Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Katjus píše:
@Kikuška90 dekuji, tak uvidim zitra. Snad jsou na tom mimousci dobre
Určitě jsou
Zítra Ti řeknou kolik jich půjde na PGS ![]()
@Kikuška90 Tak to ti fandim. Bezte do dvou.Ja bych taky sla kdybych mela vice embryi Myslim, ze ti to vyjde.Moc ti to preji. ![]()
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 Tak to ti fandim. Bezte do dvou.Ja bych taky sla kdybych mela vice embryi Myslim, ze ti to vyjde.Moc ti to preji.
Děkuji
No bude to těžký, zase začne s předčasnýma porodama a tak
Ale upřímně já s dvojčatama vůbec nepočítám, spíš se nám nechce dávat ještě 4× 7.500,– ![]()
@irci2 Neboj vsechno dobre dopadne. Akorat to mas slozitejsi.Ale co bychom pro mimi neudelali ze. Takze embryo se rozmrazuje hodku a pul jo.To je teda rychlovka.
@kratjana já bych příznaky asi měla ale ti mě dělají hormony a tet mám opozdenou menstruaci kuli utrousu uvidim jestli zítra bude mít doktorka na mě čas a poptám se ji na ty výtisky atd
@marenkaF já si tak říkám ten prevoz embryi po Brně je za 500 a nebudou chtít ještě za to že to uchovávají?
Myslím že jsem ti neřekla celý pocity z akupunktury. Jak mi napichavala ruce a jak jsem ležela na lehátku tak to lehátko bylo děsně úzký a mě padaly ruce. Takže jsem je měla půl hodinu v křeči
jak jsem pohla s rukou tak mě to bolelo.
@Lalunta @missy-m
Holky i kdyby jste museli na císaře nic se nebojte..
Já měla prcka v dobré poloze hlavičkou dolů a stejně mě císař neminul..
Ale pokud chcete rodit normálně tak držím palce aby se prďolkové otočily..
No nic, tak už to asi nepůjde, já ten utroš vysadila včera… No nic, zavedla jsem si ho odpoledne a zkusím i zítra a pokračovat a uvidím… ![]()
@T.martasek píše:
No nic, tak už to asi nepůjde, já ten utroš vysadila včera… No nic, zavedla jsem si ho odpoledne a zkusím i zítra a pokračovat a uvidím…
No já třeba přes Utroš MS nikdy nedostanu, musím ho vysadit.
@adrusenkaaa @Jamike Holky, tak to jsem moc ráda, že to dopadlo tak dobře, jen tak dál a ať máte super bojovníky…
![]()
@Kikuška90 No jo, jenže já brala jen dva večer a ty už jsem si včera nevzala a dnes až odpoledne, tak mi doktor říkal, že za tu dobu už hladina hormonů klesla a že už to asi neposunu… ![]()
@kratjana Kolik je to dní od transferu? A proč na krev, proč ne test? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.