyklus a ovulaci je nejlepší Mastodynon kapičky. Kamarádka neměla půl roku vůbec menses a díky tomuto ho měla jak hodinky. Přírodní, nehormonální. Jsem přesvědčená, že i mě pomohly…
Jinak holky nabízím Utrogestan, co mi doma zbyl. Pošlu poštou v obálce zdarma. Ať se ještě využije…Mám přesně 18 kuliček.
@Lalunta Ja budu testovat sama.Sama si musim tim projit. Verim, ze ve me roste Novy zivot! ![]()
@adrusenkaaa
Aha, tak to jo! My jsme u všeho chtěli být vždycky spolu, tak si pak myslím, že to tak maj všichni. ![]()
Tak už se těším na pozitivní test! ![]()
@Lalunta nám se o tom Hromadova taky zmínila ale 800e za to fakt nedám. Protože… Oni ti odeberou v určitý čas sliznici a po výsledků vědí jestli ten čas je ideální na transfer. Když ne tak pořád dokola dokud se na to neprijde
Ahoj holky, tak já jsem po víkendu doma, zítra nástup do Repromedy, jak se slíbili ozvat, tak se neozvali, už po několikáté, takže si asi zítra postěžuju… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.