Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa
tak na zítra budeme držet všechny palečky co máme aby
to klaplo…ale věřím že to klapne na 100% ![]()
@Lalunta Já si nedokážu představit ani jednoho „vetřelce“ v sobě
A jak už jsem psala, nevěřím že by se najednou chytli obě ale pokud chytnou, budeme jedině rádi… já nikdy nechtěla jedináčka ![]()
@kratjana ja myslela ze kdyz to neni čerstvý et, ale bude to ket az dalsi mesic tak se to nepocita. Tak v tom případě jestli to budou brat jako et tak jen jedno
@adrusenkaaa Budu na tebe myslet, určite bude vše v pořádku a zabydli se u tebe na devět měsíců
![]()
@T.martasek Děkuji ale to cekani je opravdu nejhorší. Určitě bude vše v pořádku a zachvilku budes mit prdolku v brisku ![]()
@kratjana Děkuji Janičko. Už nemůžu dospat na zítra.
Odblokace to jsou různé pohyby, nádechy a výdechy a je to i přes konečník
http://www.onhb.cz/article.asp?…
@Jamike Ne to se jenom nahlásilo kolik se jich oplodnilo. Ano jedno embryo, jinak bych přišla o čtvrtý pokus.
@oskárek59 @T.martasek @Lalunta Teda holky moc děkuji za palečky. V telefonu jsem hlásial, že budu chtít udělat před Et ulz. A jak mi volala koordinatorka tak mi to potvrdila
a to ještě neví, že budu chtít ležet na 20 minut.
Budou mít ze mě dost.
@Katjus píše:
@kratjana ja myslela ze kdyz to neni čerstvý et, ale bude to ket az dalsi mesic tak se to nepocita. Tak v tom případě jestli to budou brat jako et tak jen jedno
Tak to nevím. Ale raději si yo zjisti
@adrusenkaaa píše:
@oskárek59 @T.martasek @Lalunta Teda holky moc děkuji za palečky. V telefonu jsem hlásial, že budu chtít udělat před Et ulz. A jak mi volala koordinatorka tak mi to potvrdila![]()
a to ještě neví, že budu chtít ležet na 20 minut.
![]()
Budou mít ze mě dost.
Tak to je fajn. Víš jakou máš výšku sliznice? Ksem zvědavá až zítra něco napíšeš
@kratjana Nevím. Z posledního ulz byla přes 7 mm. TAk jsem zvědavá zda povyrostla. Myslíš, že může klesnout? Já si myslím, že asi ne…
jo a holky z fora kde jsi i ty mě dneska daly naději, dvě byly také na odblokovani před et a vyšlo jim to.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.