Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana píše:
@Kikuška90 hele nemůže se atat že např 14.dc sliznice 8mm a vajíčka jen 9mm a že by třeba vajíčka dozraly později? Chápeš jak to myslím? Ale to by byla sliznice moc vysoká.
Chápu a myslím, že klidně může. Já byla taky 14 DC, sliznice skoro 8mm, tuším 7,9mm, a folikul 13mm a Kafka mi říkal, že folikul doroste - mívám ovulaci 18-20DC, a že sliznice by mohla taky.. tak jsem zvědavá kolik dneska budu sliznici mít, protože nikdy jsem jí měřenou víc jak 8mm neměla ![]()
@Kikuška90 a máš nějakou podporu na sliznici?
Já občas cítím na levé straně píchání. Vzdyvky jsem to tak měla. Tak je možný že by to byl utrogestan?
Já pořád myslím na to v jakým cyklu mi to idelali. Bez ovulace s vlastní sliznici. Právě pořád hledám kestli tak někdo byl a nic jsem nenašla. Na Heliosu mi potvrdil že to není problém.
@kratjana Já být Tebou tak taky přemýšlím, jestli ta ovulace nakonec nebyla. Spíš je otázka, jestli by to mělo nějaký vliv.
Žádnou podporu sliznice nemám, uvidíme dneska, jak to bude vypadat. A píchání mívám na stranách po KETu taky ![]()
Holky, já mám docela problém, poradila byste mi prosím některá?
Může mi utrogestan posunout MS? A myslíte, že to můžu před stimulkou udělat? Mně totiž jinak vychází odběr vajíček v tu dobu, kdy mám zaplacený pobyt v lázních… Tak a co mám teď dělat, jedná se o tři dny, o které bych to potřebovala posunout… Mám zavolat do Repromedy? ![]()
@T.martasek A ty ten Utrouš ještě bereš? Nebo kdy jsi ho vysadila?
@T.martasek
Mne utros vždycky menses drží dokud ho nevysadim a Dr. říkal, ze to u někoho tak bývá. radši bych zavolala do Repromedy, zvlášť když máš před stimulaci
@marenkaF @Kikuška90 dekuji.Jeste je dlouha cesta, akw vypada to nadejne. ![]()
Ahojky holky. Dnes jsem byla na kontrole a sliznice je krásná. Byla jsem domluvena s doktorkou, že pro jistotu zkusíme zkušební transfer a ouha zase to nejde. P. Tokarevě se to jednou podařilo a pak už opět né. Zkusil to i doktor a nic. Tož asi jak vlezu na tu kozu, tak se zavřu a hotovo
. Domluvili jsme se na pondělí. Embryo nerozmrazí. Půjdu na sál a tam se budou snažit dostat do dělohy. Dostala jsem i tabletky na uvolnění svalstva. Hned jak to tam dostanou dají pokyn a mrňous půjde z mrazáku. Budu i s kanylou v pochvě čekat až se rozmrazí cca hodinu a půl. Mám se přichystat i na narkózu. Jim to tam trochu zpestřuji
Ale musím říct, že překvapeni jsme byli všichni. Šest dnů po dilataci, kdy mi doktor hrdlo roztáhl, a ono to nešlo. Musím věřit, že to půjde. Možná se opravdu vnitřně stáhnu a pak se s tím doktoři trápí.
@kratjana dekuji.Ne nemam. Zmenila jsem si pojistovnu na Vzo a bude platna az od 1.cervence.
@irci2 Téééda holka ty to vůbec nemáš jednoduchý!
Vůbec si nedokážu představit tam ležet hodinu a půl s tím vším v sobě ![]()
Holky chtela jsem se zeptat, kdyz opu bylo v úterý a ve středu mi volali ze mame 7 embryjek, a pak je PK 5 dni. To vychazi na neděli ale budou volat az v úterý, to jeste nedelaji PGS to je brzy, ne?? Snad jsem to napsala trosku srozumitelně. Diky
@Jamike ddkuji.I tobe gratuluji a preji stesti. Urcite to dobre dopadne.Jsme optimisticke. ![]()
@Katjus U mě jim loni trvalo PGS přesně týden. Volali mi, kolik embryjek jde na PGS a přesně týden na to kolik jich to zvládlo.
@Kikuška90 dekuji, tak uvidim zitra. Snad jsou na tom mimousci dobre ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.