Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 chtěli, ale nikomu jsme to neřekli, oni taky ne…:-D tak z toho nedelame vědu, ale nemáme nic v záloze. ![]()
@Netaneta No u Miloušů rodila švagrová v prosinci 2014, jako jo, jsou nejvíc pro přirozenost, ale když je nějaký problém, tak to moc řešit neumí. Malej se narodil 40 hodin po odtoku plodovky, vytáhli ho kleštěma a dostal infekci skrz nalokanou zkaženou plodovku (tou co mu tam zbyla). Takže já bych tam nešla už proto, že člověk nikdy neví jak se to bude vyvíjet ![]()
@Netaneta píše:
@Kikuška90 chtěli, ale nikomu jsme to neřekli, oni taky ne…:-D tak z toho nedelame vědu, ale nemáme nic v záloze.
Dobře jste se shodli ale
![]()
@pajinkapajinka
foto našeho pokladu vložím hned jak budu na PC..
zatím načuhuju jen po chvilkách přes mobil když malý chrupká..
@oskárek59 tak se budu na chlapaka tesit ![]()
![]()
a tise zavidim ze uz ho muzes chovinkat ![]()
Ahojte ženy. Dneska jsem měla užasný den s úžasnými zpravami. Z pěti oplodněných vajíček se staly 4 hatchující blastocysty. Neuvěřitelné! I Tokareva mi říkala, že skvělý výsledek. Všechny embrya krásné
Dělala mi i transfér. Uplně skvělý, a říká mi vy jste tak krásně uvolněná, ostatní ženské jsou v křečích a vy uvolněná, tak ji říkám, že včera jsem byla na odblokování. Jsem z toho natěšená že to jde poznat!!!TAkže jsme 2v1
a další tři sněhuláčky.
Opravdu jsem ze srdce spokojená, takový výsledek jsem nečekala!!!Cítím, že to vyjde.
![]()
@adrusenkaaa super, budu ti držet pěsti celých 14dnů a dále
budeš dodržovat nějaký režim?
@kratjana Děkuji.
Budu dva dny odpočivat, jinak se budu chovat normálně. Uklizeno mám, akorát budu vařit.
A ty dodržuješ nějaký režim?
@adrusenkaaa Tak moc moc moc držím pěsti
S takovýma krásnýma zprávičkama to musí klapnout.
@pajinkapajinka To máš super, jednovaječný to bych brala taky
![]()
@adrusenkaaa noooo nevim. Neni o co stat. Mam tu nejrizikovejsi variantu tehotenstvi. A ikdyz zatim vse probiha tak jak ma a zadne problemy ani obtize nejsou, tak jsou to fakt denodenni stresy aby bylo vse jak ma byt… Ale jsem stastna a kazdy den nekolikrat tam nahoru dekuju ![]()
.. a tonejsem verici ani trochu ![]()
@adrusenkaaa joooooo a tfuj tfuj tfuj at se miminko hezky ubytuje na devet mesicu
![]()
@pajinkapajinka Děkuji, jsi sluníčko.
Ja taky tam nahoře děkuji a modlím se.
Držím palečky at všechno dobře dopadne. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.