1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
4.3.16 13:23

@Peťka26 Tak jak si nedokážu moc představit, že by vyšly obě, tak si nedokážu představit, že by nevyšla ani jedna :oops: :).. Děkuji Ti :hug: Jsem ráda, že nejsem cvok, když chci zkusit dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
4.3.16 13:27

@Kikuška90 Nejsi a udivuje mě, že to tam nedokážou pochopit, když už ví, že nemáš za sebou 1 pokus. Hele já si nemůžu pomoct, ale já mám zase nějakej vnitřní pocit, že vyjdou obě… tak uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.3.16 13:28

@Kikuška90 @kelynka Kelynka z této diskuze o mimi přišla. Čekala dvojčata. Ale nevím jestli o jedno nebo o obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.3.16 13:30

Holky byla jsem pro ten test a normálně v lékárně svagrova ne?!?!!! Tak jsem se otočila a šla jsem mezitím do obchodu. Playila jsem a ona teprave odcházela z lékárny. Šla vedle do hračkářství. Mě málem vodvezli :D u nás to nikdo neví. Jen svica. Takže že jsem doma na neschopence nikdo neví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.3.16 13:31

Jo a mrli jen máma test a řekla bych že duch je stejný.. :nevim: čekala jsem že tu bude silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
4.3.16 13:33
@kratjana píše:
@Kikuška90 @kelynka Kelynka z této diskuze o mimi přišla. Čekala dvojčata. Ale nevím jestli o jedno nebo o obě.

Ale jo, já neříkám, že 100% případů dopadne dobře, ale přece taky 100% případů nedopadne špatně, ne? Hlavně tímhle mě mají strašit až po potvrzení dvou srdíček, do té doby taky nemusí vyjít nic a všechny tyhle řeči jsou zbytečný :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
4.3.16 13:34
@kratjana píše:
Jo a mrli jen máma test a řekla bych že duch je stejný.. :nevim: čekala jsem že tu bude silnější.

Já na něm měla ducha i když jsem nebyla těhotná :mrgreen: Ukaž :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
4.3.16 13:34

@kratjana Jani, tak se taky přidám k holkám s tím, že když ještě vydržíš, bude druhá čárka sílit. Hlavně se nenervuj, potřebuješ být v pohodě… Držím furt palečky… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
4.3.16 13:38

@Kikuška90 Tak to je tedy síla, vždyť je to tvoje volba, ty máš právo dostat co žádáš… V pondělí jedu taky na 10 asi, měli mi volat, nevolají, tak snad to platí. Budu na tebe moc moc myslet, ale ty tam jeď hlavně v psychické pohodě ať jsi uvolněná… Žádné stresy, bude to dobré… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
4.3.16 13:41
@T.martasek píše:
@Kikuška90 Tak to je tedy síla, vždyť je to tvoje volba, ty máš právo dostat co žádáš… V pondělí jedu taky na 10 asi, měli mi volat, nevolají, tak snad to platí. Budu na tebe moc moc myslet, ale ty tam jeď hlavně v psychické pohodě ať jsi uvolněná… Žádné stresy, bude to dobré… :hug:

Jéééé a proč tam jedeš?? Třeba se uvidíme :dance: :dance: Minule jsi tam byla snad půl dne, ne? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
4.3.16 14:34

Ode dneška si píchám, takže na kontrolu, ale musím i na krev, bo se mi neozvali, tak jedu na osm, konzultace je v 10, tak tam budu trčet opět jako trubka… :zed: minule jsem tam byla od 11 do 15 hod… :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.3.16 06:17

Teď už je jasný že tehu nejsem. Dělala jsem si další test. Další pokusy bych viděla květen červen až bude trochu pěkně
Do té doby zkusím běhat a zhubnout aspoň osm kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.3.16 08:08
@kratjana píše:

Ano, tehotenstvi dvojcatek, celou dobu krvaceni. Ve 26tydnu praskla plodova voda u syna a uz se nedalo nic delat. Akutni cisar. Chlapecek za ctyri dny umrel, praskly mu plice :,(. Dcera nastesti vydrzela a bojovala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.3.16 08:08
@kratjana píše:
Teď už je jasný že tehu nejsem. Dělala jsem si další test. Další pokusy bych viděla květen červen až bude trochu pěkně
Do té doby zkusím běhat a zhubnout aspoň osm kg.

Ahoj, to je mi moc lito :,( Tak moc jsem ti to prala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.3.16 08:09

@kelynka ahooooj zdravím tě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.