1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
29.2.16 11:41
@kratjana píše:
@Kikuška90 hele nemůže se atat že např 14.dc sliznice 8mm a vajíčka jen 9mm a že by třeba vajíčka dozraly později? Chápeš jak to myslím? Ale to by byla sliznice moc vysoká.

Chápu a myslím, že klidně může. Já byla taky 14 DC, sliznice skoro 8mm, tuším 7,9mm, a folikul 13mm a Kafka mi říkal, že folikul doroste - mívám ovulaci 18-20DC, a že sliznice by mohla taky.. tak jsem zvědavá kolik dneska budu sliznici mít, protože nikdy jsem jí měřenou víc jak 8mm neměla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
29.2.16 12:01

@Kikuška90 a máš nějakou podporu na sliznici?

Já občas cítím na levé straně píchání. Vzdyvky jsem to tak měla. Tak je možný že by to byl utrogestan?

Já pořád myslím na to v jakým cyklu mi to idelali. Bez ovulace s vlastní sliznici. Právě pořád hledám kestli tak někdo byl a nic jsem nenašla. Na Heliosu mi potvrdil že to není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
29.2.16 12:06

@kratjana Já být Tebou tak taky přemýšlím, jestli ta ovulace nakonec nebyla. Spíš je otázka, jestli by to mělo nějaký vliv. :think: Žádnou podporu sliznice nemám, uvidíme dneska, jak to bude vypadat. A píchání mívám na stranách po KETu taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.2.16 12:17

Holky, já mám docela problém, poradila byste mi prosím některá? :( Může mi utrogestan posunout MS? A myslíte, že to můžu před stimulkou udělat? Mně totiž jinak vychází odběr vajíček v tu dobu, kdy mám zaplacený pobyt v lázních… Tak a co mám teď dělat, jedná se o tři dny, o které bych to potřebovala posunout… Mám zavolat do Repromedy? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
29.2.16 12:31

@T.martasek A ty ten Utrouš ještě bereš? Nebo kdy jsi ho vysadila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
29.2.16 12:45

@T.martasek
Mne utros vždycky menses drží dokud ho nevysadim a Dr. říkal, ze to u někoho tak bývá. radši bych zavolala do Repromedy, zvlášť když máš před stimulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
29.2.16 13:16

@adrusenkaaa @Jamike Holky krasne zpravy, jen tak dal :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
29.2.16 13:25

@marenkaF @Kikuška90 dekuji.Jeste je dlouha cesta, akw vypada to nadejne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
29.2.16 13:26

Ahojky holky. Dnes jsem byla na kontrole a sliznice je krásná. Byla jsem domluvena s doktorkou, že pro jistotu zkusíme zkušební transfer a ouha zase to nejde. P. Tokarevě se to jednou podařilo a pak už opět né. Zkusil to i doktor a nic. Tož asi jak vlezu na tu kozu, tak se zavřu a hotovo :lol:. Domluvili jsme se na pondělí. Embryo nerozmrazí. Půjdu na sál a tam se budou snažit dostat do dělohy. Dostala jsem i tabletky na uvolnění svalstva. Hned jak to tam dostanou dají pokyn a mrňous půjde z mrazáku. Budu i s kanylou v pochvě čekat až se rozmrazí cca hodinu a půl. Mám se přichystat i na narkózu. Jim to tam trochu zpestřuji :mrgreen: Ale musím říct, že překvapeni jsme byli všichni. Šest dnů po dilataci, kdy mi doktor hrdlo roztáhl, a ono to nešlo. Musím věřit, že to půjde. Možná se opravdu vnitřně stáhnu a pak se s tím doktoři trápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
29.2.16 13:26

@kratjana dekuji.Ne nemam. Zmenila jsem si pojistovnu na Vzo a bude platna az od 1.cervence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
29.2.16 13:30

@irci2 Téééda holka ty to vůbec nemáš jednoduchý! :hug: :hug: Vůbec si nedokážu představit tam ležet hodinu a půl s tím vším v sobě 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
29.2.16 13:31

Holky chtela jsem se zeptat, kdyz opu bylo v úterý a ve středu mi volali ze mame 7 embryjek, a pak je PK 5 dni. To vychazi na neděli ale budou volat az v úterý, to jeste nedelaji PGS to je brzy, ne?? Snad jsem to napsala trosku srozumitelně. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
29.2.16 13:32

@Jamike ddkuji.I tobe gratuluji a preji stesti. Urcite to dobre dopadne.Jsme optimisticke. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
29.2.16 13:35

@Katjus U mě jim loni trvalo PGS přesně týden. Volali mi, kolik embryjek jde na PGS a přesně týden na to kolik jich to zvládlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
29.2.16 13:36

@Kikuška90 dekuji, tak uvidim zitra. Snad jsou na tom mimousci dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.