1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2903
1.3.16 17:12

@adrusenkaaa
tak na zítra budeme držet všechny palečky co máme aby
to klaplo…ale věřím že to klapne na 100% :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.3.16 17:17

@Lalunta Já si nedokážu představit ani jednoho „vetřelce“ v sobě :mrgreen: A jak už jsem psala, nevěřím že by se najednou chytli obě ale pokud chytnou, budeme jedině rádi… já nikdy nechtěla jedináčka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
1.3.16 19:42

@Kikuška90
Aha, díky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
1.3.16 20:59

@kratjana ja myslela ze kdyz to neni čerstvý et, ale bude to ket az dalsi mesic tak se to nepocita. Tak v tom případě jestli to budou brat jako et tak jen jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
1.3.16 21:00

@marenkaF dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
1.3.16 21:04

@marenkaF To mě mrzí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
1.3.16 21:05

@adrusenkaaa Budu na tebe myslet, určite bude vše v pořádku a zabydli se u tebe na devět měsíců :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
1.3.16 21:09

@T.martasek Děkuji ale to cekani je opravdu nejhorší. Určitě bude vše v pořádku a zachvilku budes mit prdolku v brisku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.3.16 21:10

@kratjana Děkuji Janičko. Už nemůžu dospat na zítra. :mrgreen: Odblokace to jsou různé pohyby, nádechy a výdechy a je to i přes konečník :oops: http://www.onhb.cz/article.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.3.16 21:11

@Jamike Ne to se jenom nahlásilo kolik se jich oplodnilo. Ano jedno embryo, jinak bych přišla o čtvrtý pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.3.16 21:15

@oskárek59 @T.martasek @Lalunta Teda holky moc děkuji za palečky. V telefonu jsem hlásial, že budu chtít udělat před Et ulz. A jak mi volala koordinatorka tak mi to potvrdila :mrgreen: :mrgreen: a to ještě neví, že budu chtít ležet na 20 minut. :mrgreen: :mrgreen: Budou mít ze mě dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.3.16 21:16

@Katjus Děkuji. :* :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.3.16 21:27
@Katjus píše:
@kratjana ja myslela ze kdyz to neni čerstvý et, ale bude to ket az dalsi mesic tak se to nepocita. Tak v tom případě jestli to budou brat jako et tak jen jedno

Tak to nevím. Ale raději si yo zjisti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.3.16 21:29
@adrusenkaaa píše:
@oskárek59 @T.martasek @Lalunta Teda holky moc děkuji za palečky. V telefonu jsem hlásial, že budu chtít udělat před Et ulz. A jak mi volala koordinatorka tak mi to potvrdila :mrgreen: :mrgreen: a to ještě neví, že budu chtít ležet na 20 minut. :mrgreen: :mrgreen: Budou mít ze mě dost.

Tak to je fajn. Víš jakou máš výšku sliznice? Ksem zvědavá až zítra něco napíšeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.3.16 21:35

@kratjana Nevím. Z posledního ulz byla přes 7 mm. TAk jsem zvědavá zda povyrostla. Myslíš, že může klesnout? Já si myslím, že asi ne… :think: jo a holky z fora kde jsi i ty mě dneska daly naději, dvě byly také na odblokovani před et a vyšlo jim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.