Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Peťka26 Tak jak si nedokážu moc představit, že by vyšly obě, tak si nedokážu představit, že by nevyšla ani jedna
.. Děkuji Ti
Jsem ráda, že nejsem cvok, když chci zkusit dvě.
@Kikuška90 Nejsi a udivuje mě, že to tam nedokážou pochopit, když už ví, že nemáš za sebou 1 pokus. Hele já si nemůžu pomoct, ale já mám zase nějakej vnitřní pocit, že vyjdou obě… tak uvidíme ![]()
@Kikuška90 @kelynka Kelynka z této diskuze o mimi přišla. Čekala dvojčata. Ale nevím jestli o jedno nebo o obě.
Holky byla jsem pro ten test a normálně v lékárně svagrova ne?!?!!! Tak jsem se otočila a šla jsem mezitím do obchodu. Playila jsem a ona teprave odcházela z lékárny. Šla vedle do hračkářství. Mě málem vodvezli
u nás to nikdo neví. Jen svica. Takže že jsem doma na neschopence nikdo neví…
Jo a mrli jen máma test a řekla bych že duch je stejný..
čekala jsem že tu bude silnější.
@kratjana píše:
@Kikuška90 @kelynka Kelynka z této diskuze o mimi přišla. Čekala dvojčata. Ale nevím jestli o jedno nebo o obě.
Ale jo, já neříkám, že 100% případů dopadne dobře, ale přece taky 100% případů nedopadne špatně, ne? Hlavně tímhle mě mají strašit až po potvrzení dvou srdíček, do té doby taky nemusí vyjít nic a všechny tyhle řeči jsou zbytečný ![]()
@kratjana píše:
Jo a mrli jen máma test a řekla bych že duch je stejný..čekala jsem že tu bude silnější.
Já na něm měla ducha i když jsem nebyla těhotná
Ukaž
![]()
@kratjana Jani, tak se taky přidám k holkám s tím, že když ještě vydržíš, bude druhá čárka sílit. Hlavně se nenervuj, potřebuješ být v pohodě… Držím furt palečky… ![]()
@Kikuška90 Tak to je tedy síla, vždyť je to tvoje volba, ty máš právo dostat co žádáš… V pondělí jedu taky na 10 asi, měli mi volat, nevolají, tak snad to platí. Budu na tebe moc moc myslet, ale ty tam jeď hlavně v psychické pohodě ať jsi uvolněná… Žádné stresy, bude to dobré… ![]()
@T.martasek píše:
@Kikuška90 Tak to je tedy síla, vždyť je to tvoje volba, ty máš právo dostat co žádáš… V pondělí jedu taky na 10 asi, měli mi volat, nevolají, tak snad to platí. Budu na tebe moc moc myslet, ale ty tam jeď hlavně v psychické pohodě ať jsi uvolněná… Žádné stresy, bude to dobré…
Jéééé a proč tam jedeš?? Třeba se uvidíme
Minule jsi tam byla snad půl dne, ne?
![]()
Ode dneška si píchám, takže na kontrolu, ale musím i na krev, bo se mi neozvali, tak jedu na osm, konzultace je v 10, tak tam budu trčet opět jako trubka…
minule jsem tam byla od 11 do 15 hod…
![]()
Teď už je jasný že tehu nejsem. Dělala jsem si další test. Další pokusy bych viděla květen červen až bude trochu pěkně
Do té doby zkusím běhat a zhubnout aspoň osm kg.
@kratjana píše:
Ano, tehotenstvi dvojcatek, celou dobu krvaceni. Ve 26tydnu praskla plodova voda u syna a uz se nedalo nic delat. Akutni cisar. Chlapecek za ctyri dny umrel, praskly mu plice
. Dcera nastesti vydrzela a bojovala ![]()
@kratjana píše:
Teď už je jasný že tehu nejsem. Dělala jsem si další test. Další pokusy bych viděla květen červen až bude trochu pěkně
Do té doby zkusím běhat a zhubnout aspoň osm kg.
Ahoj, to je mi moc lito
Tak moc jsem ti to prala ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.