Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana Já teda nerada lovím duchy, ale na té jedné fotce to vidím, aniž bych musela dlouho vejrat. Pro testy si klidně jeď, ale testuj až zítra, nejlépe pozítří. Ať moc nenervíš. A strašně moc držím pěsti, aby ta čárečka sílila
![]()
@montty monty děkuji za pěkný slova. Ale jak jsem již psala. Že třech transferu byl jeden úplně negativní, druhý by že jsem měla?. Den ducha ale čárka nesilila. A třetí transfer byl že na maxovi neviditelný duch a na jiném byl hezky duch a zase z toho nic nebylo. A kdyby to tak bylo opět tak to už bych fakt nechápala. Imunologie byla ok. vypada to jako by se to vždy xhytlo a hned yo chtělo vzdát. Ale proč?! Pak to jsou jen plány naděje. Snažím se být v klidu. Třeba zesílí ale nevím jestli do zítra. Říkala jsem si že 10.den by mohlo jít vidět vic
@kratjana píše:
Na 4.jde něco vidět. Já to ve svým albu v mobilu vidím lip
Přesně, na 4. to vidím, na ostatní jsem moc slepá
.. Držím palce, zítra bude určitě silnější ![]()
Testy platím hotové. Mám je schované pod spodním prádlem ve skříni. Musím nenápadně. A když bych chtěla testovat zítra tak mám strach aby se Lukáš neprobudil když já budu třeba čůrat do kalisku ![]()
Doma duchy vidím ale na mobilu sotva. Achjo
Jsem od narození pesimista…
Jdu si pustit seriál
koukám na pubertacky upiry
hraje tam super borec
se uklidnim.
@kratjana Jani, pěkně zkoukni seriál a zkus to když tak zítra. Moc doufám, že ta čárečka, kterou tady vidíme, pěkně bude sílit.
@missy-m já bych si to taky přála. Ale podle mě na 1p.den je slabá
@kratjana Jsem na stránce 877 dávala svoji fotku testů. A ten 11. den, co jsem testovala, ta čárka je jen o něco silnější než tvoje dnes. Tak věřím, že zítra už bude vypadat taky tak. Držím moooc pěstičky, aby se ten brouček uvnitř držel zuby nehty ![]()
@kratjana To už je 10 dne jo, to teda uteklo. To tě chápu, tak to budu chtít vědět dříve. Ja věřím, že ti to přinese pozitivní test. Ale myslím si, že tam teprve bude pidi duch. Kdy testneš?
@T.martasek Tak 200kc je super, co vím, tak to stojí 600kc.To samé říká vždycky můj přítel, nepiju, nekouřím tak si můžu dovolit…je to ale pravda.
@kratjana Jani krucinál fagot!!!Nepřemyšlej tak!!!To je špatný způsob přemyšlení, že si říkáš, že máš na to smůlu, že jsi si to přivolala jako malá! To nemíš!!!Tvoje myšlenky vytváří tvůj život!!!Chudák bobek v tobě. Už je na tebe napojený a ty zbytečně strejuš!!Běž si udělat ten test prosim tě a uvidíš tam pidi ducha. čekám! ![]()
@T.martasek Já jsem při 1 Ivf pííchala večer a doktor mi pak nadal, že se to má dělat ráno. Večer rozhodně nedopořučuji!!Višjak rozdíl je v tom třeba budeš píchat večer v 9h, blbě protože kdyby jsi si to píchala v 8h ráno, to je o 12h dříve tak už ti 12h pracují vaječníky. A odběry jsou ráno a ne večer. Tak se ty folikuly mohou utvařet. Doufám, že jsem to napsala aspon trošku zrozumitelně. ![]()
@kratjana JSem to říkala, že budeš mít teprve pidi ducha. Uvidíš že po ketu budeš uplně jasný test až tak 16 den. Takže další test v ponděli?
@adrusenkaaa ne, další test dnes odpo
s jinou značkou. A zítra a v neděli oficiálně s Lukášem ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.